تابلو‌های راهنما در کشور‌های مختلف جهان/ از لیز خوردن ممنوع تا هشدار برای نزدیک شدن به میدان جنگ! + تصاویر

در مطلب زیر قصد داریم شما را با عجیب و غریب‌ترین تابلو‌های راهنما در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم.
کد خبر: ۲۳۲۳۹۸
تاریخ انتشار:۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲ - 27 December 2021
تابلو‌های راهنما در کشور‌های مختلف جهان/ از لیز خوردن ممنوع تا هشدار برای نزدیک شدن به میدان جنگ! + تصاویر

به گزارش روزپلاس؛ یک راننده خوب، تابلو‌های راهنمایی و رانندگی را فوت آب است. امکان ندارد وقتی به تابلویی می‌رسد، در لحظه پیام آن را درنیابد و برای فهمیدنش مکث کند، اما همین راننده خوب اگر سر از جاده و خیابان‌های کشور دیگری دربیاورد، چطور؟ باز هم با یک نیم‌نگاه به تابلو‌ها می‌تواند به سرعت تصمیم بگیرد؟ خب البته که علایم راهنمایی و رانندگی مثل یک زبان جهانی در همه جای دنیا قابل درک هستند، اما خیلی هم نباید خوش‌بین بود. بیایید در پرونده امروز زندگی‌سلام با چند تابلوی عجیب که فقط در مناطق خاصی پیدا می‌شوند، آشنا شویم. قبل از خواندن توضیحات هر عکس، سعی کنید معنی هر تابلو را با توجه به تصویر روی آن حدس بزنید.

خطر تف کردن لاما

وقتی در «بولیوی» و دیگر کشور‌های آمریکای جنوبی رانندگی می‌کنید، باید مراقب لاما‌هایی باشید که از جاده عبور می‌کنند. لاما‌ها را هم که می‌شناسید؟ عادت بد تف کردن دارند! این تابلو به رانندگان اطلاع می‌دهد که هنگام عبور از جاده مذکور، بهتر است شیشه ماشین را بالا بکشند.



به میدان جنگ نزدیک می‌شوید

شما این تابلو را چطور می‌خوانید؟ «شمشیر‌ها به چپ برانید؟» خب رنگ قهوه‌ای تابلو که نماینده جاذبه‌های گردشگری و اماکن تاریخی است، باید راهنمایی‌تان کرده‌باشد. منظور این تابلو که در انگلستان دیده می‌شود آن است که یک سایت میدان جنگ معروف وجود دارد.



تپه نابینا

در ایسلند به تابلو‌هایی برمی‌خورید که روی آن‌ها نوشته شده است: «تپه نابینا». اگر راهی این کشور هستید، رمزگشایی ما از این تابلوی استعاری به کمک‌تان خواهد آمد؛ منظور آن است که در مسیر به تپه‌هایی برمی‌خورید که نمی‌توانید ببینید کسی از آن طرف به سمت شما می‌آید یا خیر.




قطار در حال ورود به سکو

این تابلو گرچه عجیب و غریب نیست، ولی فهمیدن منظورش در نگاه اول، سخت است. شاید فکر کنید می‌گوید: «احتیاط کنید نزدیک قطار لیز نخورید»، اما در واقع می‌خواهد بگوید: «مراقب قطاری باش که دارد وارد می‌شود. نزدیک نشوید. باد ناشی از سرعت قطاری که عبور می‌کند، می‌تواند شما را به زمین بزند». این تابلو با پیام مفصلش به این دلیل به ایستگاه‌های قطار آلمان اضافه شده که در سال‌های گذشته چندین مورد سانحه ناشی از زمین خوردن به دلیل باد ناشی از حرکت قطار و حتی واژگون شدن کالسکه بچه روی سکو رخ داده است و اداره راه‌آهن سراسری تصمیم گرفت این تابلو‌ها را نصب کند.




خطر وجود سورتمه

در «گرینلند» کشوری با جاده‌های بسیار معدود و یخ‌های زیاد، سورتمه یکی از بهترین و رایج‌ترین وسایل حمل‌ونقل است، پس اصلا عجیب نیست اگر حین رانندگی در گرینلند به چنین تابلویی بربخورید؛ معنی‌اش هم آن است که «مراقب باشید، ممکن است جلوتر سورتمه‌ای درحال حرکت باشد».



سر راهِ اقیانوس

شاید در اولین نگاه به این تابلو یاد شخصیت کارتونی «بارت سیمپسون» بیفتید، اما باید بدانید که تابلو‌های راهنمایی و رانندگی با کسی شوخی ندارند و قرار نیست شما را یاد کارتون‌ها بیندازند. این تابلو در ایرلند، مسیر اقیانوس اطلس را نشان می‌دهد؛ یک مسیر پیاده‌روی در امتداد ساحل  غربی جزیره.  





لیز خوردن ممنوع!

آلمان هم مثل بسیاری از کشور‌های اروپایی به پیمان «علایم راهنمایی و رانندگی» که در سال ۱۹۶۸ در اتریش منعقد شد، پایبند است. هدف از این پیمان هماهنگ کردن بین‌المللی علایم و تابلو‌هاست، با این حال همچنان در آلمان تابلو‌هایی پیدا می‌شوند که برای همه قابل فهم نیستند. منظور تابلو این نیست که «لطفا کلاهتان را بردارید» بلکه می‌خواهد بگوید «مواظب باشید زمین نخورید».




سگ‌های پلیس درحال کار

در این تابلو چه می‌بینید؟ رنگ زرد که قرار است به شما هشدار بدهد و تصویری از یک سگ که نماینده سگ پلیس است. خب پس کار راحت شد: «هشدار، سگ‌های پلیس درحال گشت»! پس حواس‌تان را جمع کنید که شبیه مجرم‌ها به نظر نرسید.




در آسانسور نسوزید

بیننده باید اطلاعاتی را که یک نشانه تصویری حامل آن است، به‌سرعت و با نگاه اول دریابد. منظور از این تابلو که دست بر قضا آن هم در آلمان است، چیست؟ خب رمزگشایی از این یکی واقعا سخت است؛ «هنگام آتش‌سوزی از آسانسور استفاده نکنید». آیا شما هم چنین برداشتی از این تابلو دارید؟



مراقب گوزن خشمگین باشید

بعضی از تابلو‌هایی که قرار است حواس راننده‌ها را به ایمنی حیوانات جلب کند، اعصاب درست و حسابی ندارند. مثل این تابلو در چین که برای نشان دادن مسیر عبور گوزن‌هاست، اما هشدارش را با لحن خشمگینی بیان می‌کند. چرا نتیجه برخورد یک گوزن با خودرو، چنین صحنه‌ای خواهد بود؟




حق تقدم اردک‌ها

در بسیاری از کشورها، جاده‌ها و خیابان‌هایی وجود دارند که محل عبور حیوانات است و تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، حق تقدم آن‌ها را به رانندگان گوشزد می‌کنند. مثل این تابلو که می‌گوید خیابان مدنظر، محل عبور اردک و جوجه‌هایش است. «محل عبور کانگورو» در استرالیا، «حق تقدم با غزال آفریقایی است» در آفریقای جنوبی و «مراقب جوجه‌تیغی باشید» در انگلستان، تعدادی از علایم مشابه است.



زیرگرفتن بچه‌ها ممنوع!

در آلمان، مهد تابلو‌های راهنمایی و رانندگی عجیب، از حدود ۴۰ سال پیش تابلویی به خیابان‌ها اضافه شده است که هرکسی می‌تواند برداشتی از آن داشته باشد و بیشتر شبیه نقاشی بچه‌هاست. منظور از تابلو این است، «وارد منطقه مسکونی شده‌اید و تردد در این منطقه با سرعت بسیار محدود مجاز است».




تمساح در جاده‌

می‌توانید معنای این علامت را که در آفریقای جنوبی دیده شده است، حدس بزنید؟ معنای ظاهری تابلو احتمالا چنین چیزی است: شاید ایده خوبی نباشد   فردی را که روی ویلچر نشسته است به سمت کروکودیل پایین تپه هل بدهیم! اما منظورش این است که ترمز خودرو را چک کنید، اما ربط ترمز خودرو با ویلچر و این موضوع را که آیا ترمز گرفتن شما را از دست تمساح انتهای مسیر نجات می‌دهد یا خیر، مسئله‌ای است که باید از طراح تابلو پرسید.
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

نقد و سیاست