هر احساسی روی کدام اندام اثر دارد؟!

آیا تاکنون به این مسئله فکر کرده اید که احساسات روحی روی ارگان های بدن تاثیر می گذارند؟
کد خبر: ۲۵۸۷۵
تاریخ انتشار:۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵ - 07 February 2017
به گزارش روز پلاس، با ما باشید تا بیشتر با این احساسات و اثرات شان آشنا شوید.

احساسات

لازم است همیشه احساسات تان را کنترل کنید تا بدن تان سالم تر بماند، چون ارگان های درونی تحت تاثیر احساسات و عواطف ما هستند. در واقع کار بدن صرفا سوخت و ساز و تبدیل مواد غذایی به انرژی نیست تا ارگان ها زنده بمانند. بدن ما هر نوع محرکی را انتقال داده و پاسخ های منفی و مثبت می دهد که روی ارگان ها تاثیر می گذارد.

بدن ما علاوه بر اینکه به واسطه حواس پنجگانه محرک های فیزیکی را دریافت می کند، تحت تاثیر احساسات و عواطف ما نیز قرار می گیرد و با وجود اینکه به نظر می رسد این احساسات هیچ تاثیر فیزیکی ندارند، اما باعث ایجاد واکنش هایی می شوند که برخی ارگان ها را تحریک و یا تضعیف می کنند.

این روند سالم و طبیعی است. اما زمانی که احساسات منفی به طور مداوم بر بدن تحمیل می شوند، سلامت اندام ها به خطر افتاده و در برابر بیماری ها آسیب پذیر می شوند. در واقع زمانی که متوجه می شوید یکی از ارگان های بدن تان دچار اشکال و اختلالی شده است لازم است که دلیل احساسی آن را برای درمان مشکل جستجو کنید. در اکثر موارد می توان با کنترل احساسات و دور کردن افکار منفی، گام بزرگی برای سلامتی بدن برداشت.

قلب و روده کوچک تحت تاثیر شادی

بر اساس طب سنتی چینی، شادی احساسی است که با قلب و روده کوچک در ارتباط است. قلب ما در توافق با فرایندهای بدن، خون و گردش آن را کنترل می کند. روده کوچک نیز وظیفه جذب مواد مغذی و مواد معدنی غذاها را بر عهده دارد. اگرچه یک حس سالم مانند شادی باعث تحریک عملکرد این دو ارگان می شود، اما زیاده روی در آن نیز می تواند باعث بروز پدیده هایی مانند تاکی‌کاردی (افزایش ضربان قلب)، بیخوابی و اختلال در تمرکز شود.

افرادی که این دو ارگان در بدن شان دچار مشکل می شود، غالبا افرادی حساس، بسیار هوشیار و پرحرف هستند که احساساتی طغیان کننده دارند و افرادی زودرنج و تاثیرپذیر هستند. لازم است که حس شادمانی، هیجانی و زودرنجی زیاد تحت کنترل قرار گیرد تا عملکرد این دو ارگان مهم با مشکل مواجه نشود. البته از ما می شنوید هر چقدر که می توانید به طور سالم و طبیعی شاد باشید. فقط حواستان باشد که از هیجانات افراطی و به اصطلاح جوگیر شدن دور بمانید.

کبد و کیسه صفرا تحت تاثیر عصبانیت و خشم

خشم و عصبانیت و احساسات ناشی از آنها روی دو عضو کبد و کیسه صفرا تاثیر می گذارند. کبد وظیفه ذخیره خون و کنترل چرخش انرژی حیاتی را بر عهده دارد. کیسه صفرا نیز به نوبه خود محل ذخیره و ترشح صفرا است.

اگر با این ارگان ها مشکل دارید احتمالا شما فردی هستید با مشغله ذهنی فراوان که عکس العمل های تهاجمی نسبت به وقایع پیرامون تان بروز می دهید. در واقع افرادی که عصبی و پرخاشگر هستند بیشتر در معرض بیماری های مربوط کبد و کیسه صفرا قرار می گیرند. علاوه بر کنترل عصبانیت لازم است که نسبت به احساس سرخوردگی و همچنین سوءهاضمه نیز دقت داشته باشید.

طحال و معده تحت تاثیر وسواس های فکری

این دو ارگان تحت تاثیر وسواس های فکری و نوستالژی و افکار متعدد هستند. زمانی که معده مشغول هضم مواد غذایی است، طحال با عفونت ها مقابله کرده و تعادل مایعات داخل بدن را کنترل می کند. افرادی که از بیماری های مربوط به این دو ارگان رنج می برند غالبا افراد آرامی هستند اما در عین حال مشکل تصمیم گیری دارند، یعنی اینکه دچار وسواس بوده و مدام در حال تامل هستند.

ریه ها و روده بزرگ تحت تاثیر غم

این ارگان ها با غم، اندوه و غصه در ارتباط هستند. ریه ها تنفس و روده هضم غذا، جذب مواد مغذی و کنترل دستگاه ایمنی بدن را انجام می دهند. اگر در این ارگان ها احساس ناراحتی دارید احتمالا یک فرد مستقل و بسیار منطقی هستید، اما دلتان می خواهد که خودتان را در دنیای خاص درونی خودتان محبوس کنید. در این صورت با علائم جسمی مانند کمبود اشتها، احساس فشار در قفسه سینه و یا احساس دلزدگی مواجه خواهید شد.

کلیه ها و مثانه تحت تاثیر ترس

کلیه ها تحت تاثیر ترس و اضطراب هستند. این اعضای لوبیایی شکل، وظیفه دفع مواد زاید از خون را بر عهده دارند و مثانه نیز عهده دار ذخیره ادرار و کنترل دفع آن است. برخی افراد که در ناحیه کمر احساس درد می کنند و همچنین احساس آسیب پذیری دارند، افرادی هستند که به توانایی های خود شک دارند و همیشه احساس ترس و اضطراب دارند. حفظ تعادل انرژی در کلیه ها باعث افزایش اعتماد به نفس می شود.

در نهایت توصیه می کنیم تا حد امکان احساسات مثبت را در وجود خود تقویت کنید. با افزایش افکار مثبت و دور کردن ترس و اضطراب می توانید به درمان سریع تر بیماری ها و رسیدن به سلامتی دست پیدا کنید.

جام جم
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

شهادت حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه در حادثه سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور + زندگی‌نامه

شرایط سخت و پیچیده است/ دعا کنید

امیرعبداللهیان مزدش را گرفت/ سه شنبه آخرین دیدار نمایندگان با وزیر بود/ از اقتدار دیپلماسی تا همدلی وزیر با پارلمان

نحوه انتخاب سرپرست وزارت امور خارجه

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت»/ اعلام پنج روز عزای عمومی

قیمت دلار دوباره ریخت/ نرخ جدید دلار در بازار را ببینید

دلنوشته دختر شهید رکن‌آبادی برای امیرعبداللهیان/ شهادت به نامت می‌آید

با دستور مخبر؛ علی باقری مسئول کمیته روابط امور خارجه دولت شد

بازی‌های هفته بیست و هشتم لیگ برتر به تعویق افتاد

روایت خبرنگار روزپلاس از «خلق خوش» و «خستگی ناپذیری» امیرعبداللهیان/ شهادت برازنده‌ی این دیپلمات انقلابی است

جای خالی آیت الله رئیسی/ قالیباف، محسنی اژه ای و مخبر، اعضای شورای موقت ریاست جمهوری /انتخابات ریاست جمهوری چه زمانی برگزار می‌شود؟

جلسه فوق‌العاده هیئت‌دولت برگزار شد/ زمان و مکان تشییع پیکر رئیس جمهور و هیئت همراه متعاقباً اعلام خواهد شد/ بیانیه هیات دولت: مسیر پر افتخار آیت الله رئیسی قهرمان و خادم ملت ادامه دارد

آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور کشورمان به ملکوت اعلی پیوست/ امیرعبداللهیان، امام جمعه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی و هیئت همراه در اثر سقوط بالگرد به شهادت رسیدند

مشخصات فنی هلیکوپتر رئیس جمهور چه بود؟

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

دستور مهم رئیسی درباره طلافروشان

اصناف در سال چقدر مالیات می دهند؟/ سرانه مالیات پزشکان، قنادان، طلافروشان و رستوران ها و کافه دارها در ۳ سال گذشته

ثبت نام برای فروش ۳ خودروی سایپا به تعویق افتاد | اطلاعیه‌ جدید سایپا

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

رییسی: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است/ قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است

آمریکا در استراتژی و تاکتیک جنگی خود، شهر‌ها و ساکنان غیرنظامی آن را در تیررس قرار می‌دهد

واگذاری تراکتور با یک شرط عجیب/ قیمت تراکتور اعلام شد؟

نه خیانتی در کار بود نه هیچ‌چیز دیگر، خسته شد صبر ما / رفاقت تا همیشه پابرجاست

خاندوزی: مشکلات طلافروشان با رعایت قانون برطرف می شود/ کلیه اصناف موظف به کنار گذاشتن روش‌های سنتی و سلیقه‌محور در حوزه مالیاتی هستند

برای ریاست قالیباف بین اصولگران و مستقلین اجماع صورت می گیرد/ نظرات متفاوت نباید منجر به تفرقه و دودستگی شود

تلاش برای وایرال شدن؛ این قسمت ژیلا/ برای مجردها خواستگار میفرستیم

قانون جدید‌ کنترل اجاره مسکن/ شوخی قانونی با زخم مستاجران!

خط و نشان سردار قاآنی برای آمریکا /در شب حمله سپاه به اسرائیل ۸ ناوگروه در دریای سیاه مستقر بود تا جلوی عملیات را بگیرد

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

مصوبه شورای حقوق و دستمزد باطل شد

دیوید تیلور رسماً استارت زد/عکس

نقد و سیاست