تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

تصاویر موجود در ارشیو ملی ایالات متحده نشان می‌دهد آنفولانزای سال ۱۹۱۸ شباهت‌هایی قابل توجه با بحران امروز (شیوع همه گیری کرونا) دارد. تصاویری که از ماسک تا بیمارستان‌های صحرایی را شامل می‌شوند.
کد خبر: ۱۵۵۷۹۲
تاریخ انتشار:۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹ - 13 April 2020
به گزارش روزپلاس؛ در سال ۱۹۱۸، همه گیری آنفولانزا در سراسر جهان شایع شد و یک سوم از جمعیت جهان را آلوده کرد و بیش از ۵۰ میلیون نفر را کشت. این آنفولانزا معروف به آنفولانزای اسپانیایی است که امروز به نام H۱N۱ شناخته می‌شود و بر اساس ژن‌هایی از منشأ پرندگان ایجاد شده است. این بیماری را می‌توان بدترین دوره شیوع آنفلوآنزا در تاریخ دانست چرا که بالاترین میزان مرگ و میر را در افراد سالم ثبت کرده است. این شواهد دقیقاً مانند همه گیری کرونایروس در ماه‌های اخیر است که جهان را درگیر کرده است.

تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

تصاویر موجود در ارشیو ملی ایالات متحده نشان می‌دهد آنفولانزای سال ۱۹۱۸ شباهت‌هایی قابل توجه با بحران امروز (شیوع همه گیری کرونا) دارد. تصاویری که از ماسک تا بیمارستان‌های صحرایی را شامل می‌شوند. در سال ۱۹۱۸، همه گیری آنفولانزا در سراسر جهان شایع شد و یک سوم از جمعیت جهان را آلوده کرد و بیش از ۵۰ میلیون نفر را کشت. این آنفولانزا معروف به آنفولانزای اسپانیایی است که امروز به نام H۱N۱ شناخته می‌شود و بر اساس ژن‌هایی از منشأ پرندگان ایجاد شده است. این بیماری را می‌توان بدترین دوره شیوع آنفلوآنزا در تاریخ دانست چرا که بالاترین میزان مرگ و میر را در افراد سالم ثبت کرده است. این شواهد دقیقاً مانند همه گیری کرونایروس در ماه‌های اخیر است که جهان را درگیر کرده است.

 به نقل از نشریه آنلاین هایپرالرژیک، این تصاویر زندگی در آن دوران که آنفولانزا، جهان را ویران می‌کرد، نشان می‌دهند. تصاویر جمع آوری شده از ارشیوهای منطقه‌ای در سراسر کشور، شباهت‌های چشمگیری با همه گیری فعلی COVID-۱۹ دارند و در مورد چگونگی مهار آن درس‌های ارزشمندی ارائه می‌دهند.

تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

در ایالات متحده، ویروس برای اولین بار در بهار سال ۱۹۱۸ در پرسنل ارتش شناسایی شد. در آن مرحله اولیه، تعداد کمی مرگ گزارش شد و افراد مبتلا به ویروس پس از چند روز بهبود یافتند. اما بعدا در پاییز، آنفولانزا بازگشت و به سرعت در مقیاس همه گیری قرار گرفت و بیش از ۲۵ ٪ از جمعیت کشور را آلوده کرد و حدود ۶۷۵ هزار نفر را کشت. در یک سال میانگین امید به زندگی در کشور ۱۲ سال کاهش یافت.

تصاویر بایگانی شده نشان می‌دهد، راهکار‌های ایالات متحده در مبارزه با همه گیری فعلی مشابه با همه گیری کرونا است: قرنطینه اجباری. بیمارستان‌های صحرایی، استخدام گسترده کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و غیر نظامیان مجهز به ماسک و کارگران. همچنین به نظر می‌رسد که فشار امروز بر بیمارستان‌ها با آن چه که در سال ۱۹۱۸ بود تفاوت زیادی ندارد. یکی از این تصاویر قدیمی، یک بیمارستان چادری فوریت‌های پزشکی در بروکلین، ماساچوست، را نشان می دهد که قادر به بستری کردن تعداد زیاد بیماران آنفلوانزا نیست، امری که منجر به بستری برخی از بیماران در هوای آزاد شده است. نسخه امروزی این عکس‌ها را می‌توان در بیمارستانی دید که به تازگی در پارک مرکزی در منهتن احداث شده است، آن هم در حالی که برخی از بیمارستان‌های نیویورک نیز با تکمیل ظرفیت رو به رو شده اند.

تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

دقیقاً مانند امروز، ماسک‌ها ابزار محافظتی ابتدایی بودند که طی بیماری آنفولانزا به شدت استفاده می‌شدند، اما با یک تفاوت عمده: ایالات متحده آمریکا استفاده از ماسک را در بسیاری از مناطق کشور اجباری می‌کرد. با کمبود مشابه ماسک‌های جراحی، در آن زمان شهروندان توصیه می‌شدند تا از ماسک‌های ساخته شده در خانه استفاده کنند. کلیسا‌ها، سازمان‌های وابسته به اجتماع و صلیب سرخ با برگزاری جلسات ماسک سازی در این تلاش نقش داشتند.

فاصله گذاری اجتماعی نیز به کار گرفته شد و شهر‌هایی مانند مینیاپولیس و لس آنجلس ممنوعیت اجتماعات عمومی و تعطیل کردن کلیه مدارس و مشاغل را اجرایی کردند. براساس مقاله‌ای که اخیراً توسط امیل ورن، اقتصاددان موسسه فناوری ماساچوست به همراه سرجیو کورریا و استفان لاک از صندوق ذخیره فدرال رزرو تدوین شده است، این اقدامات نه تنها بیماری همه گیر را کاهش داده بلکه به تسریع در بهبود اقتصادی مناطق آسیب دیده کمک کرده است.

تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

اقتصاددانان در مقاله خود می‌نویسند: «شهر‌هایی که زودتر در جامعه مداخله کرده اند و تهاجمی‌تر عمل می‌کنند، عملکرد بدتری ندارند، بنابراین، یافته‌های ما نشان می‌دهد که NPI‌ها (مداخلات غیر دارویی) نه تنها مرگ و میر را کاهش می‌دهند، بلکه عواقب نامطلوب اقتصادی همه گیری را نیز کاهش می‌دهند»

عکس‌ها همچنین می‌توانند به ما بیاموزند که چه اقداماتی در مهار بیماری موثرتر بود. در یک تصویر، گروهی از سربازان به منظور پیشگیری از بیماری، آب نمک غرغره می‌کنند. اگرچه از آن زمان دارو‌هایی جدید مورد استفاده قرار گرفته است، اما مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) هنوز هم غرغره کردن آب نمک را به عنوان راهی برای تسکین گلو درد توصیه می‌کند.

تصاویر آنفلوانزای ۱۹۱۸ چه چیزی در مورد کرونا به ما می آموزد؟

اگرچه چندین درس مفید از آنفلوانزای همه گیر در سال ۱۹۱۸ آموخته شده است، اما آرشیو ملی معتقد است که هرگز در طول تاریخ آمریکا به آن ها توجه نشده است. آرشیو ملی در وب سایت خود می‌گوید: «این یک نکته عجیب تاریخ است که همه گیری آنفولانزای ۱۹۱۸ در کتاب های تاریخ آمریکا نادیده گرفته شده است. ... مستندات بیماری بسیار گسترده است و نمایش این اسناد به اپیدمی کمک می‌کند تا جایگاه مناسب خود را به عنوان یک فاجعه بزرگ در تاریخ جهانی بدست آورد.»
سایر اخبار
بازگشت به ابتدای صفحه
ارسال به دوستان
ارسال نظر
روایت تصویری
نگاه دوم
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

آخرین قیمت طلا امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

فیلم/تصویری دیده نشده از حمله نا موفق ریز پرنده ها به تاسیسات اصفهان

عکس/ تمسخر رژیم‌ صهیونیستی توسط کاربران عرب‌ در حاشیه حادثه اصفهان

ویدیو طنز/تصاویر لحظه درگیری پدافند با ریز پرنده رژیم صهیونیستی

واکنش سپاه به ادعای آسیب نیروگاه دیمونا در حمله ایران

بمب‌افکن استراتژیک روسیه سقوط کرد

امیرعبداللهیان:اگر اسرائیل اقدامی انجام دهد،پاسخ ایران فوری و حداکثری خواهد بود/ امیدواریم اسرائیل «خطای فاحش قبلی» را تکرار نکند

جوسازی اسرائیل با چند ریزپرنده؛ در اصفهان و تبریز چه خبر بود؟/هیچ تهاجم خارجی علیه ایران صورت نگرفته است

طنز/ اولین عکس از محل برخورد موشک‌ به پایگاه هشتم شکاری اصفهان

حمله کاری حزب‌الله لبنان به دو پایگاه اسرائیل+جزئیات

حمله جعلی با عکس جعلی!

خسارت سیل به زیرساخت‌های بلوچستان

شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد/ اهدافی در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرارگرفت

حذف نام ایران از پسوند رسمی باشگاه استقلال

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین بانک کشور

هزینه ارسال پیامک بالا رفت

پرسپولیس و سپاهان نقره داغ شدند

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

تصویب اولیه سند ملی «سبک پوشش اسلامی - ایرانی»

گوترش: زمان کاهش تنش فرا رسیده است

نیروهای مسلح ایران تا پای جان ایستاده‌اند/ به دولت تروریستی امریکا هشدار داده می‌شود هرگونه ضربه به منافع ایران ، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای در پی دارد

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

ویدیو دلخراش از حمله تروریستی به مسکو/ بیش از 100 کشته تاکنون/ احتمال گروگان گرفته شدن صدها نفر در تالار کنسرت/ روسیه خواستار توضیح آمریکا درباره حمله تروریستی شد 

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

یک باور غلط در ازدواج و چالش‌های زندگی مشترک؛ آیا می‌توان رفتار همسر را تغییر داد؟

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

برقراری ارتباط بی‌واسطه در پیام‌رسان‌های داخلی

ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

آخرین اخبار