روحانی در مراسم ۲۲ بهمن/

مردم در جنگ اقتصادی پیروز می‌شوند/ دنیا به ملت ایران بدهکار است

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه مردم جهان در این روزها یک بدهکاری بزرگ به ملت ایران دارند، گفت: مردم ایران در جنگ اقتصادی سه ساله به پیروزی خواهند رسید.
کد خبر: ۱۸۸۶۵۳
تاریخ انتشار:۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷ - 10 February 2021
به گزارش روزپلاس؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم سالروز بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه آغاز چهل و سومین سال انقلاب اسلامی ایران را تبریک عرض می کنم، گفت: چهل و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی با رنگ و بوی جدیدی روزهای خود را آغاز کرده است. دورانی که به دلیل پروتکل های بهداشتی، مردم عاشق انقلاب و امام (ره) نتوانستند آن طور که مورد نظرشان بود به خیابان ها بیایند و احساسات پاک خود را نشان دهند.

رئیس جمهور بیان کرد: البته به صورت و شکل دیگر این حضور پرشور در سراسر کشور در جریان است. از جهات دیگر هم آغاز چهل و سومین سال انقلاب اسلامی با سال های قبل متفاوت است.

وی ادامه داد: امسال سال ۱۳۹۹ است و انقلاب ما هم در سال ۱۳۹۹ به پیروزی رسید؛ یک شباهت بسیار زیبا در این زمینه وجود دارد. البته سالی که انقلاب پیروز شد، سال ۱۳۹۹ هجری قمری بود و امسال سال ۱۳۹۹ هجری شمسی است.

روحانی تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه پایان قرن هستیم، لازم است به صد سال گذشته گذری زده شود. سال آینده یعنی سال ۱۴۰۰ پایان قرن چهاردهم و در آستانه ورود به قرن پانزدهم هجری شمسی است. صد سال پیش یعنی در سال ۱۲۹۹ مردم ما رنج و مشکلات بعد از جنگ جهانی اول را پیش رو داشتند و قحطی، اختلافات و به هم ریختگی بسیار زیاد بود و از سوی دیگر یک قلدری به نام رضاخان در همان سال با کودتای خود امور کشور را در دست گرفت.

رئیس جمهور یادآور شد: سال ۱۲۹۹ با این شکل بسیار تأسف انگیز برای مردم ما و سلطه یک مستبد بر مردم شروع شده بود، البته این سلطه استبداد در پایان سال ۱۲۹۹ و در تاریخ سوم اسفندماه اتفاق افتاد.

وی اظهارداشت: امسال در حالی پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم که ملت ما در سال ۱۳۹۹ در یک جنگ بزرگ اقتصادی بعد از سه سال مقاومت در حال پیروزی است. البته در آن صد سال اتفاقات مهمی در جریان بود و آغاز آن قرن بعد از پیروزی مردم در انقلاب مشروطه بود اما در این قرن انقلابی بزرگ تر از انقلاب مشروطه یعنی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست و مردم شاهد آن بودند.

روحانی تصریح کرد: مردم در آن صد سال دو کودتا را شاهد بودند؛ کودتای رضاخانی در سال ۱۲۹۹ و کودتای محمدرضا شاه هم در ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ اتفاق افتاد. کودتای رضاخانی را انگلیسی ها و کودتای دیگر را آمریکایی ها بر مردم مسلط کردند.

رئیس جمهور اظهارداشت: در طول این صد سال ما شاهد دو جنگ جهانی بودیم که یک جنگ قبل از آغاز قرن چهاردهم و یک جنگ در سال ۱۳۲۰ اتفاق افتاد که ویرانی ها و مشکلات زیادی را برای مردم جهان پیش آورد. میلیون ها انسان به جهت جنگ جهانی از بین رفتند و خانه های بسیار زیادی ویران شد و آرزوهای فراوانی برباد رفت.

وی گفت: در طول قرن هم مردم ما شاهد دو جنگ بودند؛ جنگ تحمیلی هشت ساله یکی از این جنگ ها بود و ملت ما تنها و متکی بر خداوند بزرگ بود اما متجاوزان متکی به همه قدرت های بزرگ شرق و غرب بودند. در این سالها هم جنگ دیگری یعنی جنگ تحمیلی اقتصادی از سال ۹۷ تا امروز علیه کشورمان اعمال شده است.

