پادزهر قوی تنبلی و به تعویق انداختن کارها را بشناسید

پادزهر قوی تنبلی و به تعویق انداختن کارها را بشناسید! بیشتر ما اهدافی داریم که خودمان هم می دانیم مهم هستند ولی با توجیه های مختلف تنبلی می کنیم و آن ها را به تعویق می اندازیم. چه کنیم تا تنبلی نکنیم و به اهدافمان برسیم بی آن که وقت تلف کنیم.
کد خبر: ۷۸۹۷۶
تاریخ انتشار:۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۰ - 24 April 2018
به گزارشروزپلاس، خیلی وقت ها نقشه هایی می کشیم که علیرغم اهمیتی که برایمان دارند اجرایشان نمی کنیم و مدام آن ها را به تاخیر می اندازیم. پشیمان می شویم. احساس خوبی از به تعویق انداختن کارها نداریم ولی باز هم به دلایل مختلف کاری را که دوست داریم انجام دهیم با تنبلی به تعویق می اندازیم و خودمان هم می دانیم داریم تنبلی می کنیم. نت نوشت امروز برای تان هدیه ای دارد: پادزهر تنبلی و به تعویق انداختن کارها را در اختیارتان می گذارد.

علت به تعویق انداختن کارها

به علت های مختلفی تنبلی می کنیم و کارها را به تعویق می اندازیم. یکی خستگی است. وقتی خوب از خودتان مراقبت نکنید یا خوب نخوابید بیمار می شوید و حوصله ندارید و ذهن تان متمرکز نمی شود.

توجه زیاد به جزییات و درگیر کردن خودتان در مسائل روزمره که چندان هم مهم نیستند باعث می شود تا ذهنی خسته داشته باشید. آن قدر ذهن خود را درگیر می کنید که دیگر جایی برای تمرکز روی کار مورد علاقه تان و دنبال کردن آن باقی نمی ماند.

گاهی هم خود را با کارهای جدید مشغول می کنید بدون آن که در نظر بگیرید که برنامه هایی برای انجام دادن دارید که از قبل برای خودتان تعیین کرده اید.

همه این ها به نوبه خود بد نیست و البته نباید خودتان را سرزنش کنید. بلکه باید به دنبال راهی باشید تا هر چه زودتر دست به کار شوید و تنبلی را کنار بگذارید.


پادزهر تنبلی و به تعویق انداختن کارها

باید هر چه زودتر راه حل یا پادزهر تنبلی و به تعویق انداختن کارها را پیدا کنیم. در غیر اینصورت پس از مدتی احساس پوچی می کنیم و زندگی مان بدون آن که هدف و معنایی داشته باشد برایمان یکنواخت و خسته کننده می شود. به هر حال هر یک از ما برای انجام کاری در این دنیا حضور داریم. پس با راهکارهای زیر تنبلی را کنار بگذارید و با رسیدن به اهداف تان به زندگی تان معنای بیشتری ببخشید.

مراقبت از خود

حتما از خودتان بپرسید خسته هستید یا نه؟ آیا درست از خودتان مراقبت می کنید یا نه؟ به تغذیه، خواب، ورزش و تفریح به اندازه کافی توجه دارید یا نه؟ اولین کار این است که سالم باشید. و مهم تر این که وقتی کارتان را شروع کردید بی وقفه و بدون تعویق انداختن آن را ادامه دهید. شاید گاهی در میان کار به خودتان استراحتی بدهید مثلا با دوستی قهوه یا چای میل کنید، پیاده روی بروید، کتابی بخوانید. ولی این ها زنگ تفریح کوتاهی است تا با انرژی بیشتری دوباره به کار اصلی تان برگردید.

متعهد باشید

با خودتان یک عهد و پیمان ببندید. درست مثل وقتی که به دوستی قول می دهید برایش کاری انجام دهید. یا درست مثل زمانی که در محل کار هستید و طی یک برنامه زمانی کاری را به سرانجام می رسانید و تحویل مافوق تان می دهید.

پس برای خودتان زمان تعیین و خود را موظف به انجام آن کنید. اگر به همسرتان قول داده اید سی دی ها را مرتب کنید یا به فرزندتان قول داده اید او را به سینما ببرید حتما برای انجام کار یک وقت تعیین کنید و به قولتان عمل کنید.

برای کارهای بزرگ تر که زمان بیشتری می برد مثل کاهش وزن یک برنامه زمان بندی چند مرحله ای برای خودتان مشخص کنید. با این کار هدف بزرگ را به چند هدف کوچک دسته بندی می کنید که دست یابی به آن ساده تر است. با هر مرحله حتی می توانید به خودتان پاداش بدهید.

فضا را فراهم کنید

یکی از مشکلات اصلی تنبلی و به تعویق انداختن کارها محیط دور و برمان است که تمرکزمان را به هم می زند. انواع پیام ها از طریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی، دیدارهای تکراری با دوستان از این جمله است.

بهتر است حتی برای دورهمی های دوستانه و چک کردن شبکه های اجتماعی زمان تعیین کنید. مثلا به خودتان قول بدهید که فیسبوک را به مدت نیم ساعت و مثلا ساعت ۸ غروب چک می کنم. حتی می توانید به دوستان صمیمی تان هم بگویید که فرضا شما روز دوشنبه بعدازظهر آزاد هستید.

وای فای، تلویزیون و حتی موبایل تان را خاموش کنید و روی کارتان متمرکز شوید. در واقع باید فضا را خودتان ایجاد کنید تا بدون دغدغه و مزاحمت های گوناگون به هدفتان برسید.

شادی ایجاد کنید

در هدفی که پیش رو دارید و کار یا کارهایی که می خواهید برای رسیدن به آن انجام دهید، بهتر است در مواقعی که کار زیاد، استرس زا، خسته کننده و حتی ترس آور است یک برنامه تفریحی برای خودتان در نظر بگیرید. یا  حتی در فواصلی یک کار شادی بخش مثل گوش دادن به موزیک های مورد علاقه تان داشته باشید. حتی می توانید تصویر سازی کنید. لحظه رسیدن به نقطه پایان و حسی که از خودتان دارید را در ذهن تان بسازید. مغز زود یاد می گیرد چگونه برنامه ریزی کند و وقتی در حال انجام کار هستید ناخودآگاه حس شادمادنی دارید.





نت نوشت
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

واگذاری تراکتور با یک شرط عجیب/ قیمت تراکتور اعلام شد؟

به منظور افتتاح طرح مشترک سد قیزقلعه‌سی؛ سفر رئیس‌‌جمهور به تبریز/ بازدید مشترک روسای جمهور ایران و آذربایجان از سد قیز قلعه‌سی/ رئیسی: روابط ایران و آذربایجان گسسته نخواهد شد/ علی‌اف: دخالت بیگانگان‌ برنمی‌تابیم/ از ایران حمایت می‌کنیم

هنوز وضعیت بالگرد مشخص نیست/ مه سنگین تلاش گروه‌های امدادی را با سختی روبرو کرده/ فارس: برخی افراد توانسته اند بعد از وقوع حادثه لحظاتی با آیت الله آل هاشم صحبت کنند/ وزیر کشور: گروه‌های امدادی هنوز به محل حادثه نرسیده‌اند؛ هوا نامناسب است و ممکن است رسیدن به محل حادثه زمان ببرد

افشاگری یک مقام صهیونیستی علیه نتانیاهو

بمباران منزل همسر مستندساز معروف ایرانی در لبنان + تصاویر

بن بست در مذاکرات تجاری چین و عربستان؛ در سایه فشار آمریکا

متقاضیان خودروهای برقی حتما بخوانند/ اعلام رسمی اسامی ۵ مدل خودرو برقی برای عرضه

زمان واریز حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته مشخص شد

۵ دلیل کاهش قیمت دلار؛ از مداخله بازارساز تا فشار فروش در بازار

وحشت رسانه‌های عبری از سلاح جدید حزب الله

افشاگری درباره پشت‌پرده سرکوب اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس گوش‌به‌فرمان ثروتمندان حامی رژیم صهیونیستی

آقای گل رسما به استقلال برگشت

برنامه لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴

پرچم‌های ایران و جمهوری آذربایجان در پروژه مشترک مرزی/ تصاویر

دلار به 1402 برگشت

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

رهبر انقلاب: یکی از وظایف بزرگمان این است که ائمه را به دنیا معرفی کنیم/ انعکاس معارف ائمه علیهم السلام با شیوه های درست به دنیا/ تشکیل حکومت، هدف بلند مدت تمامی ائمه

دستور مهم رئیسی درباره طلافروشان

اصناف در سال چقدر مالیات می دهند؟/ سرانه مالیات پزشکان، قنادان، طلافروشان و رستوران ها و کافه دارها در ۳ سال گذشته

ثبت نام برای فروش ۳ خودروی سایپا به تعویق افتاد | اطلاعیه‌ جدید سایپا

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

رییسی: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است/ قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است

آمریکا در استراتژی و تاکتیک جنگی خود، شهر‌ها و ساکنان غیرنظامی آن را در تیررس قرار می‌دهد

برای ریاست قالیباف بین اصولگران و مستقلین اجماع صورت می گیرد/ نظرات متفاوت نباید منجر به تفرقه و دودستگی شود

نه خیانتی در کار بود نه هیچ‌چیز دیگر، خسته شد صبر ما / رفاقت تا همیشه پابرجاست

خاندوزی: مشکلات طلافروشان با رعایت قانون برطرف می شود/ کلیه اصناف موظف به کنار گذاشتن روش‌های سنتی و سلیقه‌محور در حوزه مالیاتی هستند

احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی صادر می‌شود؟

رهبر انقلاب از سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کردند/ نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد/ کتاب باید همواره در سبد خرید و در مجموعه اوقات مردم جای خاص خود را داشته باشد

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

مصوبه شورای حقوق و دستمزد باطل شد

نقد و سیاست