در گزارش زیر دستورپخت ماشروم جولیان روسی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۲۷۹۵
تاریخ انتشار:۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳ - 19 June 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم دستورپخت ماشروم جولیان روسی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

قارچ: ۵۰۰ گرم
برگ استوخودوس: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: یه مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم

دستور پخت ماشروم جولیان روسی

دستورپخت ماشروم جولیان روسی

ابتدا فر را روشن می‌کنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می‌کنیم تا محیط فر گرم شود.

قارچ‌ها را به صورت خیلی نازک خرد می‌کنیم.

در ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کمی داغ شود.

سپس قارچ‌ها را اضافه می‌کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.

نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می‌کنیم.

سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسه‌ای با هم مخلوط می‌کنیم.

مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ‌ها اضافه می‌کنیم و مجدد خوب هم می‌زنیم تا کاملا با قارچ‌ها مخلوط شود.

در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می‌دهیم و پنیر را روی آن می‌ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.

ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا پنیر کامل آب شود.


باشگاه خبرنگاران 


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها