روایتی عجیب و فاش نشده از نحوه انتقال رونالدو به بارسلونا

در هفته ۴۰ ساله شدن رونالدو رئیس پیشین بارسلونا از حقیقتی درباره شیوه قرارداد بستن با این مهاجم پرده برداشت که کمتر کسی از آن مطلع بود.
کد خبر: ۹۱۴۴
تاریخ انتشار:۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۳ - 22 September 2016
به گزارش روز پلاس ؛تابستان سال 1996 برای لوئیز نازاریو دلیما، رونالدوی معروف برزیلی‌‌ها، نقطه عطفی در دوران بازیگری‌اش بود.

در سن 19 سالگی، بازیکن پیشین تیم ملی برزیل هنوز به چهره‌ای سرشناس در دنیای فوتبال تبدیل نشده بود. با اینکه دو سال پیش از آن با تیم ملی کشورش قهرمان جام جهانی شده بود، باز هم خیلی‌ها آنطور که باید او را نمی‌شناختند چون در آن دوره جام جهانی حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. شاید همان اتفاق بود که او کم‌کم احساس کند پی‌‌اس‌وی آیندهوون برای شکوفا شدن استعدادها و معرفی شدنش به دنیای فوتبال زیادی کوچک است. برای او آیندهوون که اولین مقصد اروپایی‌اش پس از ترک کروزیروی برزیل بود، با همه موفقیتی که در آنجا داشت و 54 گلی که در 57 بازی زد، سکوی بلندی برای پرش به دنیای اسطوره‌ها نبود اما شاید او هرگز نمی‌توانست به چنین دنیایی قدم بگذارد اگر خلاقیت رئیس پیشین باشگاه بارسلونا، خوان گاسپارت او را از تلف شدن استعدادش در هلند نجات نمی‌داد.

داستان پیوستن رونالدو به فهرست اساطیر دنیای فوتبال هرگز آغاز نمی‌شد، اگر تابستان 20 سال پیش، گاسپارت به شیوه‌ای خلاقانه خودش را به او نمی‌رساند تا این بازیکن برزیلی را از تمایل باشگاه بارسلونا برای عقد قرارداد با او مطلع کند.

گاسپارت با مرور خاطراتش از روزهایی که سعی داشت پدیده برزیلی آیندهوون را به نیوکمپ ببرد، گفت: تلاش زیادی کردم تا با رونالدو قرارداد ببندم. حتی مجبور شدم تغییر چهره دهم تا بتوانم امضایش را بگیرم.

امضایی که گاسپارت از رونالدو گرفت سرآغاز دوران درخشان بازیگری او شد، دورانی که پس از بارسلونا، در اینتر و رئال‌مادرید ادامه پیدا کرد و او را به یکی از بهترین مهاجمان نوک دنیا مبدل کرد.

آن روزها، بارسلونا به خرید یک بازیکن بزرگ نیاز مبرم داشت، بازیکنی که بتواند تسلی خاطر هوادارانی باشد که هنوز روزهای تلخ ناکامی‌های بارسلونا با هدایت یوهان کرایف را از یاد نبرده بودند. جانشین او، بابی رابسون هم برای هواداران گزینه مهیج و خارق‌العاده‌ای نبود و از همین رو گاسپارت و همکارانش تصمیم گرفتند آستین‌ها را برای خرید یکی از هیجان‌‌انگیز‌ترین بازیکنان مستعد دنیای فوتبال بالا بزنند.

گاسپارت ادامه داد: خیلی طول نکشید که با پی‌اس‌وی به توافق برسیم. (رقم درخواستی باشگاه هلندی یک میلیارد و 500 میلیون پستاس معادل 15 میلیون یوروی امروزی بود). با این حال توافق ما یک مشکل کوچک داشت. ما باید رضایت خود رونالدو را هم پیش از تاریخ پانزدهم ماه جولای جلب می‌کردیم چون آن تاریخ زمانی بود که تهعدمان با PSV خاتمه پیدا می‌کرد.

به همین دلیل باشگاه بارسلونا شروع به تماس با مدیربرنامه‌های رونالدو کرد، رونالدویی که در آن زمان همراه با تیم ملی برزیل به شهر میامی آمریکا سفر کرده بود. همه چیز برای عقد قرارداد با رونالدو مهیا شده بود جز امضای خود او تا اینکه موضع باشگاه PSV‌ برای فروش مهاجم برزیلی‌اش تغییر کرد.

گاسپارت در این باره گفت: همه چیز مهیا بود اما PSV‌ ناگهان به این نتیجه رسید که نمی‌خواهد رونالدو را از دست بدهد و به همین دلیل مسئولان این باشگاه با مسئولان کنفدراسیون فوتبال برزیل تماس گرفتند و از آنها خواستند که رونالدو را از امضای قرارداد با بارسلونا باز دارند.

گاسپارت که هنگام سفرش به برزیل برای عقد قرارداد با رونالدو در فاصله یک هفته به پایان ضرب‌الاجل تعیین شده هیچ اطلاعی از تغییر موضع باشگاه PSV نداشت، ادامه داد: وقتی می‌خواستم وارد هتل تیم ملی برزیل شوم، دو نگهبان جلویم را گرفتند و به من اجازه ورود به آنجا را ندادند و گفتند که اجازه ملاقات با رونالدو یا هیچ بازیکن دیگری را ندارم.

