لحظه دستگیری معاون بین‌الملل هلدینگ سرآوا حین فرار از کشور؟ +جوابیه

عماد ادوارد شرقی معاون بین‌الملل هلدینگ سرآوا، در حین فرار و خروج غیر قانونی از مرز‌های غربی کشور دستگیر شد.
کد خبر: ۱۸۵۸۵۲
تاریخ انتشار:۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰ - 15 January 2021
به گزارش روزپلاس به نقل از باشگاه خبرنگاران، عماد ادوارد شرقی معاون بین‌الملل سرآوا که مسئولیت تعامل با شرکا و سرمایه‌گذاران خارجی این شرکت را بر عهده داشت، در حین فرار و خروج غیر قانونی از مرز‌های غربی کشور دستگیر شد.

پیش از این عماد ادوارد شرقی به اتهام جاسوسی و جمع اوری اطلاعات نظامی به ۱۰ سال حبس محکوم و با قرار وثیقه آزاد شده بود که قبل ار برگزاری دادگاه تجدید نظر قصد فرار داشت

سرآوا از سال ۹۰ فعالیت خود را در کشور آغاز کرد. دیجی‌کالا، کافه بازار، علی بابا و الوپیک از برند‌های اصلی این هلدینگ سرمایه‌گذاری هستند. سرآوا از شرکت‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی کشور است که مدعی جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای توسعه‌ی شرکت‌های زیرمجموعه‌ی خود بود. عماد ادوارد شرقی در جریان فعالیت‌های خود در روابط بین الملل هلدینگ سراوا، شرکت خارجی iiic که دارای سهامداران مشکوک و بعضا نامعلوم می‌باشد را به مجموعه سرآوا اضافه کرد.

بعد از فرار سعید رحمانی مدیرعامل سابق سرآوا از کشور، عماد ادوارد شرقی از افراد کلیدی این گروه سرمایه‌گذاری به حساب می‌آمد.

لحظه دستگیری معاون بین‌الملل هلدینگ سرآوا حین فرار از کشور +عکس

لحظه دستگیری معاون بین‌الملل هلدینگ سرآوا حین فرار از کشور +عکس

لحظه دستگیری معاون بین‌الملل هلدینگ سرآوا حین فرار از کشور +عکس

بیانیه تکمیلی شرکت سرآوا در مورد خبری مبنی بر دستگیری معاون سابق این شرکت
 
در روز ۲۵ دی‌ ماه ۱۳۹۹ چند رسانه داخلی خبری مبنی بر بازداشت یکی از معاونان سابق سرآوا هنگام خروج از کشور را منتشر کردند که در رسانه‌های خارجی نیز بازنشر شده است. به اطلاع می‌رساند پرونده قضایی آقای عماد شرقی در ابتدای سال ۹۷ شکل گرفته و بر اساس پیگیری‌‌ نهادهای قضایی هیچ‌گونه ارتباطی بین این پرونده با شرکت و مدیران سرآوا وجود ندارد. بر این اساس ارتباط دادن خبر دستگیری ایشان به سرآوا هدفی جز مغشوش کردن افکار عمومی و ایجاد جو ناامیدی در اکوسیستم کارآفرینی کشور ندارد.

سرآوا به عنوان اولین و موفق‌ترین شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی در حوزه اقتصاد دیجیتال همواره با شفافیت کامل در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت کرده است و هیچ یک از موسسان،‌ مدیران و اعضای هیات مدیره سرآوا از جمله سید سعید رحمانی خضری پرونده یا حکم قضایی از مراجع قضایی کشور ندارند. آقای رحمانی از بدو تاسیس سرآوا در ۲۵ آبان ۱۳۹۰ تا ۳۰ تیر ۱۳۹۸ به طور مداوم در مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت خدمت کرده‌اند و خروج ایشان از کشور به صورت قانونی و پس از واگذاری مسوولیت‌ها به مدیرعامل و هیات مدیره جدید شرکت در انتهای این دوره و بنابر تصمیم شخصی ایشان بوده است.

همکاری آقای عماد شرقی با سرآوا از اوایل خردادماه ۱۳۹۶ به عنوان مشاور در حوزه «امور توسعه کسب‌وکار» شروع و در انتهای اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ به پایان رسید. بنابر اطلاعات فوق آقای عماد شرقی از خرداد ماه ۱۳۹۷ به بعد با شرکت همکاری نداشته و طرح این عنوان که ایشان از افراد کلیدی سرآوا بعد از پایان دوره مدیریت آقای رحمانی (در ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۸) بودند، کذب محض است.

لازم به روشن‌سازی است که آقای عماد شرقی نقشی در معرفی و شکل‌گیری شرکت سرمایه‌گذاری IIIC نداشته و در طول همکاری کوتاه خود هیچ مسوولیتی در جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای شرکت سرآوا یا IIIC نداشته‌ است. شرکت IIIC توسط چندین سرمایه‌گذار مجرب و معتبر اروپایی در تاریخ ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۴ با هدف سرمایه‌گذاری و انتقال دانش و تجربه مدیریتی به استارتاپ‌های کشورمان تاسیس شد. اولین قرارداد سرمایه‌گذاری IIIC با شرکت سرآوا در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۴ و چند سال پیش از شروع همکاری آقای شرقی با رعایت قوانین سرمایه‌گذاری خارجی جمهوری اسلامی ایران به مبلغ ۱۶۸ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۸۹۷ یورو نهایی و منعقد گردید. شرکت IIIC پس از انتقال مبلغ سرمایه‌گذاری به صورت شفاف و قانونی از طریق سیستم سخت‌گیرانه بانکی کشورهای اروپایی و ایران، اولین مجوز سرمایه‌گذاری خارجی (فیپا) خود را از طرف «سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی فنی ایران» در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ دریافت کرد.

شرکت IIIC، سرمایه‌گذاری دوم خود را به مبلغ ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۴۱ یورو در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ و در کنار سرمایه‌گذاری داخلی به مبلغ ۵۲۰ میلیارد و ۱۲۴ میلیون و ۶۵۲ هزار و ۳۰۸ ریال با عقد قرارداد رسمی انجام داد و پس از انتقال کامل و قانونی مبالغ به داخل کشور، مجوزهای سرمایه‌گذاری بعدی را دریافت کرد. بار دیگر تاکید می‌گردد که آقای عماد شرقی در هیچ یک از این جذب سرمایه‌های خارجی و یا داخلی نقشی نداشته است. همچنین آقای شرقی در طی فعالیت خود در سرآوا مسوولیتی در شرکت‌های دیجی‌کالا، کافه‌بازار، دیوار، علی‌بابا و دیگر شرکت‌های پورتفو سرآوا نداشته و هیچ‌گونه دسترسی به داده‌های مشتریان این شرکت‌ها نیز نداشته است.

سرآوا به‌عنوان پیشرو سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی، در طول سال‌های فعالیت خود بیش از ۳۰۰ میلیون دلار (معادل تقریبی ۴ هزار میلیارد تومان بر اساس میانگین نرخ ارز در سال ۱۳۹۸) روی کارآفرینان ایرانی و استارتاپ‌های تکنولوژی‌ محور سرمایه‌گذاری کرده که نتایج آن منجر به توسعه و رشد بی‌نظیر تعدادی از موفق‌ترین استارتاپ‌های این مرز و بوم و ایجاد ده‌ها هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ‌و توانمندی و خودباوری در جوانان ایرانی شده است.

سرآوا مسیر خود را در امید بخشیدن به جوانان کارآفرین و تقویت استقلال اقتصادی، با تاکید بر حفظ امنیت ملی و رعایت قوانین کشور با افتخار ادامه می‌دهد و از نقد منصفانه و حرفه‌ای یک دهه عملکرد خود استقبال می‌کند، ولی قاطعانه در مقابل دروغ‌پراکنی از حقوق قانونی خود دفاع می‌کند.

 
روابط عمومی شرکت سرآوا
۲۶ دی ۱۳۹۹

سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

پيام واضح ايران به جهان/ سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

کانال مهمی به نام عمان / چرا مسقط برای ایران و آمریکا مهم است؟

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

مالک جدید استقلال نام این باشگاه را تغییر داد!

سفر پر ماجرای گروسی به ایران

اولین بداخلاقی سیاسی در‌دور دوم انتخابات/ راهنما راست، گردش به چپ

اعتراف خودخواسته «اشکان خطیبی» پس از مهاجرت/ در ایران همه چیز داشتم؛ زندگی در اروپا کار راحتی نیست

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

موضع‌گیری درخصوص آیفون‌ ممنوعه و سکوت درباره موبایل مسافری

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی