در مطلب زیر طرز تهیه تاکو کرانچی فنجانی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
کد خبر: ۲۰۰۷۷۶
تاریخ انتشار:۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۶ - 04 June 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم طرزتهیه تاکو کرانچی فنجانی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت گوساله چرخ شده ۴۰۰ گرم
ادویه تاکو ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خردشده ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱.۵ پیمانه
نان تاکو به مقدار لازم
پیاز متوسط ۲ عدد

تاکو کرانچی فنجانی + طرز تهیه

طرز تهیه

پیاز را رنده کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ شده را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
ادویه تاکو را اضافه کنید.
گوجه و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
فر را روشن کنید تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شود.
قالب مافین را چرب کنید.
یک تکه نان تاکو داخل قالب بگذارید.
۱/۵ قاشق از مواد گوشتی را روی نان تاکو داخل قالب بریزید.
یک قاشق پنیر پیتزا روی مواد گوشتی بریزید و کمی فشار دهید.
یک تکه دیگر از نان تاکو روی پنیر بگذارید.
یک قاشق پنیر پیتزا روی نان بریزید.
این مراحل را با بقیه نان و مواد انجام دهید تا موادتان تمام شود.
قالب را داخل فر گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر‌ها آب شده و رویش طلایی شود.

سایر نکات

ادویه تاکو شامل زیره، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا میباشد.
اگر نان تاکو در دسترس نبود میتوانید از خمیر یوفکا یا نان لواش نیز استفاده کنید.
در مواد اولیه میتوانید از قارچ خرد شده و ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کنید


باشگاه خبرنگاران



بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها