ماجرای شنیده شدن صدا‌های مهیب در برج میلاد

در برج میلاد حدود ۲۰۰ نیرو با دکترای برق، عمران، مکانیک، معماری و دیگر حوزه‌های مرتبط، به‌صورت ۲۴ ساعته در حال نگهداشت برج هستند حتی آسانسور‌های برج میلاد بسیار هوشمند هستند و در صورت وزش باد شدید، آسانسور‌های آن فعالیت نمی‌کنند.
کد خبر: ۱۰۸۶۶۱
تاریخ انتشار:۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶ - 22 January 2019
به گزارش روزپلاس؛  علی درویش‌پور  با اشاره به وضعیت نگهداشت و ایمنی برج میلاد اظهار کرد: در حوزه نگهداشت می‌توانیم با این چشم‌انداز پیش برویم که در سال ۹۸ جایزه جهانی این حوزه را برای برج میلاد اخذ کنیم.

وی افزود: حتی در یک وزارتخانه ممکن است یک سالن دچار نقص و برای تعمیر مدتی تعطیل شود، اما در برج میلاد حدود ۲۰۰ نیرو با دکترای برق، عمران، مکانیک، معماری و دیگر حوزه‌های مرتبط، به‌صورت ۲۴ ساعته در حال نگهداشت برج هستند حتی آسانسور‌های برج میلاد بسیار هوشمند هستند و در صورت وزش باد شدید، آسانسور‌های آن فعالیت نمی‌کنند.

وی درباره آخرین وضعیت گودبرداری صورت گرفته در نزدیکی مرکز همایش‌های برج میلاد خاطرنشان کرد: این گودبرداری با خود برج فاصله قابل توجهی دارد، اما باید هرچه زودتر تکلیف این گود مشخص شود؛ اگر چه ابزار دقیقی برای رصد کردن وضعیت مرکز همایش‌های برج میلاد که در نزدیکی گود قرار دارد به کار برده شده است، اما عقل حکم می‌کند که تکلیف گود هر‌چه زودتر تعیین شود.

درویش پور خاطرنشان کرد: سنسور‌های بسیار زیادی در بدنه شفت برج کار شده که در دوره قبل از بین رفته بود و همکاران ما آن‌ها را احیا کردند؛ علاوه بر این با یک شرکت قراردادی منعقد کرده‌ایم که سنسور‌ها را به‌صورت مستمر رصد و تجزیه و تحلیل آن را برای ما ارسال می‌کند.

علی علیپور، معاون فنی و نگهداشت برج میلاد اظهار کرد: به تازگی جلسه شورای مدیران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران که به‌صورت فصلی برگزار می‌شود، در برج میلاد برگزار شد؛ در جریان این جلسه که متولیان ساخت برج نیز حضور داشتند، بازدیدی از سازه صورت گرفت.

وی با بیان اینکه متولیان ساخت برج سوالاتی درباره نحوه نگهداشت برج مطرح کردند و در نهایت با خیالی آسوده و لبی خندان برج را ترک کردند، اظهار داشت: همه تجهیزات برج شناسنامه و کد دارند به ویژه خود سازه و شفت برج که سنسور‌هایی روی آن نصب شده است و بسیار گران قیمت هستند. این سنسور‌ها که ساخت کشور سوییس هستند هر گونه تعییر زاویه، شدت باد و حتی زلزله ۱.۵ ریشتری را «سنس» می‌کنند.

معاون فنی و نگهداشت برج میلاد خاطرنشان کرد: آسانسور‌هایی که در برج میلاد مورد استفاده قرار گرفته است، آسانسور‌های انحصاری برج هستند و نمونه آن در دنیا وجود ندارد. از آنجایی که آسانسور‌ها در در یک خط قائم حرکت می‌کنند اگر در حد یک سانتی متر هم جابهجایی و انحراف در برج ایجاد شده باشد اصلا حرکت نمیکنند. حتی زمان وزش باد آسانسور‌های جنوب غربی که همیشه درمعرض باد هستند آلارم می‌دهند و از حرکت باز میایستند بنابراین اگر برج دچار مشکل شود نمیتوان از آسانسور استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه نگهداری برج بر اساس یک نگهداری پیشرو در کشور انجام میشود، گفت: میتوان ادعا کرد شیوه نگهداشت برج میلاد حتی در دنیا نیز پیشرو است، براین اساس می‌توانیم جایزه جهانی در حوزه نگهداشت را هم دریافت کنیم.

علیپور افزود: نگهداشت تنها به معنای وضعیت ظاهری یک سازه و متریالی که در آن به کار رفته نیست؛ به عنوان مثال یک سنگفرش ممکن است تَرک خورده یا کثیف شده باشد؛ تَرک می‌تواند ناشی از عمر سنگ باشد و اینکه هزینه‌ای برای تعمیر یا تعویض آن شود یا خیر بحث دیگری است، اما در تعاریفِ دیگرِ نگهداشت و شیوه‌ای که در برج میلاد وجود دارد همه تجهیزات به دقت رصد می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مانیتورینگ کامل برج میلاد انجام می‌شود، گفت: اگر یک قطعه از وسیله مصرفی یک فرد خراب شود متوجه آن شده و نسبت به تعمیر اقدام می‌کند، اما در برج میلاد پیش از وقوع اشکال همه تجهیزات را بررسی می‌شود؛ همچنین انبارگردانی ویژه‌ای برای تجهیزات وجود دارد و الکترو پمپها، الکتروموتور‌ها و ... را رادیوگرافی میکنیم؛ بنابراین نگهداری ما بر مبنای خراب شدن و تعویض یا تعمیر پس از خراب‌شدن نیست.

معاون فنی و نگهداشت برج میلاد خاطرنشان کرد: نرم‌افزاری که از آن برای نگهداری ساختمان‌های ایرباس فرانسه و مرسدس آلمان استفاده می‌شود برای برج میلاد نیز تهیه شده و اگر وسلیه‌ای دچار اشکال شود از طریق pm به صورت روزانه اعلام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مانیتورینگ برج میلاد متوقف نشده است، گفت: دکل آنتن سازه که بسیار پیچیده است و ۴۰۰ تن وزن دارد، دارای پیچ‌هایی است که هر یک از آن‌ها پوششی دارند و دستورالعملی دارند که هر یک با چه زاویه‌ای و چه میزان پیچانده شود حتی اینکه چند میکرون رنگ روی آن‌ها باشد نیز دارای دستورالعمل است و طبق زمانبندی تعیین شده هر چند وقت یکبار همه این پیچ‌ها چک میشوند.

علیپور با بیان اینکه در رصد کردن برج میلاد تاکنون به مشکل برنخوردهایم و جای نگرانی نیست، درباره ترک خوردن برخی از دیوار‌های پارکینگ این سازه گفت: حرکت و زاویه ترک ایجاد شده مهم است؛ ظاهر برخی ترک‌ها ممکن است خطرناک، اما بسیار بیاهمیت باشد ترک‌های پارکینگ نیز مقاومسازی شده و هیچ ارتباطی با سازه برج ندارد.

وی همچنین درباره شنیده شدن صدا‌های مهیب در برج گفت: چندی پیش می‌گفتند از آسمان صدای عجیبی شنیده شد و فردی هم یک فیلم گرفت، ولی نهایتا مشخص نشد منشاء آن چه بود است صدایی که در برج شنیده شده هم تنها یکبار رخ داده و یکی از کارگران قسمت آشپرخانه آن را اعلام کرد، شاید این صدا صدای افتادن یک قابلمه بوده است!
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

بدرقه «رئیس‌جمهور مُغتنم» و همراهان شهیدش؛ پیکر شهید جمهور به دیار دلسوختان خراسان جنوبی رسید/حضور بی‌نظیر مردم برای وداع با سید شهیدان خدمت/ مشهد میزبان پیکر مطهر شهید آیت الله رئیسی

تشییع پیکر شهید امیرعبداللهیان در میدان مشق/حضور مقامات و مدیران وزارت امور خارجه/ پیکر شهید امیرعبداللهیان در حرم حضرت عبدالعظیم آرام گرفت

۷ عبارت رایج کسانی که تظاهر به خوشحالی می‌کنند/ تفاوت های احساس خوشحالی واقعی و تظاهر به خوشحال بودن

دیدار مخبر با امامعلی رحمان/ رحمان: توسعه روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه از مهمترین دستاورد‌های آیت‌الله رئیسی بود

تماس ویدیویی با اینترنت ماهواره‌ای/ استارلینک مستقیما به ۲ گوشی متصل شد

تکلیف طرح کالابرگ در سال ۱۴۰۳ مشخص شد/ مصوبه جدید هیات وزیران

گزارش رسانه عبری از پهپادهای حزب الله/ چالش بزرگ در جنگ بین حزب الله و اسرائیل در حملات پهپادی به سبک و سیاق فعلی نخواهد بود

شیوع یک بیماری کشنده در آفریقا خبرساز شد

شهید رئیسی و محور مقاومت؛ در دیدار خادم‌ الرضا با رزمندگان لبنانی چه گذشت؟

هوش مصنوعی جادویی GPT-4o رشد انفجاری ChatGPT را رقم زد

استقلال و پرسپولیس در جنگ پایین شهر و بالای شهر / همایش صدر و قعر

گلکسی زد فولد ۶ اولترا شاید در انحصار بازار کره باقی بماند

لیگ ملت‌های والیبال؛ شکست ایران در گام نخست

هواوی برترین تولیدکننده گوشی تاشو در جهان شد

روایت «الهام علی اف» از آخرین ساعات حضور کنار شهید رئیسی

آمریکا در استراتژی و تاکتیک جنگی خود، شهر‌ها و ساکنان غیرنظامی آن را در تیررس قرار می‌دهد

اولین سفر وزیر خارجه مصر به ایران

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

ایران تا آمریکا/ دوگانگی هویت!

گریه های مادر سید ابراهیم رئیسی برای فرزندش+ عکس

واگذاری تراکتور با یک شرط عجیب/ قیمت تراکتور اعلام شد؟

برای ریاست قالیباف بین اصولگران و مستقلین اجماع صورت می گیرد/ نظرات متفاوت نباید منجر به تفرقه و دودستگی شود

متقاضیان خودروهای برقی حتما بخوانند/ اعلام رسمی اسامی ۵ مدل خودرو برقی برای عرضه

۵ دلیل کاهش قیمت دلار؛ از مداخله بازارساز تا فشار فروش در بازار

قانون جدید‌ کنترل اجاره مسکن/ شوخی قانونی با زخم مستاجران!

جزئیاتی از زبان وکیل اميرحسين مقصودلو/ حکم امیر تتلو صادر شد

جلسه شورای معاونین وزارت خارجه به ریاست باقری

قیمت کارخانه ای محصولات سایپا ویژه خرداد ۱۴۰۳ اعلام شد / جدول قیمت جدید ۱۳ محصول را ببنید

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۲۳؛هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

مصوبه شورای حقوق و دستمزد باطل شد

نقد و سیاست
آخرین اخبار