جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

پس از شنیدن اخبار، هیتلر به شدت عصبانی شده بود و مرتب با خودش تکرار می‌کرد: چرا او این کار را با من کرد؟
کد خبر: ۳۱۴۲۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۰ - 24 March 2017
جزئیات جذاب واپسین لحظات زندگی پیشوای نازی‌ها، سرنخ‌هایی از روابط هیتلر با معشوقه‌اش "اِوا براون" و همچنین حقایق پشت پرده‌ی ماموریت برقراری صلح ردولف هِس*، معاون آدولف هیتلر، با بریتانیا به تازگی در کتابی منتشر شده که نویسنده آن همان بادیگاردی است که جسد هیتلر را یافت.

به گزارش روز پلاس به نقل از دیلی میل، روخوس میش**، افسر پیشین اس اس آلمان نازی و محافظ، پیک و تلفنچی شخصی هیتلر، در کتابش از مجموعه تصاویری نایاب استفاده کرده که نگاهی متفاوت را از زندگی دیکتاتور آلمان و حلقه افراد نزدیکش به خواننده ارائه می‌دهد.

در یکی از این تصاویر می‌توان میش را در کنار آدولف هیتلر و اوا براون را در تراس اقامتگاه برگهوف [خانه آدولف هیتلر در دامنه رشته‌کوه آلپ بایرن] مشاهده کرد. کتاب میش «آخرین شاهد هیتلر» نام دارد که عکس‌های منتشر شده در آن نایاب است.

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

آخرین دیدار آدولف هیتلر با سران نیروها – این عکس در تاریخ 11 مارس سال 1945 میلادی و در مقر فرماندهی لشکر نهم ورماخت آلمان انداخته شد. پشت سر هیتلر، ژنرال ریتر فون گرایم (مرد عینکی - فیلد مارشال آلمانی در دوره رایش سوم و آخرین فرمانده کل لوفت‌وافه در جنگ جهانی دوم) قرار دارد؛ در سمت راست نیز ژنرال تئودور بوسه (فرمانده لشکر صد و بیست و یکم پیاده ورماخت – عینکی) را مشاهده می‌کنید. بین آن‌ها نیز هانس-اولریش رودل (کلنل لوفت‌وافه و پرافتخارترین خلبان, و سرباز حاضر در جنگ جهانی دوم) قرار دارد.

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

اوا براون (Eva Braun) معشوقه آدولف هیتلر در تراس ایستاده و به روخوس میش، عکاس، نگاه می‌کند. سِپ دیتریش، از فرماندهان نازی‌ها، در کنار دو فرزند اشپیر روی زمین زانو زده و کنارشان نیز خانم کریستا شرودر***، منشی هیتلر، قرار دارد. این عکس در سال 1942 میلادی گرفته شد

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

آدولف هیتلر در حال سفر به اقامتگاه برگهوف با دو هواپیمای یونکرس یو ۵۲ – هیتلر به همراه اطرافیان نزدیکش سوار هواپیمای اول می‌شود و تمام بادیگاردهایش با نام SS-Begleitkommando و همچنین نیروهای امنیتی اس. اس. (Reichssicherheitsdienst) سوار هواپیمای دوم می‌شدند

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

روخوس میش (راست) در کنار یوزف گرا در هواپیمای یونکرس یو ۵۲  در سال 1941 میلادی – میش بادیگارد هیتلر بود و شاهد واپسین لحظات زندگی پیشوای نازی‌ها نیز بود. وی در کتابش نگاهی متفاوت از زندگی هیتلر را برای خواننده ترسیم می‌کند

میش در سال 2013 و در سن 96 سالگی در برلین درگذشت. مارتین مِیس، از ویراستاران کتاب میش، می‌گوید که روخوس میش در 30 آوریل 1945 میلادی مسئول انتقال پیام ژنرال کایتل، رئیس ستاد فرماندهی عالی ورماخت و وزیر جنگ آلمان نازی در جنگ جهانی دوم،  به آدولف هیتلر بود

پیام ژنرال کایتل این بود که او نتوانسته محاصره شوروی‌ها علیه برلین را بشکند و پایان جنگ در راه و اجتناب ناپذیر است. آقای مِیس می‌گوید: «بلافاصله، میش متوجه زمزمه‌های هیتلر با  بورمان و دیگران شد. سپس میش دید که هیتلر و اوا براون، که دیگر خانم هیتلر نامیده می‌شد، وارد اتاق شدند. میش دید که اتو گونشه (Otto Günsche)، دهمین آجودان آدولف هیتلر، در را پشت سر آن زوج بست. گونشه به میش گفت که رئیس تمایل ندارد کسی مزاحمش شود. سپس هیتلر با گونشه دست داد و به او ابلاغ کرد که پیمان وفاداریِ تمام سربازان دیگر پایان یافته است. هیتلر پیشتر به گونشه گفته بود که اصلا دوست ندارد جسدش همچون جسد موسولینی بازیچه‌ی دیگران شود و تمایل دارد که جسدش پس از مرگ سوزانده شود. هیتلر قبلا تمام اقدامات لازم برای سوزاندن جسدش را با گونشه و یک افسر دیگر هماهنگ کرده بود.»

«تمام افراد حاضر در پناهگاه زیرزمینی منتظر بودند. کمی بعد صدای همهمه به گوش رسید. درب اتاق باز شد و میش داخل را وارسی کرد.»

روخوس میش به ویراستارش گفته بود: «اول نگاهم به اِوا افتاد. پاهایش به سمت بالا رفته بود و سرش به سمت آدولف هیتلر. کفش‌های زیر مبل جا مانده بود. نزدیکش... جسد هیتلر بود. چشم‌های هیتلر کاملا باز و زل زده بود. سرش کمی به سمت جلو خم شده بود.»

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

کتاب آخرین شاهد هیتلر توسط روخوس میش (راست) نوشته شده که به جزئیات آخرین دقایق زندگی هیتلر پرداخته است. این کتاب در حال حاضر برای مخاطبان انگلیسی زبان توسط انتشارات پن اند سورد منتشر شده است. در کنارش مایکل استهله را مشاهده می‌کنید

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

روخوس میش در اقامتگاه برگهوف – حدود چهار سال پیش از مرگ آدولف هیتلر، پیشوای نازی‌ها

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

ژنرال ویلهم مونکه (چپ) شخصی بود که روخوس میش را با آدولف هیتلر آشنا کرد؛ پائولا، خواهر آدولف هیتلر (راست) – روخوس میش در مه 1940 میلادی به وین سفر کرد تا به یک نامه و مرسوله پستی را به دست خواهر هیتلر برساند

جزئیات جذاب از واپسین لحظات زندگی هیتلر +تصاویر

ژوئن 1945 میلادی – بازجویان آمریکایی در حال بررسی مبلی که هیتلر و همسرش بر روی آن خودکشی کردند. روخوس میش شاهد آن اتفاق بود. او جسد هر دو را در داخل اتاقشان دیده بود

میش همچنین در کتابش می‌گوید که رودولف هِس برای انجام مذاکرات صلح از هیتلر هیچ اجازه کسب نکرده بود. او می‌نویسد: «پس از شنیدن اخبار، هیتلر به شدت عصبانی شده بود و مرتب با خودش تکرار می‌کرد: چرا او این کار را با من کرد؟ تمام افرادی که پرواز هس به بریتانیا مطلع بودند، دستگیر و راهی اردوگاه کار اجباری زاخسنهاوزن شدند.»

* رودُلف والتر ریچارد هِس در اسکندریه مصر متولد شد. رودلف هس یکی از چهره‌های موثر حزب نازی و معاون آدولف هیتلر به شمار می‌رفت. قبل از حمله آلمان نازی به شوروی هس در پروازی انفرادی به سوی اسکاتلند تلاش‌هایی را برای برقراری صلح با انگلستان انجام داد، اما قبل از آنکه موفق شود هواپیمای وی توسط انگلیسی‌ها مورد هدف قرار گرفت و هس مجبور به فرود با چتر نجات شد. وی دستگیر شد و پس از جنگ در دادگاه نورنبرگ به حبس ابد محکوم شد و تا پایان زندگی خویش در زندان بسر برد. تئوری‌های مختلفی در خصوص پرواز هس به بریتانیا وجود دارد از جمله خیانت به هیتلر و مذاکرات پنهانی، اما نازی‌ها در آن زمان و نئونازی‌ها بر این نکته اصرار دارند که رودلف هس برای مذاکره صلح و از طرف حزب نازی به سوی انگلستان پرواز کرد. هس نزد نئونازی‌ها از احترام خاصی برخوردار است. رودلف هس در تاریخ ۱۷ اوت ۱۹۸۷ در حالی که ۹۳ سال سن داشت در زندانی در غرب برلین درگذشت. گفته می‌شود وی در زندان و با استفاده از سیم برق مهتابی در سال ۱۹۸۷ خود را حلق‌آویز کرد اما بعضی عقیده دارند وی به قتل رسیده است.

** روخوس میش (Rochus Misch)، افسر پیشین اس اس آلمان نازی و محافظ، پیک و تلفنچی هیتلر بود. وی در ۲۹ ژوئیه ۱۹۱۷در روستایی که امروز در لهستان قرار دارد، به دنیا آمد. در بچگی یتیم شد و با پدر بزرگ و مادربزرگش بزرگ شد. پیش از آن که در سن ۲۰ سالگی به نیروهای اس اس (گروه نظامی حزب نازی) بپیوندد، نقاش ساختمان بود. وی برای پنج سال جزء حلقه درونی و از افراد مورد اطمینان پیشوای آلمان نازی به شمار می‌رفت. او همیشه با افتخار از خدمات خود به «پیشوا» یاد می‌کرده است. او هیتلر را مردی خیلی معمولی توصیف می‌کرد و می‌گفت که هیتلر آدم خشن یا یک هیولا نبوده است. میش در یک مصاحبه با بی‌بی‌سی درباره هولوکاست گفته بود: «من از اردوگاه کار اجباری داخائو و اردوگاه‌های مرگ باخبر بودم اما از حجم آنچه اتفاق افتاده بود خبری نداشتم.» او همچنین گفته بود: «این مسائل جزئی از بحث‌های ما نبود. دادگاه نورنبرگ به جنایاتی که آلمانی‌ها مرتکب شده بودند، رسیدگی کرد اما باید بدانید که هیچ جنگی در تاریخ وجود ندارد که بدون ارتکاب جنایات باشد و در آینده نیز چنین نخواهد بود.» روخوس آخرین فرد از میان افرادی بود که همراه هیتلر در پناهگاه ویژه وی در زیر زمین تا واپسین لحظه‌های سقوط برلین در کنار وی بودند. او شاهد خودکشی هیتلر و اوا براون بوده است و در این باره می‌گوید: «من هیتلر را دیدم که سرش بر روی میز قرار داشت. اوا براون روی مبل دراز کشیده بود و سرش به طرف هیتلر بود. زانوانش به طرف سینه جمع شده بود. او لباس آبی تیره رنگی با چین‌های سفید به تن داشت. هرگز آن صحنه را فراموش نمی‌کنم.» او چند ساعت پیش از ورود نیروهای ارتش سرخ شوروی به درون پایگاه زیرزمینی هیتلر، از آن می‌گریزد، اما به زودی به دست ارتش سرخ گرفتار می‌آید و نه سال را در اردوگاه‌های کار اجباری شوروی می‌گذراند. او در تاریخ ۵ سپتامبر ۲۰۱۳ در سن ۹۶ سالگی در برلین درگذشت.

*** کریستا شرودر (Christa Schroeder) یکی از منشی‌های شخصی آدولف هیتلر، قبل و در جریان جنگ جهانی دوم بود.محل زندگی وی در این زمان بیشتر در آشیانه گرگ بود. وی پس از آن در ژانویه ۱۹۴۵ به فورربونکر فرستاده شد و تا آوریل ۱۹۴۵ در آنجا اقامت داشت. وی در می ۱۹۴۵ دستگیر و سه سال بعد آزاد شد.

**** عملیات بارباروسا اسم رمز اشغال شوروی توسط آلمان در جریان جنگ جهانی دوم بود. از ۲۲ ژوئن ۱۹۴۱، بیش از ۳٫۹ میلیون سرباز قدرت‌های محور اتحاد شوروی را در طول ۲۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک اشغال کردند، که بزرگترین اشغال در تاریخ جنگ‌های بشر است. بارباروسا از ۶۰۰ هزار وسیله نقلیه موتوری، و ۷۵۰ هزار اسب استفاده کرد. این عملیات جاه طلبانه که با آرزوی مداوم آدولف هیتلر برای فتح سرزمین‌های روسیه به پیش می‌رفت، آغازی بر فاز محوری تعیین پیروز جنگ داشت. اشغال شوروی توسط آلمان منجر به ۹۵٪ همه تلفات ارتش آلمان از ۱۹۴۱ تا ۱۹۴۴ و ۶۵٪ کل تلفات نظامی متحدین در تمام طول جنگ شد. تحلیل‌گران معتقدند حمله به شوروی بزرگ‌ترین اشتباه نظامی هیتلر بود.


فرادید
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۵
0
1
هیتلر تا 90 سالگی در برزیل زندگی کرده همه صحنه سازی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۵
1
2
.... یک دروغگوی بزرگ بود
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

برای ریاست قالیباف بین اصولگران و مستقلین اجماع صورت می گیرد/ نظرات متفاوت نباید منجر به تفرقه و دودستگی شود

اعلام شرایط فروش و پیش فروش یک خودروی پرطرفدار ایران خودرو

جزئیات جدید از پرونده فساد در فوتبال/ پرداخت ۷۵ سکه به عنوان رشوه!

پشت پرده نقشه طولانی‌مدت رژیم صهیونیستی/ چرا فلسطین؟

واگذاری تراکتور با یک شرط عجیب/ قیمت تراکتور اعلام شد؟

قانون جدید‌ کنترل اجاره مسکن/ شوخی قانونی با زخم مستاجران!

ورود موشک جهاد مغنیه به میدان/ واکنش حزب‌الله به حمله رفح

گلکسی A53 سامسونگ به One UI 6.1 آپدیت شد

تشرف سالانه ۵ میلیون زائر غیر‌ایرانی به حرم مطهر رضوی

پشت‌پرده درخواست مهم استقلال/ مهدی هاشمی‌نسب بخشیده می‌شود؟

دستمزد مدیرعامل انویدیا ۶۰ درصد افزایش یافت

بررسی ادعاهای تکراری و بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران/ فرصت‌سوزی آژانس سیاسی

بهانه جدید واشنگتن برای تشدید تحریم‌ها علیه مسکو

شرایط ثبت نام خودروهای برقی وارداتی اعلام شد

دلار به 1402 برگشت

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

رهبر انقلاب: یکی از وظایف بزرگمان این است که ائمه را به دنیا معرفی کنیم/ انعکاس معارف ائمه علیهم السلام با شیوه های درست به دنیا/ تشکیل حکومت، هدف بلند مدت تمامی ائمه

در آستانه آغاز فصل اجاره‌بها، وضعیت مستاجران چگونه است؟/ رکود مسکن، التهاب اجاره

دستور مهم رئیسی درباره طلافروشان

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

ثبت نام برای فروش ۳ خودروی سایپا به تعویق افتاد | اطلاعیه‌ جدید سایپا

اصناف در سال چقدر مالیات می دهند؟/ سرانه مالیات پزشکان، قنادان، طلافروشان و رستوران ها و کافه دارها در ۳ سال گذشته

جنگل آسفالت؛ از ستایش نوید محمدزاده تا کسل‌کننده بودن سریال

آمریکا در استراتژی و تاکتیک جنگی خود، شهر‌ها و ساکنان غیرنظامی آن را در تیررس قرار می‌دهد

رییسی: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است/ قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است

جشنواره ۲۰۲۴ کن روی بمب ساعتی افشاگری درباره تجاوز جنسی

این کشور مشتری زعفران ایران است

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

مصوبه شورای حقوق و دستمزد باطل شد

نقد و سیاست