کشور‌های دیگر برای مهار کرونا چه شیوه‌هایی را در نظر گرفته اند؟

در مطلب زیر به محدودیت‌های دیگر کشور‌ها برای مهار موج سوم کرونا پرداخته ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.
کد خبر: ۱۷۹۸۶۳
تاریخ انتشار:۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹ - 17 November 2020
به گزارش روزپلاس؛ با اوج گرفتن موج سوم کرونا، بالاخره قرار شد از اول آذر محدودیت‌های جدیدی در شهر‌های بزرگ کشورمان برای کنترل این ویروس مهار نشدنی اتخاذ شود. هر چند برخی کارشناسان بر این باورند که باید شهر‌های بزرگی مانند تهران حداقل دو هفته تعطیل شوند، اما نگاه به محدودیت‌های دیگر کشور‌ها که آمار‌های متفاوتی از مبتلا و جان باختگان کرونایی دارند، نشان می‌دهد به دلایلی که شاید مهم‌ترین آن اقتصادی باشد، کشور‌ها تنها به قرنطینه و محدودیت‌ها بسنده کرده اند و لااقل در کشور‌های اروپایی و آسیای شرقی خبری از تعطیلی شهر‌های بزرگ نیست. با این حال در ادامه به محدودیت‌های دیگر کشور‌ها در موج سوم کرونا پرداخته ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.

محدودیت‌های کرونایی در جهان

مقامات بسیاری از کشور‌ها که این روز‌ها با شروع موج دوم یا سوم همه‌گیری کرونا، با افزایش چشمگیر مبتلایان مواجه هستند، برای کاهش مبتلایان و جان باختگان کرونایی اقدام به اعمال محدودیت‌هایی کرده اند که متاسفانه پیامد‌های معیشتی هم برای مردم داشته است.

انگلستان - محدودیت برای کریسمس

حدود یک هفته است که دور دوم محدودیت‌ها در انگلستان شروع شده و به گفته نخست وزیر، حداقل چهار هفته برقرار خواهد بود. این محدودیت‌ها شامل تعطیلی فروشگاه‌های غیر ضروری، رستوران ها، سینماها، سالن‌های تئاتر، هتل‌ها و مهمان سرا‌ها می‌شود؛ اما با وجود اعمال محدودیت‌های جدید، مدارس و دانشگاه‌ها همچنان مجاز به فعالیت هستند و در برنامه آن‌ها تغییری به وجود نیامده است. در کنار محدودیت‌هایی که نوشتیم مقرر شده تنها ۲۵ درصد از کارکنان در محل کار حاضر شوند. نخست وزیر بریتانیا دلیل این تحریم‌ها را کاهش آمار کرونایی تا قبل از رسیدن کریسمس و جمع شدن خانواده‌ها در کنار هم اعلام کرده است.

آلمان - محدودیت‌های کم

دور دوم محدودیت‌ها در آلمان از ۲ نوامبر یعنی ۲ آبان شروع شد. طبق این محدودیت‌ها از آن تاریخ رستوران‌ها فقط غذای بیرون بر دارند. هیچ برنامه و مراسمی اجازه برگزاری ندارد. تمام مراکز تفریحی تعطیل هستند. البته در آلمان هم مثل انگلستان مدارس و کودکستان‌ها باز هستند و علاوه بر آن خدمات کلیسا و تظاهرات آزاد است و مراکز مراقبت از سالمندان هم بازدیدکننده قبول می‌کنند. فروشگاه‌های بزرگ هم به شرط این که به ازای هر ۱۰ متر یک مشتری قبول کنند، فعال هستند.

فرانسه - محدودیت شدید

فرانسه تقریبا زودتر از همه کشور‌های اروپایی، دور تازه محدودیت‌های کرونایی را اجرا کرد. فرانسوی‌ها از ۲۸ اکتبر یعنی ۷ آبان وارد شرایطی بسیار شبیه قرنطینه تمام عیار شدند. از همان تاریخ به بعد تردد در شهر با محدودیت همراه شد و مردم برای خروج از خانه مجبورند فرمی را پر کنند که دلیل خروج از خانه را در آن می‌نویسند. فرانسوی‌ها فقط حق دارند برای رفتن به محل کار، خرید خوراکی، مسائل پزشکی و نوبت دادگاه از خانه خارج شوند. طبیعتا رستوران‌ها هم بسته است و ادارات و فروشگاه‌ها هم باید با یک چهارم نیرو به فعالیت بپردازند. البته در فرانسه هم مدارس و کودکستان‌ها همچنان باز است.

آمریکا - قرنطینه برابر با برده داری!

آمریکا در حالی که از هفته‌های اول جهانی شدن کرونا در قله مبتلایان و کشته‌ها قرار دارد، با قرنطینه رابطه خوبی نداشته است. چندوقت پیش وزیر دادگستری آمریکا اعلام کرد محدودیت‌های کرونایی بعد از برده داری بدترین نوع نقض آزادی‌های فردی در آمریکاست. هم اکنون نیز چند ایالت مانند ایلینوی، نیویورک، کالیفرنیا، مینه سوتا و... از اول نوامبر وارد محدودیت شدند. در نیویورک کسانی که از بیرون ایالتی وارد آن شوند، سه روز قرنطینه خواهند شد، برگزاری تجمع هم ممنوع شــده و صاحبان مشاغل باید حداقل یک سوم نیروی کارشان را در خانه نگه دارند. البته در آمریکا هم همچنان مدارس و دانشگاه‌ها باز هستند و رستوران‌ها باید بر اساس استاندارد‌های فاصله گذاری، مشتری قبول کنند.

پرتغال - محدودیت تردد شبانه

از ۱۸ آبان محدودیت‌های محله‌ای برای تردد شبانه در این کشور شکل گرفت. بر این اساس محدودیت تردد از ساعت ۲۳ تا ۵ صبح روز بعد در ۱۲۱ منطقه این کشور از جمله لیسبون و پورتو اعمال شد. همچنین به گفته نخست وزیر پرتغال، در این ۱۲۱ منطقه که محل سکونت ۷۰ درصد از جمعیت پرتغال است، هیچ یک از ساکنان اجازه ندارند در تعطیلات آخر هفته در فاصله ساعات ۱۳ تا ۵ صبح از خانه خارج شوند.

بلژیک - محدودیت‌ها تا ۱۵ آذر

در بلژیک هم از ۱۰ آبان محدودیت‌های قرنطینه‌ای اجرایی شده است. طبق این محدودیت‌ها به فروشگاه‌ها و مغازه‌های غیرضروری و مشاغل ارائه دهنده خدمات شخصی مانند آرایشگاه‌ها دستور داده شده تا اواسط ماه دسامبر یعنی ۱۵ آذر فعالیت خود را تعطیل کنند. علاوه بر این، محدودیت‌های شبانه و تعطیلی رستوران‌ها و کافه‌ها در این ساعات به قوت خود باقی است.

آمار‌های کرونایی

در حالی روز گذشته در کشورمان بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر مبتلای جدید شناسایی شدند و بیش از ۴۵۰ نفر جان خود را از دست دادند که تعداد کل مبتلایان در ایران از ۷۶۰ هزار نفر گذشت و جان باختگان هم به بیش از ۴۱ هزار نفر رسیدند.

ادعای مرگ و میر‌های بالا در انگلستان هم سر و صدای زیادی داشته، بی بی سی طبق اسنادی که به دستش رسیده این احتمال را داده است که تعداد مرگ ومیر‌ها در انگلستان به روزانه چهار هزار نفر هم برسد.

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از ۵۴ میلیون هم فراتر رفته و کشته‌های این ویروس طبق آمار سازمان بهداشت جهانی به بیش از یک میلیون و ۳۱۳ هزار نفر رسیده است.

آمریکا با ۱۱ میلیون، برزیل با پنج میلیون و ۸۴۸ هزار، هند با هشت میلیون و ۸۱۴ هزار، روسیه با یک میلیون و ۸۸۷ هزار و فرانسه با یک میلیون و ۸۶۷ هزار مبتلا به ترتیب پنج کشور پیشتاز در آمار کرونا هستند.
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

عوامل پشتیبانی جیش العدل در دو عملیات ۲۴ آذر و ۱۶ فروردین در راسک بازداشت شدند/ این افراد در مدرسه دینی انوارالحرمین در روستای پشامگ مخفی شده بودند

شناور شهید مهدوی از خط استوا عبور کرد/ اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی

برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده

محدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح/ پیامدهای فاجعه‌بار انسانی حمله به این شهر چیست؟

از نمایش طلبگی تا بلاگری/ لزوم بررسی پشت پرده فعالیت های حجاب‌استایل ها برای دگرگونی فرهنگی

قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

عکسی از تیپ خاص اسحاق جهانگیری در طبیعت

وزیر ورزش خطاب به تاج:کرامت بانوان زیر سؤال رفته،رسیدگی کنید

پیش‌بینی صرافان از نرخ ارز در بازار/ سقوط قیمت دلار تا کجا ادامه دارد؟

هوادار خاطی سپاهان ۱۰ سال محروم شد

اولین فینالیست ایرانی در آسیا بعد از فغانی!

درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو

تغییر لوگوی فدراسیون بوکس پس از ۳۵ سال

گرانی گوشت و غلات در جهان

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

پيام واضح ايران به جهان/ سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

کانال مهمی به نام عمان / چرا مسقط برای ایران و آمریکا مهم است؟

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

اولین بداخلاقی سیاسی در‌دور دوم انتخابات/ راهنما راست، گردش به چپ

مالک جدید استقلال نام این باشگاه را تغییر داد!

سفر پر ماجرای گروسی به ایران

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

پشت پرده عجیب نامه‌ای درخصوص سیاست ارزی به رهبرانقلاب/ مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند/ این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا برای ما ارسال شد/ مشخص نیست در شرایط جنگ اقتصادی چرا چنین نامه‌ تحریک‌آمیزی نوشتند

نگاهی به ساخته سینمایی حسن فتحی با موضوع مولانا و شمس/ مست عشق یک تریلر جنایی

رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم

استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ

موضع‌گیری درخصوص آیفون‌ ممنوعه و سکوت درباره موبایل مسافری

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

پایان سیاهِ ازدواج سفید

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!