در گزارش زیر طرز تهیه فرنی ورمیشل را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۰۰۰۳۸
تاریخ انتشار:۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸ - 30 May 2021
روزپلاس؛


فرنی یکی از غذا‌های کمکی خوشمزه و مقوی است که به عنوان پیش غذا و غذای کامل هم استفاده می‌شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است، ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود. همچنین در فرنی ورمیشل از مغز بادام خرد شده یا خلال بادام استفاده می‌شود. گاهی حتی کمی کشمش هم به آن اضافه می‌کنند. نسبت شیر به ورمیشل در دستور‌های مختلف با هم فرق دارد و این نکته بستگی به سلیقه شما دارد. پس می‌توانید مقدار شیر را به سلیقه خود بیشتر یا کمتر کنید. با استفاده از شیر پر چرب، فرنی ورمیشل شما خوشمزه‌تر و غلیظ‌تر می‌شود.

در تهیه فرنی ورمیشل گاهی از کمی گلاب و جوز هندی هم استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید بسته به سلیقه خود از این مواد برای خوش عطر کردن فرنی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه فرنی ورمیشل

ورمیشل خرد شده: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۶ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
پودر هل: ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران حل شده در آب جوش: ۱-۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
بادام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
خلال یا پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی

طرز تهیه فرنی ورمیشل

برای تهیه فرنی ورمیشل از یک تابه نچسب بزرگ استفاده کنید. تابه را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن را داخل آن بریزید. ورمیشل را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ طلایی روشن درآید.

شیر را آرام آرام اضافه کنید و هم زمان شعله زیر تابه را زیاد کنید. وقتی شیر جوش آمد دوباره شعله را روی متوسط تنظیم کنید. حدود نیم ساعت بگذارید شیر روی شعله ملایم بماند تا غلیظ شود و حجمش تقریباً نصف مقدار اولیه شود. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید و کف و دیواره‌های تابه را پاک کنید تا مواد نسوزند و فرنی شما طعم تلخی نگیرد.

شکر، زعفران، هل و بادام خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بگذارید فرنی ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس آن را از روی شعله بردارید. البته اگر دوست دارید فرنی سفت‌تر شود می‌توانید مدت بیشتری آن را روی شعله بگذارید. اما توجه کنید که وقتی فرنی خنک شود غلیظ‌تر خواهد شد.

فرنی ورمیشل شما آماده است. آن را در ظرف سرو بریزید و با مغز پسته یا بادام تزیین کنید. می‌توانید فرنی را گرم سرو کنید یا بگذارید خنک شود.

نکته

اگر دوست دارید می‌توانید روی فرنی مقداری کشمش هم برزید. معمولاً فرنی ورمیشل با ماندن در یخچال سفت می‌شود. برای سرو مجدد آن می‌توانید کمی شیر اضافه کنید و دوباره آن را گرم کنید تا به حالت مطلوب برسد.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

تصمیم یحیی گل محمدی برای خرید دو چهره مطرح لیگ برتر

واشنگتن: انگلیس در شکل‌دهی پاسخ به ایران پیش‌قدم می‌شود

کارشناس لبنانی: آمریکا و عربستان سعودی عامل تیراندازی جنوب بیروت هستند

زمان پخش زنده مسابقات وزنه برداری المپیک/جدول

آغاز ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی/ رئیس جمهوری: اقتصاد کشور را شرطی نمی‌کنیم/رهبر انقلاب: دولت مظهر وفاق باشد/ با مردم صادقانه گفتگو کنید

حیف و میل صدا و سیما در سریال سازی/ با این روش مدیریت، ۱۵۰ میلیون یورو هم کم است!

احتمال تعطیلی دو هفته‌ای کشور قوت گرفت

تمدید۴ بازیکن با پرسپولیس / موافقت با شروط تمام بازیکنان به جز یک نفر

ابراز تأسف مسکو از عدم امکان پیوستن ایران به مذاکرات صلح افغانستان

عکس/ دوست صمیمی ارشا اقدسی خبر فوت وی را تایید کرد

آسوشیتدپرس: چهار کشتی در سواحل امارات از کنترل خارج شده‌اند

تا کنون از ابزار مذاکره نتیجه مثبتی گرفته نشده است/ در دولت رئیسی ایران باید دنبال اهرم های فشار بر آمریکا و اروپا در‌ حوزه مشکلی و هسته‌ای و پهپادی باشد

تیرباران وحشتناک مرد میوه فروش وسط خیابان +عکس

سعید معروف از والیبال خداحافظی کرد