روحانی ادامه داد: مردم ما سه سال در جنگ اقتصادی هستند و در جنگ تحمیلی ما به پیروزی بزرگی رسیدیم و در این جنگ هم به حول و قوه الهی به پیروزی خواهیم رسید. پایان شب ظلمانی و طلوع فجر صادق برای همه آگاهان مشهود است.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه مردم جهان در این روزها یک بدهکاری بزرگ به ملت ایران دارند. ملت بزرگ ایران اگر در برابر این مستبد کاخ سفید نایستاده بود و اگر با صبر و مقاومتش او را به شکست نکشانده بود و اگر تدبیر دولت منتخب مردم نبود و بعد از خروج ترامپ از برجام، ما هم از برجام خارج می شدیم به این معنا بود که پیروزی بدون زحمت و هزینه برای ترامپ می شد.

وی گفت: اگر ما بلافاصله از برجام خارج شده بودیم همه تحریم ها برگشته بود و توطئه بزرگ اسرائیل و آمریکا در صفحه تاریخ به ظهور و بروز خود رسیده بود اما مقاومت مردم و تدبیر دولت باعث شد که در این سه سال آقای ترامپ لگدمال شد.

روحانی بیان کرد: ترامپ یک بار در شورای امنیت و در سال ۹۷ و چند بار هم در سال ۹۹ شکست خورد و شکست و انزوای آمریکا در سازمان ملل در برابر ایران در تاریخ آمریکا و جهان بی‌نظیر بود.

رئیس جمهور تصریح کرد: از سوی دیگر آنان در چند نوبت در دادگاه بین المللی لاهه در مقابل ایران شکست خوردند و حقوقدانان کشورمان در برابر آمریکا پیروز شدند و این دادگاه بین المللی لاهه بود که رأی علیه تحریم ترامپ داد.

وی تأکید کرد: آن کسی که ترامپ را سرنگون کرد، خدا بود و آن کسی که به ظاهر ترامپ را سرنگون کرد، ملت آگاه آمریکا بود اما نقش ملت و دولت ایران برای سرنگونی این مستبد بدون تردید تأثیرگذار بود و امروز دنیا به خاطر این امنیت، احساس قانون‌گرایی و ثبات به ملت بزرگ ایران مدیون است.

روحانی اظهارداشت: در انتخابات سال ۹۲ حدود ۷۳ درصد مردم در انتخابات مشارکت داشتند و در انتخابات سال ۹۶ هم بیش از ۷۳ درصد حضور یافتند که برای تاریخ بسیار مهم است که ۷۳ درصد مردم واجد شرایط پای صندوق های رأی آمدند.

رئیس جمهور گفت: مردم از منتخب خودشان می‌خواستند که تعامل سازنده با جهان را با عزت ادامه دهد و پیمان هایی را که در برابر دنیا ملت ایران متعهد شده است، پاس بدارد. مردم از منتخب خود می خواستند که با تعامل سازنده سایه جنگ و تحریم را از سر مردم دور کند و منتخب مردم به مردم وعده داده بود که هم اقتصاد شرایط بهتری خواهد داشت و هم قدرت هسته‌ای شرایط بهتری خواهد داشت به گونه ای که چرخ سانتریفیوژها بچرخد.
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

ورق در بازار خودرو برگشت؛ قیمت‌ها صعودی شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، ساینا، شاهین، دنا و تارا + جدول

این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند

کاسبی ربوی و ربا خواری/ صدی و سه‌ونیم!

نرخ آپارتمان در چیتگر چقدر است؟+ جدول قیمت

گزارش مرکز پژوهش های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴هزار میلیارد تومان

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران

اولین خرید استقلال در فصل جدید؛ ستاره بزرگ چراغ سبز نشان داد

مربی لهستانی از حضور در ایران گفت؛ «خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن در صبح!»

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت/ می‌توانیم همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم

بازاری‌ها فروشنده شدند/ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان

ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی این بار در تگزاس/ اعتراضات دانشجویان با دخالت نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد

با حقوق پایه چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

نگاهی دیگر به «گناه فرشته»/ قد بکش از پشت «نقاب»

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

نقد و سیاست