ارمنی پلو به دلیل داشتن زعفران و بال مرغ مزه‌دار شده در ترکیباتش یک غذای خوش طعم و لذیذ است که ظاهر زیبایی هم دارد و برای مهمانی‌ها گزینه مناسبی است.
کد خبر: ۲۴۱۰۷۰
تاریخ انتشار:۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰ - 24 February 2022
روزپلاس؛


ارمنی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ارمنستان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ارمنی پلو در ادامه با ما همراه باشید.

ارمنی پلو به دلیل داشتن زعفران و بال مرغ مزه‌دار شده در ترکیباتش یک غذای خوش طعم و لذیذ است که ظاهر زیبایی هم دارد و برای مهمانی‌ها گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای ۴ نفر

بال مرغ ۸ عدد
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه ½ فنجان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار کافی
روغن زیتون و کره به مقدار کافی

برای تهیه ارمنی پلو مجلسی ابتدای کار بال مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مرینیت می کنیم، برای این منظور پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی درشت و یکدست خرد می کنیم.

حالا پیاز خلالی را به همراه زعفران دم کرده، آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون به بال مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد بال های مرغ برود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

در این مرحله اجازه می دهیم بال مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند تا کاملا مزه دار شود. در ادامه برنج را می شوییم، سپس به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.

این غذا با روح و روان مهمانان شما بازی می‌کند!

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.

در این مرحله برنج را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک به همراه برنج درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

حالا زمانی که اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه برنج را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت زعفران دم کرده اضافه می کنیم.

در این مرحله برنج را مخلوط می کنیم تا کاملا زعفرانی شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری کره و زعفران دم کرده می ریزیم، سپس بال های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم و درون قابلمه قرار می دهیم.

حالا برنج زعفرانی را روی بال های مرغ می ریزیم، سپس با پشت قاشق برنج را فشار می دهیم تا فشرده و منسجم شود. در ادامه برنج سفید را روی برنج زعفرانی می ریزیم، سپس مجددا با پشت قاشق فشار می دهیم تا لایه ها به هم بچسبند.

در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم پلو به مدت ۵۰ دقیقه دم بکشد.

در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس ارمنی پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر این غذای خوشمزه را می توانید با زرشک و خلال پسته تفت داده شده تزئین کرده، سپس سرو کنید. نوش جان.


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

تاثیر توت سیاه در بیماری های قلبی و عروقی

آخرین تلاش ها برای عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی/ تله صهیونیست‌ها برای آل سعود!

سفر یک‌روزه رئیس‌جمهور به اصفهان/ آغاز اجرای فاز دوم طرح انتقال آب دریای عمان به اصفهان/ رئیس‌جمهور: تصمیمی که دولت گرفته با قوت دنبال می‌شود

لزوم تهیه «سند کاهش فقر» و پایش مستمر آن با همکاری کمیته امداد

اهمیت کشورهای آفریقایی برای ایران کمتر از بریکس نیست/لزوم حمایت از کشورهای آفریقایی برای توسعه تجارت آزاد

افزایش تدریجی دمای تهران از یکشنبه هفته آینده

احساس گرما و گرگرفتگی نشانه اولیه بیماری آلزایمر است

اشک‌های ووشوکار ایران پس از فینال/ الهه منصوریان نقره گرفت

رونمایی از اتوبوس های نو پایتخت

تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار خنثی‌ شد/ علمای شیعه، اهل سنت و مسئولان هوشیار باشند

دشمن سست، کم‌جان و افسرده شده است/ مشکلات را می دانیم و تلاش می کنیم تا مشکلات حل شود

وزش باد در ارتفاعات کشور/ تجهیزات لازم به همراه داشته باشید

کیفیت هوای در تهران در وضعیت قابل قبول

قهرمانی ۳۰ ثانیه‌ای صبری در بازی‌های آسیایی/ سومین طلا برای ایران

کارشناسان میراث فرهنگی ایران به آمریکا می‌روند

بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان

سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

دیدار رهبران حماس،جهاد و جبهه مردمی در بیروت/ محکومیت تلاش برخی کشورها برای عادی‌سازی روابط

دیدار روسای مجالس ایران و مصر در ژوهانسبورگ

فراخوان واگذاری ظرفیت‌های بندری به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

تاثیر توت سیاه در بیماری های قلبی و عروقی

گلشیفته فراهانی، پدیده‌ای که در چشمان شما نگاه می‌کند و دروغ می‌گوید/ دروغگوی فراموش کار!

شکست نوجوانان بسکتبال مقابل ژاپن/ ایران ششم شد

عدم تایید مدارک علمی برخی نمایندگان فعلی مجلس صحت ندارد/ مصداق صحبت‌های سخنگوی شورای نگهبان، سینا کمالخانی است که از حضور در مجلس بازماند

روابط ایران و مصر در ریل جدید؛ توافق برای نقشه‌ راه ارتقای روابط دوجانبه/ نقش‌آفرینی مخرب طرف‌های ثالث روابط تهران و قاهره از جمله رژیم صهیونیستی

رئیسی: نیروهای مسلح از تغییر ژئوپلیتیک منطقه جلوگیری‌ کردند/نباید هیچ گروه مسلحی در اطراف مرزها باشد

دومین مدال ووشو در بازی‌های آسیایی قطعی شد/ صعود صبری به نیمه‌نهایی

رئیسی: آینده‌سازان کشور در ‌مدارس ساخته می‌شوند/ اجرای طرح پویش مهر به طرح پرسش مهر /دانش‌آموزان از نگاه خود راوی پیشرفت‌های کشور باشند

حادثه برای خانواده مداح معروف اصفهانی/ ‌مادر سیدرضا نریمانی فوت کرد

مدیرعامل بانک صادرات برکنار شد/ پس‌لرزه انتشار صورت‌های مالی بانک‌های دولتی

بازداشت خانواده حدیث نجفی صحت ندارد/ تکذیب خبرسازی دروغ رسانه‌های معاند در کرج

حداقل حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد+ سند

کارشناسان میراث فرهنگی ایران به آمریکا می‌روند

شبکه «جام‌جم» اینترنتی شد/انتقال از تلویزیون به تلوبیون

پخش زنده فوتبال پرسپولیس ـ النصر در پلتفرم‌ها/ انتشار مستند رونالدو

بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان

کیم‌جونگ اون پس از 6 روز با مجموعه‌ای از هدایا روسیه را ترک کرد

خودروهای کارکرده از کسب مجوز سازمان استاندارد و محیط زیست معاف شدند

سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

دیدار رهبران حماس،جهاد و جبهه مردمی در بیروت/ محکومیت تلاش برخی کشورها برای عادی‌سازی روابط

سوغاتی فرهنگی تاریخی آیت‌الله رئیسی برای ملت ایران

دیدار روسای مجالس ایران و مصر در ژوهانسبورگ