در مطلب زیر طرز تهیه کباب تندوری مرحله به مرحله را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۶۱۸۴
تاریخ انتشار:۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۶ - 12 July 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه کباب تندوری مرحله به مرحله  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


مواد لازم 

۴ عدد ران مرغ
۱ پیمانه ماست
۲ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
فلفل سبز به مقدار لازم
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
۱ قاشق چایخوری پودر پاپرکا
۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه
۱/۳ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تندوری مرحله به مرحله

مراحل تهیه کباب تندری

ابتدا باید روی سطح مرغامون   شیار ایجاد کنیم تا خوب مزه سسی که بعدا توش خوابونده میشن رو بگیرن. حالا داخل یه قابلمه مقداری آب و نمک ریخته و مرغ هارو برای مدت نیم ساعت داخل آب نمک میذاریم. در طی این مدت بهتره مرغ رو داخل یخچال بذاریم.

تو این فرصت سس کبابمون رو حاضر میکنیم به این صورت که ماست، آبلیمو، ۴ الی ۵ عدد فلفل سبز (تند بودن یا نبودن فلفل‌ها به خودمون بستگی داره)، یک عدد از پیازها، سیر، فلفل، نمک و تمام ادویه‌ها رو داخل غذا ساز میریزیم و چند پالس میزنیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد. از اونجایی که من خیلی ادویه کاری رو دوست دارم حدود ۱ قاشق چایخوری پودر کاری هم داخل سس ریختم.

از اونجایی که من از ماست چکیده استفاده کرده بودم برای اینکه سسم خیلی غلیظ نشه حدود ۱/۴ لیوان آب داخل سسم ریختم. ولی در صورتی که از ماست معمولی استفاده میکنین آب احتیاج نیست. حالا رنگ خوراکی قرمز و زعفرون رو هم اضافه میکنیم اینکه چه مقدار از هر کدام این دو استفاده کنیم کاملا به این بستگی داره که دوست داریم رنگ نهایی سسمون چه رنگی باشه پس بهتره زعفرون و رنگ قرمز رو کم کم اضافه کنین تا به رنگ دلخواه برسین. 

حالا مرغ هارو از داخل آب نمک در میاریم و میریزیم داخل سس و کاملا به سس آغشته شون میکنیم و بعد روی ظرف رو با سلفون میپوشونیم و برای یه شب تا صبح میذاریم موادمون تو یخچال بمونه تا مرغ خوب طعم دار بشه.

بعد از گذشت زمان مورد نظر داخل سینی فر رو با روغن چرب میکینم و بعد یدونه دیگه پیازی که داشتیم رو حلقه حلقه کرده و همراه فلفل سبز داخل سینی میچینیم. کمی نمک هم به موادمون میزنیم. مرغ هارو هم از داخل مواد درمیاریم و میچینیم روی پیاز و فلفل. 

بعد بهتره روی مرغ هارو با فویل بپوشونیم تا مرغ‌ها در حین پخت سفت و خشک نشن البته دقت کنین تا یکم فضا برای خروج بخار بذارین تا کبابتون بخار پز نشه. حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده میذاریم و اجازه میدیم تا مرغ هامون برای یک ساعت داخل فر خوب مغز پخت بشه بعد از گذشت این مدت زمان فویل رو برمیداریم و مرغامون رو چک میکنیم و اگه پخته بودن روی مرغ هارو با فرچه به روغن آغشته کرده و گریل رو روشن میکنیم تا سطح مرغ‌ها هم برشته بشه.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها