در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۰۳۳۵
تاریخ انتشار:۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۰ - 01 June 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم طرز تهیه تاکیتو مرغ با سس سالسا را به شما آموزش  دهیم با ما همراه باشید.


مواد مورد نیاز

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط

سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه

تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا ۱ پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم

آبلیمو ترش از ۱ عدد

روغن زیتون به میزان لازم

مواد لازم سس سالسا

فیله گوجه خرد کرده ۳ عدد بزرگ

فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده ۱ عدد کوچک

سیر له کرده ۳ حبه

پیازچه خرد کرده ۸ عدد

گشنیز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

فلفل هالوپینو خرد کرده قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه ۲-۳ قاشق سوپخوری

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

تاکیتو مرغ با سس سالسا + طرز تهیه

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.

سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.

حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.

اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.

حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.

سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.

اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.

حالا روی تاکیتو‌ها را به روغن آغشته کنید.

سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.

اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.

روش تهیه سس سالسا

فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها