قدم به قدم با مناظرات انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰/

اظهارات نامزدهای ریاست جمهوری پیش از برگزاری مناظره سوم +فیلم

نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم پیش از آغاز سومین مناظره در جمع خبرنگاران صحبت کردند.
کد خبر: ۲۰۱۷۸۳
تاریخ انتشار:۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹ - 12 June 2021
به گزارش روزپلاس، سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ امروز؛ شنبه بیست و دوم خرداد ۱۴۰۰ از شبکه‌های یک، جام جم و سلامت سیما، خبر،رادیو ایران و رادیو انتخابات به صورت زنده روی آنتن خواهد رفت.

موضوع مناظره سوم که از ساعت ۱۷ آغاز می‌شود، دغدغه‌های مردم است.

اولین کاندیدایی که وارد محوطه صدا و سیما شد،‌ علیرضا زاکانی است که در بدو ورود به سوال خبرنگار مستقر در محل پاسخ داد.

علیرضا زاکانی: با نام زنان، اقوام و ایثارگران به دنبال کاسبی هستند
علیرضا زاکانی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری نخستین فردی بود که وارد صدا و سیما شد. وی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اطلاعات بنده از مشکلات مردم از راه های مختلف که به دستم می رسد و از ابعاد مختلف به دست می آوریم و از طریق گزارشات تخصصی و بازدید میدانی خودم در میان مردم است.

وی افزود: امروز روز آخر مناظرات است، مردم ما عزت دارند و اگر مردم نبودند ما به عنوان مسئول اینجا نبودیم. نامردی و ناجوانمردی است که عده ای نام مردم را به زبان می آوردند و داشته های مردم را راهزنی می کنند.

زاکانی گفت: با نام زنان، اقوام، ایثارگران و ... عده ای به دنبال کاسبی هستند؛ امروز رقابت میان غارت زدگان و غارت شدگان است و بنده خودم را صدای غارت شدگان می دانم. روزی به میدان رفتیم تا در مقابل متجاوزان خارجی قد علم کنیم؛ اما امروز در مقابل غارت کنندگانی قرار داریم که آبرو، جان و مال مردم را هدف قرار دادند؛ امروز بر خودم واجب می دانم با تمام وجود در مقابلشان بایستم و با حرف های جدید مشت کسانی که می‌خواهند مردم را فریب دهند باز کنم.




محسن رضایی: با شعار و وعده نمی‌شود به کار‌ها رسیدگی کرد
محسن رضایی دومین فردی بود که وارد رسانه ملی شد. رضایی در پاسخ به اینکه راهکارهایش برای رفع دغدغه‌های مردم چیست؟ گفت: تبریک به بانوان و دختران عزیز ما؛ کسانی که سهم آن‌ها در اقتصاد مشخص شده و ۱۳ درصد از اقتصاد ملی سهم دارند که باید افزایش پیدا کند؛ ما برنامه‌هایی که برای بانوان داریم که از خانه آغاز می‌شود تا کسب و کار و ورزش و هیئت دولت ادامه دارد و برنامه جامعی برای مشارکت دادن بانوان در امور داریم.

وی ادامه داد: با شعار و وعده نمی‌شود به کار‌ها رسیدگی کرد؛ اولا دولت باید یک شناخت کامل از مشکلات داشته باشد و بداند چرا این مشکلات بوجود آمده است. دولت ما، هم راهبردی هم عملی به کار‌ها رسیدگی کند و بداند علل اصلی مشکلات چیست؟ و باید پیش بینی برای آینده داشته باشد و و راهکار ها‌ی عینی پژوهشی داشته و کارشناسی شده باشد.

رضایی افزود: مهم ترین مشکل این روزها بی اعتمادی است؛ یخ مردم هنوز آب نشده. انشالله در این ۷ روز تصممیم تاریخی می‌گیرند. مسئله این است اتفاقی که می‌افتد دولتمردان باید با مردم صحبت کنند، اما در برابر مشکلات می‌گویند همینی که هست، صبح مردم بیدار می‌شوند می‌بینند بنزین سه برابر شده است.




محسن مهرعلیزاده: اگر نگاه مسئولان به مردم از بالا به پایین نباشد کارها به صورت بهتری انجام می شود
محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری در زمان ورود به سازمان صدا و سیما در جمع خبرنگاران بیان کرد: به نظر من دغدغه های مردم در حالی شناخته می شود که دولت امکاناتی را فراهم کند که صدای مردم بدون سانسور به گوش مسئولان برسد.

او افزود: زمانی که نهادها بدون سانسور صدای مردم را برسانند، صدای آنها منتقل می شود.

مهرعلیزاده در پایان گفت: اگر نگاه مسئولان به مردم از بالا به پایین نباشد کارها به صورت بهتری انجام می شود. نماینده ها باید به نحوی انتخاب شوند که ربطی به جریان های سیاسی نداشته باشند. در مناظره ها از برنامه هایم دفاع می کنم تا دولت من بتواند عملکرد خوبی برای مردم داشته باشد.




سید ابراهیم رئیسی: مدیر جمهوری اسلامی باید از مردم، در مردم و با مردم باشد
سید ابراهیم رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیش از برگزاری مناظرات ریاست جمهوری درباره راهکارهای خود برای حل مشکلات مردم، گفت: از اولین شرایط برای مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ارتباط با مردم است و باید از مردم، در مردم و با مردم بود.

وی با اشاره به این موضوع که باید از نزدیک با مردم سخن گفت افزود: من هم نامه هایی که مردم برایم می فرستند را می بینم و هم از فضای مجازی موارد مهم را پیگیری می کنم و بسیاری هم ارجاع می دهم به مسئولان مربوط. در سازمان اداری خودم علاوه بر مدیران عالی با سطوح میانی و بخش های اداری هم در ارتباطم و رصد می کنم. دغدغه های آنها را می دانم؛ معتقدم که از شروط موفقیت یک مدیر مردمی بودن در عمل است.

رئیسی در پایان خاطرنشان کرد: از مهم ترین ملاک‌های مدیرانی که می خواهم انتخاب کنم مردمی بودن و ضد فساد بودن و دارای روحیه انقلابی بودن است و اهل ما می توانیم بودن که برای مسائل پیش آمده مدام بهانه نیاورد که نشد و از این حرف ها.



عبدالناصر همتی: رئیس جمهور نباید در اتاق شیشه‌ای باشد
عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری پیش از شروع مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: قبل از اینکه بپرسیم رئیس جمهور چگونه رفتار می‌کند، باید بگوییم رئیس جمهور باید منتخب اکثر مردم باشد نه اقلیت. رئیس جمهوری که با رای اکثریت انتخاب شود درد مردم را می‌شناسد. رئیس جمهور نباید در اتاق شیشه‌ای باشد. باید به رفتار با مردم و ارتباط حاکمیت با مردم که کمی سست شده توجه کنیم.

همتی ادامه داد: برخی دوستان انتقاد کردند که برخی نامزد‌ها دارند با نام زنان و اقلیت‌ها شعار می‌دهند. من همسرم را به تلویزیون فرستادم و سایر نامزد‌ها هم تقلید کردند و دختران و فرزندان خود را به صدا و سیما فرستادند. خوشحالم که سایرین در تقلید از من این اقدام را کردند. امیدواریم بتوانیم جمهوریت را هر چه بیشتر تقویت کنیم.

وی افزود: می خواهم نشان دهم با تعامل هر کاری را می شود حل کرد و از جمله کسانی هستم که اگر رئیس جمهور شوم بین مردم خواهم رفت.




سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی: هر دولتی سرکار بیاید متعهد به قراردادهای بین المللی است
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، پیش از سومین مناظره انتخاباتی در جمع خبرنگاران گفت: بعد از مناظره اول با سیل مراجعات مردمی مواجه شدم و امیدوارم همچنان حامی من و دوستانم باشند.

او در خصوص درک دغدغه های مردم توسط مسئولین گفت: دغدغه های مردم بدون حضور در بین مردم قابل درک نیست.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: هر دولتی سرکار بیاید متعهد به قراردادهای بین المللی است؛ کار آمریکایی ها کش دادن مذاکرات است و تنها زبان اقتدار را متوجه می شوند؛ نباید بگذاریم زمان به نفع طرف مقابل باشد و معتقدم خیلی زود نتایج عملی آن در دولت سلام، ظهور و بروز پیدا خواهد کرد.




سعید جلیلی: رئیس‌جمهور فقط رئیس جمهور یک گروه نیست
سعید جلیلی آخرین فردی بود که وارد سازمان صدا و سیما شد. نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دغدغه مردم چیزی نیست که با یک گزارش و یک حضور در جمع مردم فهمیده شود، به ویژه برای کسی که رئیس جمهور است. رئیس جمهور باید تمام دغدغه های مردم را بداند، چرا که فقط رئیس جمهور یک گروه نیست.

وی افزود: در ۸ سال گذشته این قصد را داشتیم و در تمام استان ها، شهرک های صنعتی، دانشگاه ها و... حضور پیدا کردیم. ۱۲۰ سفر و هزاران ساعت جلسه با افراد مختلف داشتیم تا دغدغه مردم را در عرصه های مختلف بشناسیم؛ سپس برایشان راه حل و پاسخ داشته باشیم و بدانیم چه طور این مشکلات را حل کرد.

جلیلی گفت: بسیاری از مشکلات و دغدغه های مردم شاید سخت تر از کرونا باشد، اما مانند کرونا ناشناخته نیست. در این ۸ سال دغدغه ها را شناختیم و راه های آن مشخص شده است و فقط یک اراده جدی می‌خواهد که پاسخ ها به آنها داده شود.





بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

پایان دوران مدارا با قاره سبز/ اروپاییان خواستار بازگشت یکطرفه و کامل ایران به توافق هسته‌ای هستند!

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

نقد و سیاست