در گزارش زیر طرز تهیه یک پیش غذای عربی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۰۱۶۱
تاریخ انتشار:۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۶ - 31 May 2021
روزپلاس؛


امروز قصد داریم دستور تهیه پیش غذای عربی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم خمیر:

یک پیمانه و نیم آرد
یک چهارم پیمانه شیر ولرم
یک ق غ خمیر مایه
بک ق غ شکر
یک ق چ نمک
یک چهارم پیمانه. روغن
یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه پیش غذای عربی

طرز تهیه:

شیر را بذارید روی حرارت ولرم که شد (داغ نشه) خمیر مایه و شکر رو بهش اضافه کنید و در شو بذارید به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد..
ارد و نمک و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط کنید وشیر را به ان اضافه کنید و با دست ورز دهید..
خمیر نرمی به دست میاد که به دست نمیچسپه اگه دیدید کمی میچسپه آرد اضافه نکنید، چون موقع پهن کردن خمیر باز آرد اضافه میکنید؛ و آرد زیادی باعث خشکی بافت خمیر میشه..
کف دست خود را چرب کنید روی سطح خمیر بکشید و بذارید جای کرم به مدت دو ساعت بعد راحت باهاش کار کنید و روش رو با مواد دلخواهتون پر کنید.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها