محافظت سفت و سخت از پوتین در برابر کرونا+عکس

از همان ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا، مسئولان روس خود را به آب و آتش زده‌اند تا از ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری این کشور در برابر بیماری کووید-۱۹ محافظت کنند. اما قرنطینه به سبک کرملین چگونه است و چقدر خرج برمی‌دارد؟
کد خبر: ۱۹۴۴۷۱
تاریخ انتشار:۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲ - 10 April 2021
به گزارش روزپلاس؛ از همان ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا، مسئولان روس خود را به آب و آتش زده‌اند تا از ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری این کشور در برابر بیماری کووید-۱۹ محافظت کنند. اما قرنطینه به سبک کرملین چگونه است و چقدر خرج برمی‌دارد؟

در یک سال گذشته، صدها نفر در روسیه مجبور شده‌اند پیش از قرار گرفتن در نزدیکی ولادیمیر پوتین خود را قرنطینه کنند. برخی از آن‌ها حتی در تماس مستقیم با رییس‌جمهوری قرار نمی‌گرفتند اما به دلیل ارتباط با افرادی که قرار بود با او رو در رو شوند، در قرنطینه نگه داشته شدند.

اوایل سال گذشته میلادی روند شیوع ویروس کرونا در روسیه سرعت گرفت و پوتین در سخنرانی عمومی خود در روز ۲۵ مارس اعلام کرد از روز اول آوریل "مشاغل به مدت یک هفته تعطیل خواهند شد." بعدتر در ماه آوریل محدودیت‌های گسترده در این کشور اعمال شد که به دنبال آن تمامی فروشگاه‌های غیرضروری تعطیل شدند، گردهمایی‌های بزرگ ممنوع اعلام شد و عده زیادی از مردم به کار از خانه روی آوردند.

محافظت سفت و سخت از پوتین در برابر کرونا+عکس

در این میان ۶۰ نفر از خدمه پرواز خط هوایی روسیه که در خدمت پوتین و سایر مسئولان ارشد دولتی در این کشور بودند، برای اولین بار در روز ۲۶ مارس ۲۰۲۰ در هتلی در نزدیکی مسکو قرنطینه شدند.

از آن زمان تا کنون، صدها خلبان، پزشک، راننده و سایر کارکنان بخش پشتیبانی، همچنین کسانی که قرار بوده ولادیمیر پوتین را ملاقات کنند، در ده‌ها هتل مختلف در سراسر روسیه قرنطینه شده‌اند تا رییس‌جمهور از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در امان بماند.

اخیرا گزارش شده که رییس‌جمهوری روسیه واکسن ساخت این کشور را دریافت کرده اما مشخص نیست کدام واکسن بوده. با این حال ظاهرا قراردادها با هتل‌های مخصوص "قرنطینه" سال آینده هم همچنان ادامه دارد.

طبق محاسبات بخش روسی بی‌بی‌سی "اداره تدارکات دفتر ریاست جمهوری روسیه" که مسئولیت امور پشتیبانی و ارائه خدمات به نهاد ریاست‌جمهوری را برعهده دارد، برای اجرای تدابیر مقابله با کرونا ۶/۵ میلیارد روبل (حدود ۸۴ میلیون دلار) بودجه از دولت دریافت کرده است.

بخش روسی بی‌بی‌سی دریافته که کرملین دستکم از ۱۲ هتل برای قرنطینه‌ افراد استفاده کرده است. این هتل‌ها در مسکو و نواحی اطراف آن، کریمه و همین‌طور مکانی در نزدیکی شهر سوچی در جنوب کشور واقع شده‌اند. سوچی میزبان المپیک زمستانی ۲۰۱۴، یکی از مناطق مورد علاقه رییس‌جمهور روسیه است.

هیچ‌یک از هتل‌های ویژه قرنطینه ملاقات‌کنندگان و کارکنان بخش پشتیبانی، خصوصی نیستند و همگی‌ به اداره تدارکات دفتر ریاست‌جمهوری تعلق دارند. قرارداد‌ با برخی از این هتل‌ها هم تا مارس ۲۰۲۰ همچنان پابرجاست.

این‌طور که پیداست خدمه پرواز خط هوایی روسیه که در خدمت مسئولان کشور از جمله خود ولادیمیر پوتین، همین‌طور میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر و ۸ وزیر دیگر کابینه هستند، از جمله مهمانان اصلی این هتل‌های مخصوص به حساب می‌آیند.

بخش روسی بی‌بی‌سی دریافته که پوتین بخش عمده سال گذشته را در محل اقامت خود در شهر سوچی گذرانده و وظایف رییس‌جمهوری‌اش را از همانجا انجام داده است. یک منبع آشنا با شرایط قرنطینه در دولت روسیه گفت ده‌ها خلبان و سایر خدمه پرواز در هتلی نزدیک به این شهر در قرنطینه بودند تا در صورت نیاز رییس‌جمهوری، نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه و بسیاری دیگر از مسئولان را جابجا کنند. از جمله افرادی که باید در قرنطینه باقی می‌ماندند، خلبانان هواپیما و هلیکوپتر بودند.

به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی جنگ جهانی دوم قرار بود جشن بزرگی در روسیه برگزار شود. خاطره این جنگ و نقش روسیه در شکست آلمان نازی یکی از بخش‌های اصلی روایت میهن‌پرستانه دولت پوتین به حساب می‌آید.

این جشن قرار بود در روز ۹ ماه مه سال گذشته یعنی "روز پیروزی" روسیه در میدان سرخ مسکو برگزار شود. اما در نهایت روز ۲۴ ژوئن ۲۰۲۰ در مقیاسی بسیار کوچک برگزار شد و رژه نظامی آن هم لغو نشد. طی این مراسم کهنه‌سربازان و شخصیت‌های برجسته جنگی با پوتین دست دادند و به مناسبت بزرگداشت هفتاد و پنجمین سالگرد روز پیروزی جوایزی دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، بیش از ۲۰۰ نفر از جمله ۸۰ کهنه‌سرباز جنگی بالای ۸۰ و ۹۰ سال مجبور شدند پیش از رویارویی با پوتین در این مراسم به مدت دو هفته در قرنطینه بمانند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین پیش از رژه نظامی ماه ژوئن گفت گروهی از "کهنه‌سربازان" در "شرایطی عالی" در قرنطینه هستند و تأکید کرد این کار برای احتیاط و به منظور حفاظت از خود آن‌ها انجام شده است.

خبرگزاری‌های دولتی تاس و ریانووستی هم در گزارش‌هایی مشابه نوشتند "یکی از هتل‌های مسکو" برای قرنطینه حدود ۲۰ خبرنگار تجهیز شده است. این خبرنگاران در اتاق‌های تک نفره اقامت داشتند و فقط هنگام نظافت‌ اتاق‌، آن‌ را ترک می‌کردند. آن‌ها اجازه نداشتند با یکدیگر رو در رو حرف بزنند و فقط می‌توانستند به شکل مجازی با هم در تماس باشند.

خبرنگاران همچنین اجازه نداشتند سیگار بکشند یا الکل مصرف کنند. بسته‌های ارسالی از خارج هتل‌ هم اول بازرسی و ضدعفونی و بعد به آن‌ها تحویل داده می‌شد. در طول قرنطینه سه بار در روز برای این خبرنگاران غذا سرو می‌شد که آن‌ها را به همراه نوشیدنی و کارد و چنگال یک‌بار مصرف بیرون در اتاق‌هایشان می‌گذاشتند. تمامی افرادی که با آن‌ها در تماس مستقیم قرار می‌گرفتند، تجهیزات کامل حفاظت شخصی به تن داشتند.

گزار‌ش‌هایی هم در این رابطه وجود دارد که برخی از مقام‌های محلی پیش از دیدار با پوتین در قرنطینه نگه داشته شدند. به عنوان مثال در شهر ساروف واقع در استان نیژنی نووگراد مسئولان محلی یک میلیون روبل (۱۳ هزار دلار) بودجه به "اقدامات مربوط به جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در جریان سفر ریاست جمهوری روسیه" اختصاص دادند.

بخش روسی بی‌بی‌س دریافته که حدود ۲۰ نفر از کارمندان اداره محلی ساروف در یک پانسیون مخصوص کهنه‌سربازان جنگی قرنطینه شدند که در آن‌ها تخت‌‌‌‌خواب‌هایی از جنس "چوب گردو"، روتختی و روبالشی ، یک اتو و چهار گاو‌صندوق وجود داشت.

بی‌بی‌سی از دمیتری پسکوف در رابطه با ماهیت گسترده اقدامات احتیاطی کرملین به منظور محافظت از ولادیمیر پوتین در برابر ویروس کرونا سوال کرد و پرسید آیا کشورهایی دیگری هم رویکردی مشابه داشته‌اند. سخنگوی کرملین از پاسخ دادن به این سوالات طفره رفت.
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

ورق در بازار خودرو برگشت؛ قیمت‌ها صعودی شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، ساینا، شاهین، دنا و تارا + جدول

این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند

کاسبی ربوی و ربا خواری/ صدی و سه‌ونیم!

نرخ آپارتمان در چیتگر چقدر است؟+ جدول قیمت

گزارش مرکز پژوهش های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴هزار میلیارد تومان

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران

اولین خرید استقلال در فصل جدید؛ ستاره بزرگ چراغ سبز نشان داد

مربی لهستانی از حضور در ایران گفت؛ «خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن در صبح!»

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت/ می‌توانیم همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم

بازاری‌ها فروشنده شدند/ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان

ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی این بار در تگزاس/ اعتراضات دانشجویان با دخالت نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد

با حقوق پایه چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

نگاهی دیگر به «گناه فرشته»/ قد بکش از پشت «نقاب»

چرایی واکنش ها به توئیت عضو دفتر رهبرانقلاب / تلاش عده ای برای کاستن اعتبار خبری دفتر رهبر انقلاب با تئوری «فقط پشت بلندگو»؟!

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

نقد و سیاست