سفر و مراقبت‌های اینترنتی! + تصاویر

شما ممکن است در طول یک سال، چندین مرتبه به سفر یروید، اما این سفر‌ها به معنی گذشتن از تمام زندگی شخصیتان نیست. در خیلی موارد باید به اینترنت دسترسی داشته باشید، ایمیل خود را چک کنید، و اطلاعاتتان را رد و بدل کنید. در سفرهای کاری، درصد استفاده از اینترنت و دنیای مجازی بسیار بیشتر است. چگونه اطلاعاتتان را در مقابل سارقان و سودجوها محافظت می‌کنید؟
کد خبر: ۱۰۰۸
تاریخ انتشار:۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۳ - 08 July 2016

در این نوشتار، ما سعی می‌کنیم نکاتی ساده را به شما یادآوری کنیم تا در هنگام سفر مشکلی برای اطلاعات دستگاه‌های شما از جمله تلفن همراه، لپ‌تاپ، تبلت و... پیش نیاید. با رعایت تمامی این نکات می‌توانید امنیت نسبتا کاملی را برای گجت‌ها و اطلاعات درون آن به ارمغان بیاورید. همیشه امکان حفظ امنیت اطلاعات به صورت کامل وجود ندارد اما با رعایت مسائل کوچک می‌توانید حداقل امنیت را ایجاد کنید.

 

به اینترنت WiFi ایمن متصل شوید

در هنگام مسافرت، بسیاری از مواقع برای اتصال به شبکه، از اینترنت هتل‌ها، کافه‌ها و مکان‌های عمومی استفاده می‌کنید. در این اتصالات حتماً از مکان‌هایی که به شما وای فای ارائه می‌دهند مطمئن شوید. اینترنت هتل باید اطلاعات شما را به‌صورت رمزگذاری شده ارسال کند و در صورت فعال بود https، حتماً از این ارتباط ایمن برای ارسال اطلاعات به شبکه استفاده کنید. از مهم‌ترین مثال‌هایی که در این ارتباط وجود دارد، ورود به‌ حساب‌های کاربری شما ازجمله ایمیل و... است.

وای فای در سفر

 

اپلیکیشن‌های ردیابی را نصب کنید

دنیای امروز، دنیای گوشی‌های هوشمند و تبلت است. در میان انبوه برنامه‌های کاربردی سفر که برای این دو وسیله طراحی‌شده است، برنامه‌هایی وجود دارد که با کمک آن، در صورت گم‌شدن و یا سرقت گوشی و تبلت شما، به‌راحتی از طریق gps محلی که دستگاه شما در آنجا هست را نشان می‌دهد. قبل از سفر این نرم‌افزارهای کاربردی ردیابی گوشی و تبلت را نصب کنید.

اپیلیکیشن سفر 

اطلاعات سفر خود را به اشتراک نگذارید!

بسیار لذت‌بخش است که سفر خود را با دوستان و آشنایانتان در دنیای مجازی به اشتراک بگذارید، اما مراقب باشید تا همه اطلاعات زندگی شخصیتان را در این شبکه‌ها share نکنید. به اشتراک گذاشتن اطلاعات سفر، به سارقان کمک می‌کند تا بدانند که شما در چه بازه زمانی در منزل حضور ندارید. می‌توانید هنگام برگشتن از سفر، روزهای خوبتان را با به اشتراک بگذارید.

اشتراک در اینترنت

 

از کامپیوترهای عمومی با دقت استفاده کنید!

اگر هتل به شما اینترنت ارائه ندهد، برای انجام کارهای خود ناچارید که به کافی‌نت بروید. هنگام استفاده از کامپیوترهای عمومی باید به چند نکته دقت کنید: 1) یادتان باشد هنگامی‌که کار شما تمام شد، از حساب‌های کاربری خود خارج شوید و صفحه را به‌صورت کلی نبندید. 2) برای اطمینان بیشتر، history و cooki های مرورگر را پاک‌کنید. 3) مراقب باشید تا مرورگر بر روی گزینه ذخیره پسورد نباشد و اگر بود، پسوردهای ذخیره‌شده مرورگر را هم پاک‌کنید.

کافی نت

 

موجودی حساب بانکی خود را روزانه کنترل کنید!

اگر خریدهای خود را با کارت‌های اعتباری انجام می‌دهید، مراقب سوءاستفاده برخی فروشندگان باشید. یکی از راهکارهای مهم جهت پیشگیری از این سوءاستفاده ها، استعلام مانده‌حساب است. در سفر سعی کنید هرروز موجودی حساب خود را چک کنید تا در صورت کسری، جلوی برداشت اضافه را بگیرید.

چک کردن حساب در سفر

 

روی فایل‌ها پسورد بگذارید!

شما ممکن است در سفر بنا به شرایط مختلف، لپ‌تاپ یا سایر لوازم الکتریکی خود را گم کنید. سعی کنید بر روی فایل‌های مهم خود پسورد بگذارید تا دسترسی آدم‌های سودجو به اطلاعات شما کاهش پیدا کند. اگر فایل‌ها و نرم‌افزارهای زیادی دارید که نیاز به پسورد دارند، برای فراموش نکردن پسوردها، یک فایل اکسل از پسوردهای خود بسازید و روی آن یک پسورد بگذارید. با این راه، هیچ‌وقت پسوردهایتان را گم نخواهید کرد.

پسورد فایل

 

دستگاه‌ها را نزد خود نگه‌ دارید

گم‌شدن وسایل شما در هتل به عهده شما است نه مسئولین هتل، پس اگر حس می‌کنید که نوت بوک و یا لپ‌تاپتان نباید در اتاق بماند، یا همراه با خودتان ببرید و یا به صندوق امانات هتل بسپارید. البته سرقت از هتل، بیشتر در هتل‌های ارزان‌قیمت و یا مسافرخانه‌ها اتفاق می‌افتد. هتل‌های باکیفیت تقریباً این احتمال را به صفر رسانده‌اند.

صندوق امانات هتل 

مراقب دوربین‌های عکاسی خود باشید

مراقب دوربین‌های عکاسی خود باشید. البته این امر برای تمام وسایل الکتریکی شما که با آن عکاسی می‌کنید صدق می‌کند. عکس‌های خانوادگی شما ممکن است در حافظه گوشی و یا دوربین شما باشد، با دزدیده شدن آن، ممکن است استفاده‌های نا به‌جا از عکس‌ها صورت گیرد. پخش شدن عکس‌ها در شبکه‌های اجتماعی، نمونه‌ای از این استفاده‌های نابجاست.

 

تنظیمات حریم شخصی را جدی بگیرید!

قبل از این‌که تصاویر تعطیلات آخر هفته خود را در شبکه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک بگذارید، تنظیمات مربوط به حریم شخصی را انجام دهید. شاید نخواهید عموم مردم تصاویر شمارا ببینند و یا تنها افراد خاصی بتوانند گالری عکس‌ها را مشاهده کنند. اگر تنظیمات حریم شخصی را انجام ندهید و به‌صورت عمومی تصاویر را منتشر کنید، ممکن است بعدها دچار مشکل شوید و افرادی تصاویر را ببینند که برای شما خوشایند نباشد!

تنظیمات شخصی 

با رعایت نکات بالا می‌توانید امنیت نسبتاً کاملی را در سفرها برای اطلاعات شخصی خود و همچنین گجت‌ها داشته باشید. شما چند مورد از موارد بالا را در هنگام سفر رعایت می‌کنید؟ فکر می‌کنید به جز موارد بالا، رعایت چه موضوعاتی می‌تواند امنیت ما را در طول سفر افزایش دهد؟

منبع: آکا

بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

رییسی: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است/ قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است

انتصاب رسمی یک ایرانی در AFC

خط و نشان سردار قاآنی برای آمریکا /در شب حمله سپاه به اسرائیل ۸ ناوگروه در دریای سیاه مستقر بود تا جلوی عملیات را بگیرد

سفر پرحاشیه‌ پوتین به چین

شرایط فروش و پیش فروش پژو ۲۰۷ اتوماتیک (اردیبهشت ۱۴۰۳)+ جدول

شهاب زاهدی ارزشمندترین بازیکن جی لیگ

نظر دیوان عدالت درباره افزایش حقوق بازنشستگان

قیمت مصوب لاستیک اعلام شد

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه ریزشی شد

واکنش پوتین به سوءقصد علیه نخست‌وزیر اسلواکی

تماس امیرعبداللهیان با همتای صربستانی خود سیاست قطعی ایران، حمایت از تحکیم ثبات و امنیت در بالکان است 

بهره‌مندی از خدمات بانکداری الکترونیکی در گوشی‌های آیفون با استفاده از اپلیکیشن‌های همراه بانک نسخه ios

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه ریزشی شد

عکس| تاکید دوباره AFC روی دو ستاره استقلال

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

عملیات تخریبی «تکفیری»های فرهنگی علیه نرگس آبیار کارگردان پروژه‌های اقتباسی و خاص سوشون و بامداد خمار

شرایط استخدام معلمان بازنشسته اعلام شد

محاکمه معاون مدرسه به جرم قتل یک زن و دو مرد

دیوید تیلور رسماً استارت زد/عکس

پایانِ عمرِ «رای لیستی»/ رای دهندگان در‌ دور‌ دوم انتخابات هم به ترکیبی از چند لیست رای دادند/ کدام جناح پیروز انتخابات مجلس شد؟ + جزئیات نظرسنجی روزپلاس

همه دارندگان طلا، ارز، خودرو و مسکن مشمول مالیات شدند؟/ اعلام جزییات یک مصوبه مالیاتی

مدیرعامل سپاهان اصفهان معرفی شد + سوابق

وقتی آمریکا مدعی توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی می‌شود/ دروغگویی بایدن جنایت نتانیاهو

هدیه رونالدو به کاپیتان تیم زنان النصر + عکس

دستور مهم رئیسی درباره طلافروشان

چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟

همه چیز مهیای شکستن رکورد رویایی/ دشمن فرضی کریستیانو: عبدالرزاق حمدالله!

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

دلار به 1402 برگشت

روز «شنبه» به‌عنوان روز تعطیل جایگزین «پنجشنبه» تعیین شد

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

نقد و سیاست