رئیس پیشین باشگاه بارسلونا از این اتفاقی که رخ داد غافلگیر شده بود اما از تلاش برای رسیدن به هدفی که به خاطرش هزاران کیلومتر سفر کرده بود، منصرف نشد. در روزهایی که باشگاه بارسلونا هر روز از سمت PSV هشدارهایی مبنی بر نزدیک شدنش به پایان مهلت جلب رضایت رونالدو دریافت می‌کرد، گاسپارت نمی‌‌خواست دست خالی به نپوکمپ برگردد و برای محقق کردن هدفش از ترفندی جالب استفاده کرد.

گاسپارت با یادآوری خاطره آن روز، گفت: در هتل یک مستخدم اسپانیایی را دیدم و از او خواستم که لباس کارش را به من قرض بدهد. از او یک سینی و نوشابه هم گرفتم. با آن لباس‌ها تغییر چهره دادم و دوباره به سمت محل اقامت بازیکن تیم ملی برزیل رفتم. این بار به نگهبانانی که دفعه قبل جلویم را گرفتند سلام کردم و گفتم که یک میهمان تقاضای نوشیدنی کرده است و آنها هم به من اجازه عبور دادند. خودم را به اتاق رونالدو رساندم و در را زدم. او در را باز کرد. رونالدو نمی‌دانست چه خبر شده اما در حالی که قهقهه می‌زد با مدیربرنامه‌هایش تماس گرفت و قبول کرد که به بارسلونا بیاید. او همان جا روی تخت پای قراردادش را امضا کرد.

پس از گرفتن امضای رونالدو وقت آن شده بود که این قرارداد به صورت علنی اعلام شود. نایب رئیس وقت باشگاه بارسلونا از کنفدراسیون فوتبال برزیل خواست که به رونالدو اجازه دهد مراحل پیوستنش به بارسلونا را کامل کند اما این سازمان در ابتدا مخالفت کرد و نگذاشت رونالدو با نمایندگان بارسلونا عکس بیندازد. برزیلی‌ها باور نمی‌کردند رونالدو با بارسلونا قرارداد بسته اما زمانی که گاسپارت نسخه‌ای از قرارداد طرفین با امضای رونالدو را برای آنها فرستاد و این بازیکن هم از طریق تماس تلفنی این موضوع را تأیید کرد، دیگر همه چیز تمام شد.

یک روز بعد در تاریخ 10 جولای سرانجام پیوستن رونالدو به بارسلونا به صورت رسمی اعلام شد و او با اینکه تنها یک فصل بیشتر در نیوکمپ بازی نکرد، آنقدر در این تیم درخشید که یادآوری خاطرات همان یک فصل هنوز برای هواداران بارسلونا لذت‌بخش است.

سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

ثبت نام برای فروش ۳ خودروی سایپا به تعویق افتاد | اطلاعیه‌ جدید سایپا

اجاق گاز باعث آسیب ریه‌ها می شود

سرمربی سابق استقلال: برخی ها فوتبال حرفه ای را با فوتبال خیابانی اشتباه گرفته‌اند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تعطیلی پنجشنبه‌ها مخالفت کردند/ شنبه ‌ها تعطیل می‌شود/ موافقت مجلس با تعطیلی روزهای شنبه

اصناف در سال چقدر مالیات می دهند؟/ سرانه مالیات پزشکان، قنادان، طلافروشان و رستوران ها و کافه دارها در ۳ سال گذشته

ادعای عجیب رسانه صهیونیست درباره پایگاه سری حماس در ترکیه

«حسین مکی» هم‌رزم شهید زاهدی و یکی از فرماندهان حزب الله لبنان به شهادت رسید

ناگفته‌های دیپلمات ایرانی آزادشده از زندان‌های آلمان و بلژیک

استقبال نخست وزیر ویتنام از توسعه روابط پلیسی با ایران

ایران اقدام استرالیا را در تحریم مقامات و نهادهای حاکمیتی کشور به شدت محکوم کرد/ رویکرد دوگانه استرالیا و شرکای آن منطقه را به سوی بی‌ثباتی رهنمون می‌نماید

دومین پیروزی حریف والیبال ایران

ضیایی رسماً رئیس آکادمی استقلال شد

به رغم فشارها، فلسطینیان روز نکبت را برگزار کردند

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

عملیات تخریبی «تکفیری»های فرهنگی علیه نرگس آبیار کارگردان پروژه‌های اقتباسی و خاص سوشون و بامداد خمار

شرایط استخدام معلمان بازنشسته اعلام شد

پایانِ عمرِ «رای لیستی»/ رای دهندگان در‌ دور‌ دوم انتخابات هم به ترکیبی از چند لیست رای دادند/ کدام جناح پیروز انتخابات مجلس شد؟ + جزئیات نظرسنجی روزپلاس

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

دیوید تیلور رسماً استارت زد/عکس

همه دارندگان طلا، ارز، خودرو و مسکن مشمول مالیات شدند؟/ اعلام جزییات یک مصوبه مالیاتی

رئیسی: دشمن دنبال ایجاد یاس و ناامیدی است/گفتمان ما عقلانیت انقلابی است نه دیپلماسی التماسی

جزئیات قیمت امروز دلار و سکه در بازار تهران

«نقطه گیر» مذاکرات آتش‌بس کجاست؟/ دست‌های بسته و چالش‌های مهم نتانیاهو!

مدیرعامل سپاهان اصفهان معرفی شد + سوابق

تاکید رئیس‌جمهور بر استراتژی «هم موشک هم مذاکره»  نشان از قدرت داخلی و بین‌المللی ایران است/ غرب دریافته که نمی‌تواند با شیوه‌های تهاجمی با ایران رفتارکند

وقتی آمریکا مدعی توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی می‌شود/ دروغگویی بایدن جنایت نتانیاهو

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

نقد و سیاست