همیشه حرف و حدیث‌های زیادی راجع به شستن یا نشستن پیاز به گوش ما می‌خورد اما بیایید یک بار برای همیشه روش درست تمیز کردن پیاز را یاد بگیریم. کاری که به بهتر شدن طعم آن هم کمک می‌کند.
کد خبر: ۲۵۰۴۱۳
تاریخ انتشار:۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۵ - 07 May 2022
آیا باید پیاز را شست یا وقت تلف کردن است؟/ تکنیک سرآشپزها برای بهتر شدن طعم پیاز خام


به گزارش روزپلاس، درست است که خوردن پیاز شسته نشده بی‌خطر است؟ یا آشپزها با غفلت از تمیز کردن این سبزیجات کمی بی‌احتیاطی می‌کنند؟ اگرچه شستن سبزیجات تازه ضروری است اما شستن پیاز قبل از پخت ضرورتی ندارد. پیازها نه تنها دارای پوشش بیرونی محافظ هستند، بلکه از نظر قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌ها هم به عنوان یکی از تمیزترین سبزیجات شناخته می‌شوند. به علاوه، حرارت دادن پیاز میکروب‌های مضر را از بین می‌برد. با این حال، اگر می‌خواهید پیاز خود را به صورت خام مصرف کنید، باید آن را در آب خنک بشویید؛ همچنین، اگر پیاز شما علائم واضحی از کثیفی دارد، باید قبل از برش آن را تمیز کنید.

پیاز ممکن است به اندازه کاهو مستعد ابتلا به E. coli نباشد - نوعی باسیل که باعث ایجاد مسمومیت غذایی و اسهال می‌شود- اما این بدان معنا نیست که هرگز نباید آنها را بشویید. به طور کلی، اگر می‌خواهید پیاز را بپزید، استفاده از پیاز شسته نشده بی‌خطر است. گرما کار فوق العاده‌ای در کشتن میکروب‌ها انجام می‌دهد. با این حال، ممکن است پیازها در معرض حشرات هم قرار داشته باشند و وقتی پیاز را برش می‌دهید، میکروب‌های لایه بیرونی به سمت داخل پخش شوند.

چگونه پیاز را بشوییم؟
برای شستن صحیح پیاز، این سه مرحله را دنبال کنید:

دو لایه رویی را جدا کرده و تمام پوست بیرونی آن را بکنید و ریشه‌ها را با چاقو ببرید.
پیاز خود را زیرآب جاری خنک نگه دارید و هر گونه آلودگی آشکار را پاک کنید.
بعد از چند ثانیه آب را ببندید و پیاز را با دستمال کاغذی خشک کنید.

چگونه پیاز را برای سالاد بشوییم؟
اگر می‌خواهید پیاز از قبل خرد شده را برای سالاد بشویید، می‌توانید برش‌های پیاز خود را در یک صافی قرار دهید و برای چند ثانیه زیر آب خنک بگذارید. از طرف دیگر، می‌توانید برش‌های پیاز خود را در یک کاسه آب سرد بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از صاف کردن آنها بماند.


یک تکنیک سرآشپزی
همانطور که برش‌های پیاز شما در آب می‌مانند، بخشی از تندی و بوی ناخوشایند خود را از دست می‌‍دهند. در واقع، بسیاری از سرآشپزها زمانی که می‌خواهند پیاز خامی با طعم ملایم‌تر و شیرین‌تر داشته باشند، از این استراتژی استفاده می‌کنند.

آیا پیاز را قبل از نگهداری بشوییم؟
شما نباید پیاز خود را قبل از نگهداری آن بشویید. برای اینکه بیشترین ماندگاری را داشته باشید، باید آنها را خنک و خشک نگه دارید. آب یا رطوبت بیش از حد می‌تواند کپک ایجاد کند.

زمانی که پیاز در فضایی با تهویه و دمای مناسب نگهداری شود، معمولا بین ۷ تا ۱۴ روز دوام می‌آورد. پیازهایی را که ظاهر خوبی ندارند و خراب هستند، دور بریزید.

در مورد پیازچه چه‌طور؟
پیاز سبز یا پیازچه یک چاشنی محبوب در غذاهای آسیایی است و اگرچه با پیازهای معمولی متفاوت به نظر می رسند، اما روش تمیز کردن یکسانی دارند.
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

تاثیر توت سیاه در بیماری های قلبی و عروقی

آخرین تلاش ها برای عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی/ تله صهیونیست‌ها برای آل سعود!

سفر یک‌روزه رئیس‌جمهور به اصفهان/ آغاز اجرای فاز دوم طرح انتقال آب دریای عمان به اصفهان/ رئیس‌جمهور: تصمیمی که دولت گرفته با قوت دنبال می‌شود

لزوم تهیه «سند کاهش فقر» و پایش مستمر آن با همکاری کمیته امداد

اهمیت کشورهای آفریقایی برای ایران کمتر از بریکس نیست/لزوم حمایت از کشورهای آفریقایی برای توسعه تجارت آزاد

افزایش تدریجی دمای تهران از یکشنبه هفته آینده

احساس گرما و گرگرفتگی نشانه اولیه بیماری آلزایمر است

اشک‌های ووشوکار ایران پس از فینال/ الهه منصوریان نقره گرفت

رونمایی از اتوبوس های نو پایتخت

تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار خنثی‌ شد/ علمای شیعه، اهل سنت و مسئولان هوشیار باشند

دشمن سست، کم‌جان و افسرده شده است/ مشکلات را می دانیم و تلاش می کنیم تا مشکلات حل شود

وزش باد در ارتفاعات کشور/ تجهیزات لازم به همراه داشته باشید

کیفیت هوای در تهران در وضعیت قابل قبول

قهرمانی ۳۰ ثانیه‌ای صبری در بازی‌های آسیایی/ سومین طلا برای ایران

کارشناسان میراث فرهنگی ایران به آمریکا می‌روند

بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان

سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

دیدار رهبران حماس،جهاد و جبهه مردمی در بیروت/ محکومیت تلاش برخی کشورها برای عادی‌سازی روابط

دیدار روسای مجالس ایران و مصر در ژوهانسبورگ

فراخوان واگذاری ظرفیت‌های بندری به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

تاثیر توت سیاه در بیماری های قلبی و عروقی

گلشیفته فراهانی، پدیده‌ای که در چشمان شما نگاه می‌کند و دروغ می‌گوید/ دروغگوی فراموش کار!

شکست نوجوانان بسکتبال مقابل ژاپن/ ایران ششم شد

عدم تایید مدارک علمی برخی نمایندگان فعلی مجلس صحت ندارد/ مصداق صحبت‌های سخنگوی شورای نگهبان، سینا کمالخانی است که از حضور در مجلس بازماند

روابط ایران و مصر در ریل جدید؛ توافق برای نقشه‌ راه ارتقای روابط دوجانبه/ نقش‌آفرینی مخرب طرف‌های ثالث روابط تهران و قاهره از جمله رژیم صهیونیستی

رئیسی: نیروهای مسلح از تغییر ژئوپلیتیک منطقه جلوگیری‌ کردند/نباید هیچ گروه مسلحی در اطراف مرزها باشد

دومین مدال ووشو در بازی‌های آسیایی قطعی شد/ صعود صبری به نیمه‌نهایی

رئیسی: آینده‌سازان کشور در ‌مدارس ساخته می‌شوند/ اجرای طرح پویش مهر به طرح پرسش مهر /دانش‌آموزان از نگاه خود راوی پیشرفت‌های کشور باشند

حادثه برای خانواده مداح معروف اصفهانی/ ‌مادر سیدرضا نریمانی فوت کرد

مدیرعامل بانک صادرات برکنار شد/ پس‌لرزه انتشار صورت‌های مالی بانک‌های دولتی

بازداشت خانواده حدیث نجفی صحت ندارد/ تکذیب خبرسازی دروغ رسانه‌های معاند در کرج

حداقل حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد+ سند

کارشناسان میراث فرهنگی ایران به آمریکا می‌روند

شبکه «جام‌جم» اینترنتی شد/انتقال از تلویزیون به تلوبیون

پخش زنده فوتبال پرسپولیس ـ النصر در پلتفرم‌ها/ انتشار مستند رونالدو

بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان

کیم‌جونگ اون پس از 6 روز با مجموعه‌ای از هدایا روسیه را ترک کرد

خودروهای کارکرده از کسب مجوز سازمان استاندارد و محیط زیست معاف شدند

سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

دیدار رهبران حماس،جهاد و جبهه مردمی در بیروت/ محکومیت تلاش برخی کشورها برای عادی‌سازی روابط

سوغاتی فرهنگی تاریخی آیت‌الله رئیسی برای ملت ایران

دیدار روسای مجالس ایران و مصر در ژوهانسبورگ