طرز تهیه دونات بدون فر با طعم خاص سرکه سیب دشوار نیست و بعید است که بعد از آماده کردن این دونات خوشمزه به طرفدار همیشگی آن تبدیل نشوید.
کد خبر: ۱۸۴۰۴۵
تاریخ انتشار:۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳ - 28 December 2020
روزپلاس؛


دونات‌ها انواع مختلفی دارند. یکی از دونات‌های بسیار خوشمزه، دونات سرکه سیب است. اصالت این دونات به نیوانگلند آمریکا برمی‌گردد. تهیه این دسر لذیذ بسیار آسان است، با تهیه آن علاوه بر اینکه طعم یک دونات لذیذ را خواهید چشید، از خواص سرکه سیب نیز برخوردار می‌شوید. سرکه سیب خواص ضدباکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارد. سرکه سیب به پوست و موی شما شادابی می‌بخشد و خطر برخی از امراض و بیماری‌ها را از شما دور می‌کند. طرز تهیه دونات بدون فر آن هم با طعم خاص سرکه سیب دشوار نیست و بعید است که بعد از آماده کردن این دونات خوشمزه به طرفدار همیشگی آن تبدیل نشوید.

انتخاب این دونات مهیج برای روز‌های سرد پاییزی گزینه بسیار خوبی است. ترکیب دارچین و جوز هندی طعم این دونات را به یاد ماندنی خواهد کرد. توجه داشته باشید که سرکه سیب ماده اولیه کلیدی این رسپی است و بهتر است آن را با آب سیب جایگزین نکنید. اما اگر سرکه سیب نداشتید، می‌توانید از آب سیب هم استفاده کنید. می‌توانید با این دونات به پذیرایی مهمانان‌تان بروید و آن‌ها را با طعم منحصربه‌فرد آن شگفت‌زده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه دونات بدون فر با طعم سرکه سیب را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه دونات سرکه سیب مخصوص

سرکه سیب یا آب سیب دو و نیم فنجان
کره شش قاشق غذاخوری
آرد گندم سه و نیم فنجان
پودر دارچین سه قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر دو تا چهار قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری
پودر جوز هندی نصف قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای نصف فنجان
سس سیب نصف فنجان
باترمیلک سرد یا کفیر یک سوم فنجان
تخم‌مرغ بزرگ دو عدد
شکر سفید دانه ریز یک فنجان
روغن کانولا یا روغن سبزیجات دو فنجان

طرز تهیه دونات بدون فر با طعم خاص سرکه سیب

طرز تهیه دونات بدون فر با طعم سرکه سیب

دونات یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که انواع مختلفی دارد که پیش از این طرز تهیه دونات شکلاتی با خامه ترش، دونات کدو حلوایی و کیک دونات مربایی را به شما آموزش داده‌ایم. این‌بار، اما با طرز تهیه یک دونات معروف و جدید به سراغتان آمده‌ایم. برای تهیه دونات سرکه سیب مخصوص، ابتدا سرکه سیب را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند و به جوش بیاید تا میزان آن به یک سوم فنجان کاهش یابد و شربت مانند شود. اگر میزان آن خیلی کم شد، به آن آب اضافه کنید تا میزان آن به یک سوم فنجان برسد.

مواد خشک یعنی آرد گندم، نصف قاشق پودر دارچین، بیکینگ پودر، نمک، جوش شیرین و پودر جوز هندی را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا یکدست شوند. زمانی که سرکه آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. آن را داخل یک کاسه کوچک بریزید و کره را اضافه کنید و تا زمانی که ذوب و یکدست شود، آن را هم بزنید. سپس شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید

سس سیب، باترمیلک سرد یا کفیر و تخم‌مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا نرم شوند. حالا مخلوط سرکه را با مخلوط آرد یکی کنید و با لیسک شیرینی‌پزی هم بزنید تا یک خمیر چسبناک به دست آید. دقت کنید که بیش از حد هم نزنید.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت یا طی شب در یخچال قرار دهید. در همین زمان، دو و نیم قاشق چای‌خوری باقی‌مانده از پودر دارچین و شکر را در یک کاسه کم عمق یا بشقاب پای بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آن را کنار بگذارید.

به اندازه ۱۰۰ گرم از خمیر دونات را بردارید. با در نوشابه وسط دونات را سوراخ کنید. این کار را تا زمانی که خمیر تمام شود تکرار کنید. اجازه دهید خمیر ۲۰ دقیقه استراحت کند.

یک قابلمه بزرگ را با روغن سبزیجات یا روغن کانولا پر کنید. اجازه دهید تا روی حرارت داغ شود. توجه داشته باشید که هنگام سرخ کردن، زیر حرارت باید خیلی کم باشد وگرنه روی دونات سریع می‌سوزد، در حالیکه داخل آن هنوز خام است. هر دونات را که سرخ کردید، دو طرف آن را در بشقاب پای که حاوی شکر و پودر دارچین است قرار دهید. این مراحل را تا زمانی که خمیر دونات شما تمام شود ادامه دهید. دونات سرکه سیب شما آماده است. نوش جان.

چند نکته برای تهیه دونات سرکه سیب

توجه کنید که خمیر دونات سرکه سیب باید آبدار باشد تا دونات‌های شما خشک و سفت نشوند. اضافه کردن سس سیب، دونات را آبدار می‌کند.

بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که خمیر دونات‌ها را از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید طی شب استراحت کند و صبح روز بعد آن‌ها را سرخ کنید. اگر می‌خواهید این کار را بکنید، باید میزان بیکینگ پودر در مواد خشک را دو برابر کنید.
برای تست پخت دونات‌هایتان از خلال‌دندان استفاده کنید. کافی است خلال را در مرکز دونات فرو کنید، در صورتی که مواد دونات به چوب نچسبیده بود می‌توانید اطمینان داشته باشید که دونات شما پخته است.


باشگاه خبرنگاران


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

عکس/ عاشقانه یک روحانی برای همسرش

ایران حمله به شرق سوریه را محکوم کرد

جان‌باختن حداقل ۷ نفر در آتش سوزی اردوگاه الهول در سوریه

پلیس کنگره: مأموران امنیتی درباره استفاده نیروی مرگبار علیه مهاجمان تردید داشتند

آلمان: آمریکا برای گفت‌وگوی غیررسمی با اعضای برجام تمایل دارد

گروسی: آژانس سه ماه به راستی‌‌آزمایی ضروری در ایران ادامه می‌دهد

خط تماس تل‌آویو-ریاض برای هماهنگی سیاست‌ها در خصوص آمریکا

روایت همرزم شهیدسرلشکر خلبان بیرجند بیک محمدی از آخرین ماموریت و لحظه شهادت ایشان

می‌دانیم به‌چه‌زبانی با آمریکا صحبت کنیم/ خون شهدای مقاومت راه قدس را آزاد خواهد کرد

توافق ایران با آژانس اتمی در چارچوب مصوبه مجلس است/ امتیازی به آمریکا ندادیم

مردم «علی‌وار» در برابر مشکلات ایستادند/ طرح آب رسانی به شرق کشور نهایی شد

شاهد طلیعه‌های امیدبخش شکست دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم/مقاومت حداکثری مردم به ثمر نشست

اظهار نظر جدید همتی درخصوص FATF/ لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی به نفع کشور است

همه آنچه از پیشگیری تا تشخیص کرونای انگلیسی باید بدانید