احتمال بالای انتقال کرونا از طریق خدمات دندانپزشکی

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از احتمال بالای انتقال ویروس کرونا از طریق خدمات دندانپزشکی خبر داد.
کد خبر: ۱۵۵۷۲۶
تاریخ انتشار:۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹ - 12 April 2020
به گزارش روزپلاس؛ محسن دالبند، با اشاره به محدودیت در مراجعه به مراکز دندانپزشکی در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که با ریسک بالای انتقال ویروس کرونا همراه است، عمل‌های دندانپزشکی است.

وی با اشاره به وجود ویروس در بزاق دهان افراد مبتلا ادامه داد: اعمال دندانپزشکی یا از طریق خون، تماس و آلودگی فضا بعد از ویزیت بیماران مختلف می‌تواند احتمال انتقال بیماری را افزایش دهد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی ادامه داد: با توجه به این مسئله در طول مدت شیوع کرونا دندانپزشکان تنها خدمات اورژانسی مربوط به دهان و دندان را ارائه می‌دهند و بهتر است که در این مدت افراد برای مراقبت از سلامت دهان و دندان‌های خود تلاش بیشتری کنند.

دالبند با تاکید بر ضرورت دقت در مسواک زدن دندان‌ها یادآور شد: افراد باید برای مسواک زدن زمان مناسب را اختصاص دهند و از دهان شویه برای افزایش بهداشت دهان خود استفاده کنند.

وی در ادامه محدودیت در مصرف خوراکی‌های شیرین را توصیه کرد و افزود: فراد با خود مراقبتی می‌توانند درمان‌های انتخابی و غیر اورژانسی دندانپزشکی را به تعویق بیندازند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی تاکید کرد: بعضی از خدمات دندانپزشکی مانند زیبا سازی دندان‌ها، درمان‌های ایمپلنت و بسیاری از جراحی‌ها نباید در زمان شیوع کرونا انجام شود، زیرا خطر ابتلاء به ویروس جدی است.

دالبند درباره نحوه استفاده از دهان شویه برای مراقبت از سلامت دندان‌ها توضیح داد: وضعیت فیزیکی استفاده از دهان شویه‌ها و مسواک بسیار مهمتر از وضعیت شیمیایی آن است، یعنی اگر افراد حتی با محلول آب و نمک ساده اقدام به شست و شوی دهان خود کنند کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر دهان شویه حاوی فلوراید باشد بهتر است، اضافه کرد: افراد باید به روش صحیح مسواک زدن و همچنین اختصاص وقت مناسب برای مسواک زدن توجه کافی داشته باشند.

این متخصص جراحی فک و صورت، با اشاره به ضرورت استفاده از نخ دندان توضیح داد: افراد باید ابتدا با روش درست اقدام به استفاده از نخ دندان کنند، سپس با مسواک دندان‌ها را تمیز کنند و در آخر با یک دهان شویه نسبت به شست و شوی دهان خود اقدام کنند.

دالبند درباره اقدامات اورژانسی در دندانپزشکی اظهار کرد: سه اقدام اورژانسی در دندانپزشکی وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به درد‌های دندانی اشاره کرد که ممکن است به علل مختلف ایجاد شود و شایع‌ترین آن پوسیدگی دندان است که علائمی همچون درد خود به خودی، تشدید درد با مصرف آب گرم و سلب آرام و قرار بیمار است.

وی افزود: در چنین مواقعی لازم است که بیمار به دندانپزشکی مراجعه کند تا با اقداماتی همچون برداشتن قسمتی از عصب و یا پانسمان از میزان درد او کاسته شود.

دالبند، عفونت‌های دهان و دندانی را یکی دیگر از اقدامات اورژانسی دندانپزشکی عنوان کرد و افزود: این عفونت‌ها بسیار خطرناک محسوب می‌شوند و افراد به ویژه درمورد کودکان باید دقت کنند که در صورت وجود تورم روی لثه‌ها، اطراف دهان و دندان‌ها و زیر فک حتماً به دندانپزشکی مراجعه کنند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی کنترل خونریزی را یکی دیگر از اقدامات اورژانسی مربوط به دندانپزشکی دانست و گفت: گاهی اوقات برخی از افراد به ویژه بیمارانی که دارو‌های رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپرین مصرف می‌کنند به دلایل مختلف دچار خونریزی‌های دهانی می‌شوند، در چنین مواقعی افراد باید به دندانپزشکی مراجعه کنند.

دالبند با بیان اینکه افراد باید قبل از مراجعه به دندانپزشک با مراکز دندانپزشکی مشاوره انجام دهند، تاکید کرد: افراد باید قبل از مراجعه به دندانپزشکان شرح حال خود را ارائه دهند تا متناسب با نوع مشکل به بیمارستان و یا کلینیک‌های دندانپزشکی ارجاع داده شوند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی درباره خدمات دندانپزشکی این دانشکده توضیح داد: این دانشکده دارای دو مرکز مشاوره ارائه خدمات دندانپزشکی است که در طول روز به صورت تلفنی پاسخگوی سوالات مردم است.

وی ادامه داد: این دو مرکز حتی در ایام تعطیل نیز ارائه خدمت می‌کنند و در هفته‌های اخیر تعداد قابل توجهی مراجعه کننده برای اعمال اورژانسی داشته اند.

دالبند به همکاران دندانپزشک خود توصیه کرد از انجام خدمات اورژانسی دریغ نکنند، اما عمل‌های غیر اورژانسی را در طول دوران شیوع کرونا لغو کنند، زیرا این خطر دو سویه است و هم بیمار و هم دندانپزشک در معرض ابتلاء به کرونا قرار دارند.

وی با تاکید بر احتمال بالای انتقال ویروس کرونا از طریق خدمات دندانپزشکی افزود: این ویروس ضریب انتقال بالایی دارد و وسایل دندانپزشکی از جمله انواع مته‌ها می‌توانند باعث ائروسل (انتقال از طریق هوا) شود و با توجه به قطر بسیار کوچک این ویروس و عدم استفاده از ماسک مقابل دهان بیمار دندانپزشکی احتمال بیماری زایی افزایش می‌یابد.
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ

موضع‌گیری درخصوص آیفون‌ ممنوعه و سکوت درباره موبایل مسافری

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر