این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
کد خبر: ۱۶۰۰۲۷
تاریخ انتشار:۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷ - 18 May 2020
روزپلاس؛


دسر‌های سنتی بسیاری مخصوص شهر‌های مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسر‌ها مشکوفی است که مخصوص مازندران است. این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

مواد لازم:

شیر ۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

افطاری روز؛ مشکوفی

طرز تهیه:

۱. شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

۲. قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

۳. وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

۴. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

۵. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

۶. می‌توانید روی دسر را با میوه، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.

۷. برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آن‌ها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

افطاری روز؛ مشکوفی


بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها