طرز تهیه‌ی بادمجان شکم‌پر؛ اصیل و خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های دیگر آن را با تفاوت‌هایی می‌پزند.
کد خبر: ۱۵۷۲۸۲
تاریخ انتشار:۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹ - 25 April 2020
روزپلاس؛

در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های دیگر آن را با تفاوت‌هایی می‌پزند. مثلا نام ترکی استانبولی این غذا کارنیاریک است و ترک‌های ایران به آن قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره می‌گویند.

شمالی‌ها هم این غذا را با سبزی‌های محلی گیلانی مانند چوچاق و خالواش و رب انار درست می‌کنند. دستور پخت بادمجان شکم پر با کمی تغییر مثل اضافه کردن پنیر پیتزا یا گریل کردن، در کشور‌های دیگر هم وجود دارد. در کل بادمجان شکم پر یا شکم پاره یک غذای خوشمزه و اصیل است که هم با برنج و هم به صورت خوراک با نان سرو می‌شود.

طرز تهیه‌ی بادمجان شکم‌پر؛ اصیل و خوشمزه

مواد لازم

بادمجان: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه‌ی بادمجان شکم‌پر؛ اصیل و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. برای شروع بادمجان‌ها را پوست بگیرید، اما کلاهک أن‌ها را جدا نکنید. می‌توانید پوست بادمجان‌ها را مانند تصویر کامل نگیرید. روی هر بادمجان یک شکاف سطحی به صورت طولی ایجاد کنید. بادمجان‌ها را داخل یک آبکش بریزید و یک بشقاب زیر آن‌ها قرار دهید. روی بادمجان‌ها به میزان زیادی نمک بریزید و یک ساعت زمان دهید تا نمک تلخی بادمجان‌ها را بگیرد.

۲. در این مدت می‌توانید مواد داخل بادمجان شکم پر را تهیه کنید. پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا به رنگ طلائی دربیایند. سپس سیر‌ها را له و به پیاز‌ها اضافه کنید. چند دقیقه بعد وقتی عطر سیر بلند شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه‌ها و نمک را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. یک قاشق از رب گوجه فرنگی را دراین مرحله به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به گوشت رنگ دهد.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله کمی جعفری تازه‌ی خرد شده هم به گوشت اضافه کنید.

۴. بادمجان‌ها را بعد از یک ساعت بشویید تا نمک اضافی از روی آن‌ها شسته شود. سپس آن‌ها را خشک و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید. بادمجان‌ها را بچرخانید تا همه طرف آن‌ها طلائی شود.

۵. بعد از سرخ کردن، بادمجان‌ها را از تابه خارج کنید و روغن اضافی باقی مانده را دور بریزید. سپس رب انار و مابقی رب گوجه فرنگی را در همان تابه کمی تفت دهید.

۶. بعد از تفت دادن ترکیب رب‌ها، ۲ الی ۳ لیوان آب به تابه اضافه و نمک آن را تنظیم کنید. حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید جوش بیاید.

۷. بعد از به جوش آمدن سس غذا، به آرامی شکم بادمجان‌های سرخ شده را باز کنید و آن‌ها را مانند تصویر در تابه بچینید.

۸. مایه‌ی گوشت چرخ کرده که از قبل آماده کرده بودید را داخل شکم بادمجان‌ها بریزید. گوجه فرنگی‌ها را هم در کنار بادمجان‌ها قرار دهید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید این خورش برای ۴۵ دقیقه با حرارت پایین بپزد و خوب جا بیفتد.



بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

شوک به گرایی؛ حذف کاپیتان کشتی از المپیک!

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

غزلی از رهبر انقلاب/ تورا است معجزه در کف، زساحران نهراس، عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

تلاشی برای قانونمند کردن تبلیغات مسکن/ اولتیماتوم یک هفته‌ای به دیوار و شیپور

قیمت پژو ۲۰۶ و ۲۰۷، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

سفیر عربستان: سرکنسول ریاض به‌زودی به مشهد می‌رود/ تصمیم عربستان برای احداث مقر دیپلماتیک در ایران

ترامپ به تقلب انتخاباتی متهم شد/ نگرانی بایدن از نامزدی رابرت کندی

شباهت عجیب خودرو جدید آلفارومئو و ایران‌خودرو/ کی از کی کپی کرده؟ + عکس

آغاز بیستمین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز

ایران با ۳۱ سهمیه المپیک در مسیر پاریس/ ۷ رشته همچنان در انتظار

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

حذف نام ایران از پسوند رسمی باشگاه استقلال

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

تحقق عدالت فرهنگی با جدیت دنبال می‌شود/ سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

برقراری ارتباط بی‌واسطه در پیام‌رسان‌های داخلی

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

نقد و سیاست