طرز تهیه سالاد نیسواز، یک سالاد فرانسوی شیک

در این بخش برایتان طرز تهیه یک مدل سالاد فرانسوی خاص را آموزش خواهیم داد
کد خبر: ۳۰۰۸۱
تاریخ انتشار:۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴ - 11 March 2017
روز پلاس؛ 

طرز تهیه سالاد نیسواز، یک سالاد فرانسوی شیک

سالاد نیسواز Salade niçoise یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون نیسی  به همراه یک سس خاص که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.این سالاد رو ممکنه در ورژنهای مختلف با مواد دیگری از قبیل پیاز و ریواس و فلفل قرمز و سیب زمینی و اگر فصلش باشه لوبیا سبز ترد کوچک هم درست کنند. ولی اصلش همونیه که در بالا عرض شد.

طرز تهیه سالاد نیسواز، یک سالاد فرانسوی شیک

مواد لازم:

روغن زیتون ۵ ق غ
سرکه بالسامیک ۲ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سیر ۱ حبه
آنچوی ۲ فیله
تخم مرغ ۲ عدد
لوبیا سبز ۲۰ عدد
کنسرو ماهی تن ۱ عدد
گوجه فرنگی خورد شده ۱ لیوان
زیتون یک سوم لیوان
سیب زمینی کوچک ۵ عدد
دل کاهو یک عدد

طرز تهیه سالاد نیسواز، یک سالاد فرانسوی شیک

طرز تهیه:

رست کردن این سالاد اصلا کاری نداره منتها یه میزان پلس داره که باید رعایت شه و اون قدری زمانبر هستش.
اگر فصلشه و در دسترستون هست که میتونید از "چری تمیتو" یا "گریپ تمیتو" استفاده کنید. این روزا تو همه سبزی فروشیها پیدا میشه.
هر کدوم رو به دو قسمت تقسیم کنید.

اگر نه هم که از گوجه فرنگی معمولی استفاده کنید منتها ریزهاش رو سوا کنید که سالادتون خوشگلتر بشه. هر گوجه رو به چهار قسمت تقسیم کنید.
حتما از سیب زمینی های تازه و کوچیک با پوست نازک استفاده کنید. سیب زمینی ها رو هم میتونید آبپز کنید. ولی من طبق معمول توی مایکروفر کبابی میکنم. بعد از اینکه پختند پوستشون رو گرفته و هر کدوم رو از وسط نصف کنید.

تخم مرغها رو هم در آب با دمای معمولی یعنی همون آب شیر توی دیگ روی حرارت زیاد اجاق قرار بدید تا زمانی که به جوش بیاد. همینکه به جوش اومد حرارت رو کم کنید در حالی که آب یه قل کوچک داشته باشه. یعنی باید بجوشه ولی نباید قلیان زیادی داشته باشه. به این ترتیب تخم مرغهاتون ترک نخواهند خورد. در ضمن همیشه تخم مرغ باید هم دما با محیط باشه. یعنی نباید توی یخچال بوده باشه. پس اگر توی یخچاله حتما از قبل بذاریدش بیرون.

زمان بگیرید بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برش دارید و تخم مرغها رو توی کاسه حاوی آب سرد قرار بدید تا پختنشون متوقف بشه.

اگر به ماهی تن تازه دسترسی دارید که ماهی رو خودتون طبخ کنید در غیر این صورت کنسرو تن رو توی دیگ قرار داده و به مدت بیست دقیقه بجوشونید و بعد اون رو هم توی یه ظرف حاوی آب سرد قرار بدید تا دماش پایین بیاد.

توصیه میکنم برای سالادها از روغن زیتون فوق بکر یعنی "روغن زیتون ایکسترا ورجن" با مارک مورد علاقه خودتون استفاده کنید. یعنی روغن زیتونی که کمترین میزان تصفیه روش صورت گرفته و مصرفش برای بدن مفیده. روغن زیتون فوق بکر به راحتی در تمامی سوپر مارکتها قابل خریداریه.و یا هر روغن دیگه ای که خودتون صلاح میدونید.

شما میتونید از هر سرکه ای که تمایل دارید استفاده کنید. ولی من طعم بالسامیک رو بیشتر میپسندم.روغن بالسامیک قرمز و سفید هر دو به راحتی در سوپر مارکتها موجود و قابل خریداری هستند.

من توی رسپی بهتون یک حبه سیر دادم ولی جا داره که بیشتر هم باشه (من خودم معمولا بیشتر استفاده میکنم). اینه که تذکر میدم اگر عاشق سیر هستید میتونید میزانش رو بیشتر کنید و اگر با سیر مشکل دارید میتونید حذفش کنید و از پودر سیر استفاده کنید. ولی سیر تازه یه چیز دیگه است!

آنچوی رو قبلا کاملا در موردش توضیح دادم. و چون میدونم با تهیه اش مشکل دارید؛ همینجا کتبا عنوان میکنم که میتونید روش خط قرمز بکشید و از لیست خارجش کنید.

برای این سالاد بهتر اینه که از دل کاهو استفاده کنید. پس برگهای کوچیکش رو مخصوص واسه سالادتون جدا کنید.

سر و ته لوبیاها رو بچینید و توی دیک آب جوش بریزید و اجازه بدید ۵ دقیقه بجوشه. بعد لوبیاها رو توی ظرف آوی آب سرد بریزید تا پختش متوقف شه. لوبیاها رو توی آبکش بریزید تا خشک شن.
زیتونها رو هم هسته میگیریم. اگر زیتون سیاه نیسی دارید که عالیه در غیر اینصورت از هر زیتونی که در دسترس دارید استفاده کنید.
میزان زیتونی که در رسپی دادم برای زیتون هسته گرفته شده هستش.
 
سرکه و آبلیمو و سس خردل و سیر و آنچوی رو توی بلندر ریخته و میکسش میکنیم. قاشق قاشق روغن زیتون رو اضافه میکنیم و مرتب با دستگاه هم میزنیم تا سس غلیظ شه.
 اگر بلندر کوچک ندارید بهتر اینه که سیر رو از قبل خیلی ریز خورد کنید یا رنده بزنید. چون توی بلندر یا غذاساز بزرگ سیر شما درسته باقی خواهد موند!

سیب زمینی ها رو توی ظرف حاوی سس میریزیم تا بدنه شون به سس آغشته بشه.
دو راه برای سرو سالاد دارید. یکی اینکه همه رو قاطی کنید . دوم اینکه مثل مدلی که سالاد کاب رو چیدم سالاد نیسوازتون رو بچینید.الان این سیستم اولیه.یعنی کف "بشقاب ته گود" کاهو ها رو میچینیم.نیمی از سیب زمینی ها رو توش پخش میکنیم.

نیمی از تیکه های ماهی تن و نیمی از گوجه فرنگی ها و نیمه باقی مونده سیب زمینی رو روش میچینیم.لوبیاها رو توی ظرف حاوی وینگرت ریخته و همه رو با سس آغشته میکنیم.
لوبیاها رو هم توی بشقاب میچینیم. و نیمه باقی مونده گوجه فرنگی و ماهی تن و زیتونها.
تخم مرغها رو از وسط نصف کرده و روی سالاد میچینیم.
اگر از سس چیزی باقی مونده با قاشق روی تخم مرغها میریزیم.سالاد نیسواز ما آماده سرو است.

طرز تهیه سالاد نیسواز، یک سالاد فرانسوی شیک

پارسینه
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

آخرین قیمت طلا امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

رسوایی های جو بایدن/ به اسرائیل گفتم به حیفا حمله نکنید!

خبر جدید وزیر کار درباره تعداد تعطیلات آخر هفته/ تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل کارگران هم می‌شود؟

دروغ‌های شاخدار صهیونیستها/ هاگاری یا «گوبلز اسرائیل»؟

صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد/ تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود

فیلم/تصویری دیده نشده از حمله نا موفق ریز پرنده ها به تاسیسات اصفهان

واکنش سپاه به ادعای آسیب نیروگاه دیمونا در حمله ایران

عکس/ تمسخر رژیم‌ صهیونیستی توسط کاربران عرب‌ در حاشیه حادثه اصفهان

بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم/ به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم

رئال مادرید از منچسترسیتی انتقام گرفت و حریف بایرن شد/ رستگاری در ضربات پنالتی

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد/ اهدافی در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرارگرفت

حذف نام ایران از پسوند رسمی باشگاه استقلال

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین بانک کشور

هزینه ارسال پیامک بالا رفت

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

پرسپولیس و سپاهان نقره داغ شدند

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

تصویب اولیه سند ملی «سبک پوشش اسلامی - ایرانی»

گوترش: زمان کاهش تنش فرا رسیده است

نیروهای مسلح ایران تا پای جان ایستاده‌اند/ به دولت تروریستی امریکا هشدار داده می‌شود هرگونه ضربه به منافع ایران ، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای در پی دارد

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

ویدیو دلخراش از حمله تروریستی به مسکو/ بیش از 100 کشته تاکنون/ احتمال گروگان گرفته شدن صدها نفر در تالار کنسرت/ روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی شد 

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

یک باور غلط در ازدواج و چالش‌های زندگی مشترک؛ آیا می‌توان رفتار همسر را تغییر داد؟

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

برقراری ارتباط بی‌واسطه در پیام‌رسان‌های داخلی

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

آخرین اخبار