کارهایی که هنگام کمردرد نباید انجام داد

بسیاری افراد از کمردرد به عنوان بیماری قرن یاد می کنند، چون هر روز بر تعداد کسانی که دچار این مشکل می شوند، افزوده می گردد.
کد خبر: ۷۸۷۱۱
تاریخ انتشار:۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۰ - 22 April 2018
به گزارش روزپلاس، بسیاری افراد از کمردرد به عنوان بیماری قرن یاد می کنند، چون هر روز بر تعداد کسانی که دچار این مشکل می شوند، افزوده می گردد. در اکثر موارد علت بروز این مشکل، عادت های نادرست روزانه ی ما است. خیلی از ما در طول روز وسایل سنگینی جابجا می کنیم، در وضعیت نامناسبی می نشینیم، بدتر اینکه زیاد یکجا نشین شده ایم و غیره. تمام این عادت ها سلامت کمر را به خطر انداخته و دردسرساز می شوند. در این مطلب پنج کاری را که کمردردی ها نباید انجام دهند، عنوان می کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

خم شدن به جلو برای برداشتن چیزی از روی زمین

همیشه به همین شکل است. ما برای برداشتن چیزی که روی زمین افتاده است، ناخودآگاه و با عجله از ناحیه کمر خم می شویم تا آن را برداریم. این کار اشتباه و آسیب رسان است. این امکان وجود دارد که مهره ای از ستون فقرات قفل و یا کمردرد تشدید شود.

چه باید کرد؟

هیچ وقت به سمت زمین خم نشوید. یادتان باشد برای بلند کردن چیزی از روی زمین، زانوها را خم کرده و به صورت نیمه نشسته آن شی را بردارید، به طوری که فشار به پاها وارد شود نه به کمر.

این کار را زمانی که می خواهید کفش تان را بپوشید نیز مد نظر داشته باشید. هیچ وقت به سمت جلو خم نشوید، بلکه روی زانوها بنشینید و کفش ها را به پا کنید. اگر صندلی یا پله در اختیار دارید، پایتان را روی آن قرار داده و کفش بپوشید. اگر چنین امکانی برایتان مهیا نیست یکی از زانوها را روی زمین بگذارید و کفش را بپوشید. در این صورت فشار کمتری به ستون فقرات و کمرتان وارد می شود.

زمانی که نشسته اید، نباید لم بدهید. درست است که در این صورت احساس راحتی می کنید. اما واقعیت این است قرار گرفتن در این وضعیت، یک شکنجه ی واقعی برای کمرتان محسوب می شود.

بلند کردن اشیا سنگین

اگر کمرتان درد می کند دست به بار سنگین نزنید، چون این کار باعث تشدید کمردرد خواهد شد. برای جابه جا کردن وسایل سنگین حتما از اطرافیان تان کمک بگیرید. اگر مجبور هستید که به تنهایی این کار را انجام دهید نکاتی را در نظر داشته باشید.

چه باید کرد؟

برای بلند کردن هر شی سنگینی قبل از هر چیزی یادتان باشد که نباید به سمت آن خم شوید. مقابل آن شی روی زانوها بنشینید، با دو دست شی را گرفته و با کمک ران ها بلند شوید. نباید فشاری به کمرتان وارد شود. شما باید از پاها و ران ها برای بلند کردن اشیا سنگین استفاده کنید.

روی مبل یا صندلی ولو شدن

فرقی نمی کند در محل کار، منزل یا سینما باشید. زمانی که نشسته اید، نباید لم بدهید. درست است که در این صورت احساس راحتی می کنید. اما واقعیت این است قرار گرفتن در این وضعیت (در عین راحتی شما) یک شکنجه ی واقعی برای کمرتان محسوب می شود.

چه باید کرد؟

باید به گونه ای بنشینید که نشیمنگاه به انتهای صندلی بچسبد. بالاتنه به طور جزئی به سمت جلو باشد، چون حفظ زاویه ی 90 درجه بین ران ها و کمر برای مدت طولانی کمی دشوار است.

حواستان باشد که کف پاهایتان به طور کامل روی زمین قرار بگیرند. ساعد دست ها باید روی میز کار قرار گرفته و چشم ها هم راستا با بلندی صفحه ی رایانه باشد.

زمانی که در حالت ایستاده قرار دارید، پاها را به طور جزئی با فاصله قرار دهید تا کمرتان در حالت راحتی قرار بگیرد. هیچ گاه دمر (روی شکم) نخوابید.

ورزش نکردن به بهانه ی کمر درد

برخی افراد به خاطر اینکه از کمردرد رنج می برند ترجیح می دهند ورزش را تعطیل کنند. اما این کار اشتباه است.

تقویت عضلات کمر برای حفظ سلامت ستون فقرات لازم است. البته حواستان باشد که هر نوع ورزشی مناسب شما نیست، اما برخی حرکات و ورزش ها به ویژه برای شما لازم است.

چه باید کرد؟

شنا برای کمردردی ها فوق العاده است. در حین شنا کردن، وزن بدن را احساس نمی کنید.

یوگا نیز برای شما مفید است، چون باعث کشش مناسب در ستون فقرات شده و تحرک آن را حفظ می کند.

در نهایت اینکه پیاده روی همیشه ساده ترین و راحت ترین ورزش برای سلامت شماست، البته به شرطی که کفش مناسبی به پا داشته باشید.

کفش پاشنه بلند پوشیدن

یکی از اشتباهاتی که خانم ها مرتکب می شوند، پوشیدن مداوم کفش های پاشنه بلند است، یعنی اینکه به هر قیمتی باید بلند قد به نظر برسند.

اما کفش های پاشنه بلند پاها و ران ها را به سمت بالا هدایت می کنند و حالت بدن را تغییر می دهند. در این صورت نیز وزن بدن به سمت جلو می افتد و انحنای کمر را بیشتر کرده و کمردرد ایجاد می کند.

البته یادتان باشد که کفش های کاملا تخت نیز مناسب نیستند، چون در این صورت نیز مرکز ثقل بدن به سمت عقب حرکت می کند. در این صورت نیز عضلات کمر فشار زیادی تحمل می کنند.

چه باید کرد؟

بهترین کار این است که پاشنه ی کفش تان بین حداکثر 4 تا 5 سانتی متر باشد. کفش های پاشنه بلند را برای میهمانی ها و مواقع خاص نگه دارید. هیچ گاه یک روز کامل را با کفش پاشنه بلند راه نروید.

 



جام جم
 

بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

برای ریاست قالیباف بین اصولگران و مستقلین اجماع صورت می گیرد/ نظرات متفاوت نباید منجر به تفرقه و دودستگی شود

واگذاری تراکتور با یک شرط عجیب/ قیمت تراکتور اعلام شد؟

اعلام شرایط فروش و پیش فروش یک خودروی پرطرفدار ایران خودرو

قانون جدید‌ کنترل اجاره مسکن/ شوخی قانونی با زخم مستاجران!

پشت پرده نقشه طولانی‌مدت رژیم صهیونیستی/ چرا فلسطین؟

جزئیات جدید از پرونده فساد در فوتبال/ پرداخت ۷۵ سکه به عنوان رشوه!

گلکسی A53 سامسونگ به One UI 6.1 آپدیت شد

تشرف سالانه ۵ میلیون زائر غیر‌ایرانی به حرم مطهر رضوی

ورود موشک جهاد مغنیه به میدان/ واکنش حزب‌الله به حمله رفح

پشت‌پرده درخواست مهم استقلال/ مهدی هاشمی‌نسب بخشیده می‌شود؟

به منظور افتتاح طرح مشترک سد قیزقلعه‌سی؛ سفر رئیس‌‌جمهور به تبریز/ بازدید مشترک روسای جمهور ایران و آذربایجان از سد قیز قلعه‌سی/ رئیسی: روابط ایران و آذربایجان گسسته نخواهد شد/ علی‌اف: دخالت بیگانگان‌ برنمی‌تابیم/ از ایران حمایت می‌کنیم

دستمزد مدیرعامل انویدیا ۶۰ درصد افزایش یافت

بررسی ادعاهای تکراری و بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران/ فرصت‌سوزی آژانس سیاسی

سرمایه بانک رفاه کارگران ۳۳ برابر شد

دلار به 1402 برگشت

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

رهبر انقلاب: یکی از وظایف بزرگمان این است که ائمه را به دنیا معرفی کنیم/ انعکاس معارف ائمه علیهم السلام با شیوه های درست به دنیا/ تشکیل حکومت، هدف بلند مدت تمامی ائمه

در آستانه آغاز فصل اجاره‌بها، وضعیت مستاجران چگونه است؟/ رکود مسکن، التهاب اجاره

دستور مهم رئیسی درباره طلافروشان

اصناف در سال چقدر مالیات می دهند؟/ سرانه مالیات پزشکان، قنادان، طلافروشان و رستوران ها و کافه دارها در ۳ سال گذشته

ثبت نام برای فروش ۳ خودروی سایپا به تعویق افتاد | اطلاعیه‌ جدید سایپا

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

جنگل آسفالت؛ از ستایش نوید محمدزاده تا کسل‌کننده بودن سریال

آمریکا در استراتژی و تاکتیک جنگی خود، شهر‌ها و ساکنان غیرنظامی آن را در تیررس قرار می‌دهد

رییسی: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است/ قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است

جشنواره ۲۰۲۴ کن روی بمب ساعتی افشاگری درباره تجاوز جنسی

این کشور مشتری زعفران ایران است

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

نقد و سیاست
آخرین اخبار