طرز تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه فرنی ورمیشل را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۰۰۳۸
تاریخ انتشار:۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸ - 30 May 2021
روزپلاس؛


فرنی یکی از غذا‌های کمکی خوشمزه و مقوی است که به عنوان پیش غذا و غذای کامل هم استفاده می‌شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است، ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود. همچنین در فرنی ورمیشل از مغز بادام خرد شده یا خلال بادام استفاده می‌شود. گاهی حتی کمی کشمش هم به آن اضافه می‌کنند. نسبت شیر به ورمیشل در دستور‌های مختلف با هم فرق دارد و این نکته بستگی به سلیقه شما دارد. پس می‌توانید مقدار شیر را به سلیقه خود بیشتر یا کمتر کنید. با استفاده از شیر پر چرب، فرنی ورمیشل شما خوشمزه‌تر و غلیظ‌تر می‌شود.

در تهیه فرنی ورمیشل گاهی از کمی گلاب و جوز هندی هم استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید بسته به سلیقه خود از این مواد برای خوش عطر کردن فرنی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه فرنی ورمیشل

ورمیشل خرد شده: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۶ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
پودر هل: ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران حل شده در آب جوش: ۱-۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
بادام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
خلال یا پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی

طرز تهیه فرنی ورمیشل

برای تهیه فرنی ورمیشل از یک تابه نچسب بزرگ استفاده کنید. تابه را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن را داخل آن بریزید. ورمیشل را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ طلایی روشن درآید.

شیر را آرام آرام اضافه کنید و هم زمان شعله زیر تابه را زیاد کنید. وقتی شیر جوش آمد دوباره شعله را روی متوسط تنظیم کنید. حدود نیم ساعت بگذارید شیر روی شعله ملایم بماند تا غلیظ شود و حجمش تقریباً نصف مقدار اولیه شود. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید و کف و دیواره‌های تابه را پاک کنید تا مواد نسوزند و فرنی شما طعم تلخی نگیرد.

شکر، زعفران، هل و بادام خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بگذارید فرنی ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس آن را از روی شعله بردارید. البته اگر دوست دارید فرنی سفت‌تر شود می‌توانید مدت بیشتری آن را روی شعله بگذارید. اما توجه کنید که وقتی فرنی خنک شود غلیظ‌تر خواهد شد.

فرنی ورمیشل شما آماده است. آن را در ظرف سرو بریزید و با مغز پسته یا بادام تزیین کنید. می‌توانید فرنی را گرم سرو کنید یا بگذارید خنک شود.

نکته

اگر دوست دارید می‌توانید روی فرنی مقداری کشمش هم برزید. معمولاً فرنی ورمیشل با ماندن در یخچال سفت می‌شود. برای سرو مجدد آن می‌توانید کمی شیر اضافه کنید و دوباره آن را گرم کنید تا به حالت مطلوب برسد.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

نماوا بایکوت می‌شود؟/ رضا کیانیان: از شانه‌ساززاده شکایت می‌کنیم/ همایون اسعدیان: با شما قطع همکاری می‌کنم/ فرحبخش: برو سرامیکت را بفروش!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

چرایی واکنش ها به توئیت عضو دفتر رهبرانقلاب / تلاش عده ای برای کاستن اعتبار خبری دفتر رهبر انقلاب با تئوری «فقط پشت بلندگو»؟!

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

نقد و سیاست