طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگی‌اش می‌شوید.
کد خبر: ۱۵۶۲۲۸
تاریخ انتشار:۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۸ - 16 April 2020
روزپلاس؛

بهتر است یک غذای خوشمزه با مرغ برخلاف دستورات مرسوم دیگر مثل زرشک پلوی مجلسی یا مرغ سوخاری کنتاکی و جوجه کباب و … را هم امتحان کنید که احتمالا کمتر نام آن را شنیده‌اید.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگی‌اش می‌شوید. طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه مجلسی به علاوه روش‌های بی‌نظیر و حرفه‌ای گرفتن بوی زهم مرغ را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

مرغ: ۶ تا ۸ تکه
کره: ۵۰ گرم یا بیشتر
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
آب پرتقال طبیعی: ۲ یا ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری (اختیاری)

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

طرز تهیه

برای درست کردن مرغ مجلسی با سس پرتقال ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزه‌دار کنید. اجازه دهید مرغ یک یا دو ساعت در این مواد بمانند تا حسابی مزه‌دار یا به اصطلاح مرینیت شود. در این فاصله پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن مایع تفت دهید تا پیاز‌ها سبک شوند. وقتی رنگ پیاز‌ها سبک شد (قبل از این‌که طلایی شوند) کره را اضافه کنید (اگر قصد دارید مرغ پرتقالی با زنجبیل درست کنید در این مرحله زنجبیل را هم اضافه کنید که البته اختیاری است). وقتی کره آب شد تکه‌های مرغ را به پیاز و کره اضافه کنید.

اجازه دهید روی شعله ملایم گاز مرغ‌ها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. در این مرحله نباید به مرغ‌ها آب یا چیز دیگری اضافه کنید. وقتی مرغ‌ها آب انداخت کمی دیگر (به مقدار دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ‌ها باز هم بپزند. در این مدت هر از چند گاهی مرغ‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف مرغ‌ها سرخ و طلایی شوند. در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ‌ها برود و تبدیل به سس پرتقال شود. در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقه‌تان مقداری چاشنی به مرغ پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذای‌تان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

نکات مهم مرغ پرتقالی و گرفتن بوی زهم مرغ

خوراک مرغ پرتقالی را می‌توانید با مرغ درسته هم تهیه کنید. در این صورت ترجیحا بسته به تعداد نفرات از یک یا چند مرغ کوچک استفاده و با همین دستور پخت آن را تهیه کنید.

آب پرتقال را در همین مرحله‌ای که گفته شد اضافه کنید در غیر این صورت مرغ تلخ می‌شود.

در کشور‌هایی مثل یونان و ایتالیا که پخت مرغ با سس پرتقال بسیار مرسوم و محبوب است در ۱ دقیقه پایانی پخت کمی عسل به سس پرتقال اضافه می‌کنند.

وقتی پرتقال را آب می‌گیرید همراه با آن مقداری از پالپ پرتقال هم همراه آن باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.

استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمی‌شود، چون عطر و رایحه آب پرتقال طبیعی را ندارد.

طرز تهیه بلدرچین، بوقلمون، اردک یا هر گوشت سفید دیگری با سس پرتقال به همین ترتیب و با همین دستور پخت است.

طرز تهیه مرغ پرتقالی در کشور‌های شرق آسیا بسیار مرسوم و محبوب است.

اما بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببریم؟ برای گرفتن بوی زهم مرغ جهت درست کردن انواع غذا با مرغ چندین روش وجود دارد. یک روش مزه‌دار کردن مرغ با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن مرغ با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمت‌های مرغ را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را با کمی رزماری، پیاز، ۱ یا دو حبه سیر، پوست پرتقال و پوست لیموترش روی شعله ملایم گاز بپزید.

یک روش دیگر گرفتن بوی زهم مرغ استفاده از برگ بو و هویج در آب مرغ موقع پخت آن است.

سیر و پیاز و فلفل دلمه‌ای برای گرفتن بوی زهم مرغ از قدیمی‌ترین ترکیبات توصیه شده هستند.

اگر مرغ را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ، پیاز و سیر بپزید کاملا بوی زهم مرغ گرفته می‌شود. این روش به خصوص برای درست کردن زرشک پلو یا چلو مرغ مجلسی و رستورانی بسیار کارساز است.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را حتما با مرغ پرتقالی امتحان کنید. طعم آن بی‌نظیر می‌شود.

زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین می‌برند.

ترکیب زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ کرده، مقداری گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شده‌اند را به مرغ شسته شده بمالید و مرغ را ۲ الی سه ساعت با آن‌ها مرینیت کنید.

بعد از میل کردن پرتقال پوست آن را دور نیندازید، پوست‌های پرتقال را خشک کنید و در یک شیشه دربسته در جای خشک و خنک نکهداری کنید. هر بار که می‌خواهید مرغ بپزید یک تکه پوست پرتقال خشک شده را در آب مرغ بیندازید تا بوی بد مرغ را بگیرید.




بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

آخرین قیمت طلا امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

فیلم/تصویری دیده نشده از حمله نا موفق ریز پرنده ها به تاسیسات اصفهان

عکس/ تمسخر رژیم‌ صهیونیستی توسط کاربران عرب‌ در حاشیه حادثه اصفهان

ویدیو طنز/تصاویر لحظه درگیری پدافند با ریز پرنده رژیم صهیونیستی

بمب‌افکن استراتژیک روسیه سقوط کرد

واکنش سپاه به ادعای آسیب نیروگاه دیمونا در حمله ایران

امیرعبداللهیان:اگر اسرائیل اقدامی انجام دهد،پاسخ ایران فوری و حداکثری خواهد بود/ امیدواریم اسرائیل «خطای فاحش قبلی» را تکرار نکند

جوسازی اسرائیل با چند ریزپرنده؛ در اصفهان و تبریز چه خبر بود؟/هیچ تهاجم خارجی علیه ایران صورت نگرفته است

طنز/ اولین عکس از محل برخورد موشک‌ به پایگاه هشتم شکاری اصفهان

حمله کاری حزب‌الله لبنان به دو پایگاه اسرائیل+جزئیات

حمله جعلی با عکس جعلی!

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

خسارت سیل به زیرساخت‌های بلوچستان

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد/ اهدافی در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرارگرفت

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

حذف نام ایران از پسوند رسمی باشگاه استقلال

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین بانک کشور

هزینه ارسال پیامک بالا رفت

پرسپولیس و سپاهان نقره داغ شدند

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

تصویب اولیه سند ملی «سبک پوشش اسلامی - ایرانی»

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

گوترش: زمان کاهش تنش فرا رسیده است

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

ویدیو دلخراش از حمله تروریستی به مسکو/ بیش از 100 کشته تاکنون/ احتمال گروگان گرفته شدن صدها نفر در تالار کنسرت/ روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی شد 

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

یک باور غلط در ازدواج و چالش‌های زندگی مشترک؛ آیا می‌توان رفتار همسر را تغییر داد؟

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

برقراری ارتباط بی‌واسطه در پیام‌رسان‌های داخلی

ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران