طرز تهیه کبسه مرغ مرحله به مرحله

در مطلب زیر طرز تهیه کبسه مرغ مرحله به مرحله را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۶۳۴۸
تاریخ انتشار:۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶ - 13 July 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم  طرز تهیه کبسه مرغ مرحله به مرحله  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز نگینی شده ۱ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
برنج باسماتی (هندی) ۳ پیمانه
مرغ تکه شده ۱ کیلو گرم
تره فرنگی نگینی خرد شده ۳۰ گرم
هل سبز ۶ هدد
چوب دارچین ۱ تکه
آب پرتقال ۱ و نیم پیمانه
زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
استاک مرغ ۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز بادام تست شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه کبسه مرغ مرحله به مرحله

مراحل تهیه کبسه مرغ لبنانی

برای شروع پیاز رو به صورت نگینی خرد می‌کنیم و داخل ماهیتابه همراه با کره و مقدار خیلی کمی روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه و بعد سیر رو که ساطوری کردیم رو بهش اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دیم تا رنگ عوض کنه و عطر سیر بلند بشه. حالا تکه‌های مرغ رو اضافه می‌کنیم و همراه با پیاز و سیر تفت میدیم. وقتی رنگ مرغ‌ها طلایی شد، تره فرنگی رو اضافه می‌کنیم و همراه با هم تفتشون میدیم.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه‌ها میرسه. فلفل قرمز رو همراه با هل، چوب دارچین، زردچوبه، کمی نمک و پودر فلفل سیاه و برگ بو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

و بعد استاک مرغ رو اضافه می‌کنیم و حرارت رو زیاد می‌کنیم تا به جوش بیاد. سپس حرارت رو ملایم می‌کنیم و درب قابلمه رو قرار میدیم تا مرغ بپزه. اگر استاک مرغ آماده نداشتین می‌تونید به جای اون از یک عدد عصاره مرغ آماده که در همین مقدار آب جوش حلش کردین استفاده کنین. 

بعد از پخت مرغ، هل‌ها و چوب دارچین و برگ بو رو از قابلمه خارج می‌کنیم. مرغ رو فعلاً کنار میذاریم و سراغ آماده کردن برنج می‌ریم. ۳ و نیم پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد و بعد آب پرتقال رو بهش اضافه می‌کنیم.

رب گوجه فرنگی رو در یک تابه کوچک همراه با مقدار کمی روغن تفت می‌دیم تا رنگ باز کنه و خوش رنگ‌تر بشه و بعد به آب پرتقال و آب اضافه می‌کنیم.

و بعد زعفران سائیده شده رو اضافه می‌کنیم. می‌تونیم زعفران رو همراه با دو قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط کنیم و بعد اضافه کنیم.

وقتی زعفران رنگش رو باز کرد نوبت اضافه کردن برنج می‌رسه. همونطور که در مواد اولیه ذکر شده ما توی این دستور از برنج باسماتی باید استفاده کنیم که در واقع همون برنج‌های دونه بلند هندی هست اون هم به این دلیل که این برنج‌ها نسبت به برنج‌های ایرانی مقاومت بیش تری در برابر حرارت دارند و شکل ظاهریشون رو خیلی از دست نمیدن! ولی استفاده از برنج‌های وطنی خودمون هم منعی نداره. پخت سریع‌تر برنج باعث میشه تا برنج‌ها در نهایت خیلی نرم نشه و فرم خودش رو حفظ نکنه برای همین مورد حرارت رو خیلی بالا ببرین تا آب برنج خیلی سریع‌تر تبخیر بشه.

اجازه میدیم تا آب برنج کاملاً تبخیر بشه و بعد حرارت رو ملایم می‌کنیم و درب قابلمه رو قرار میدیم تا بخار برنج بلند بشه و برنج دم بکشه. اگر برنج رو چرب‌تر می‌پسندین میتونین مقداری کره یا روغن رو داغ کنین و روی برنج بریزین. اجازه میدیم تا حدوداً ۳۰ دقیقه برنج بپزه و بعد از زمان داده شده برنج رو در ظرف مورد نظرمون میکشیم و تکه‌های مرغ رو روی کبسه آماده شده میچینیم و با دانه‌های بادام تزئین و نهایتاً سرو می‌کنیم.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

خبر جدید وزیر کار درباره تعداد تعطیلات آخر هفته/ تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل کارگران هم می‌شود؟

رسوایی های جو بایدن/ به اسرائیل گفتم به حیفا حمله نکنید!

دروغ‌های شاخدار صهیونیستها/ هاگاری یا «گوبلز اسرائیل»؟

صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد/ تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود

رئال مادرید از منچسترسیتی انتقام گرفت و حریف بایرن شد/ رستگاری در ضربات پنالتی

محدودیت پروازی به فرودگاه‌های دبی و شارجه

بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم/ به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم

خبر خوب درباره مرحله جدید واریز سود سهام عدالت

جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی

واگذاری پرسپولیس به 4 بانک، استقلال به یک هلدینگ

وزنِ پرمدعی و حالِ بد قهرمان جهان/ محموداف چرا باخت؟

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد/ اهدافی در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرارگرفت

حذف نام ایران از پسوند رسمی باشگاه استقلال

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین بانک کشور

هزینه ارسال پیامک بالا رفت

پرسپولیس و سپاهان نقره داغ شدند

تصویب اولیه سند ملی «سبک پوشش اسلامی - ایرانی»

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

گوترش: زمان کاهش تنش فرا رسیده است

نیروهای مسلح ایران تا پای جان ایستاده‌اند/ به دولت تروریستی امریکا هشدار داده می‌شود هرگونه ضربه به منافع ایران ، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای در پی دارد

حجاب استایلی که یک شبه با شاهدان مجازی محرم شد! / ناگهان پرده برافتاد

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

ویدیو دلخراش از حمله تروریستی به مسکو/ بیش از 100 کشته تاکنون/ احتمال گروگان گرفته شدن صدها نفر در تالار کنسرت/ روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی شد 

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

یک باور غلط در ازدواج و چالش‌های زندگی مشترک؛ آیا می‌توان رفتار همسر را تغییر داد؟

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

برقراری ارتباط بی‌واسطه در پیام‌رسان‌های داخلی

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

تراژدی یکتا ناصر در شب عید/ مشکل خانوادگی و گریه های خانم بازیگر