در گزارش زیر طرز تهیه یاکیتوری را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۰۶۴۹
تاریخ انتشار:۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹ - 03 June 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده ۸۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مایونز نصف فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری
کره به مقدار لازم

طرز تهیه یاکیتوری یک کباب خوشمزه ژاپنی

طرز تهیه:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.

بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ‌ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.

در همین حین مایونز و سس خردل و مقداری کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با برس روی سیخ‌های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.

نوش جان


باشگاه خبرنگاران 


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها